46

Анонимен

преди 9 години

pasi kade si be izmeniko evreim mrasen gad dolna prodajna.

45

Анонимен

преди 9 години

nato reshava ,ne balgarskia narod ,oligarhiata reshava ,naroda kycheta go qli.dee avtomata i kam sofia tia mazni tumbeli tia izmenici tia prodajnici triabva do krak .zatova pogybiha balgarskata narodna armia ot naroda ne naemnicheska okypatorska da im plashtame zaplatite .

44

TURK

преди 9 години

По мое мнение правилно е БЪЛГАРИТЕ да решат с референдум дали НАТО да бъде в България. Това е демократично или грешаNATO i demokratsiya tvirde naivno nato e voyna orijie nasilie ubiystvo kakiv referendum kakva demokratsiya

43

Анонимен

преди 9 години

В Украине тоже начали с раздачи безобидных пирожков, а чем это закончилось? Теперь командуют, вооружают, чтобы убивать людей в Донецке и Луганске, за то что они провели референдум и высказали свое мнение. Думайте, болгары...

42

Анонимен

преди 9 години

Да така е,колкото и луд да е Волен Сидеров, той поне казва истината такава каквато е.Пък и е единственият, който от няколко години насам се опитва вкара инвеститори в Бг и да промени договорите с фирми ,които само печелят на наш гръб без да инвестират нищо в държавата ни.Или както се казва: " трябва да си малко луд за да промениш света към добро".Да дадем път на Атака! !!

41

Любомир

преди 9 години

С мъка в очите, но с ръка на сърцето, ще кажа. Не ни остана нищо друго освен ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

40

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА:Путин не е сам ,защото до него са Турция и Китай,които са потготвили огромни войски и чакат само.Ако Америка ни въвлече във война това ще бъде краят за нас.Не виждате ли че запада откъдето мине само смърт и разруха остава.Нека си водят войните на тяхна територия и да се махат от Европа и Балканите.Само ние и Румъния сме с тях.Къде са Турция, Гърция, Сърбия, Унгария и т.н.Сега е време за един Балкански съюз.Вън на Америка, НАТО и нашите продажници .

39

Боби

преди 9 години

Създаването на Разузнавателно-Командни центрове в Румъния и България е политически не военен ход. Тоест начин да се притискат правителствата!1. Съвременните руски ПВО, ПРО и брегова отбрана превръщат Крим в непотопяем самолетоносач - С други думи Морски пехотинци на САЩ и Авионосна група не може да влезе в Черно море. Могат да влезнат само подводници с ДРГ.2. Крим реално контролира с ВВС, балистични и крилати ракети(морско базиране) местата където ще са тези центрове, А ние нямаме ПВО.

38

Бял циганин

преди 9 години

Тиква е гробар на България!

37

Анонимен

преди 9 години

И ПОЗНАЙТЕ НА ЧИЯ ИЗДРЪЖКА ЩЕ БЪДЕ ТОЗИ ЦЕНТЪР?????

36

Анонимен

преди 9 години

Как е възможно народа Български да търпи един плазмодий,който иска да вкара държавата ни във война?

35

бг

преди 9 години

Русия трябва да настоява САЩ да върнат Флорида на Испания.

34

Анонимен

преди 9 години

Хайде честито Българи! Издръжката на Натовския щаб,който ще включва 5500 Натовски войници между другото,е ангажимент на България-такава е била договорката с нашите политици.Тази новина я съобщиха по БТВ. Е само 12 милиарда заем са нищо,я след 3,4 месеца да вземем още толкова.

33

Анонимен

преди 9 години

Ето ви типичните американски ценности - НАТО решева, а ще плащаме ние!Бравос на българските политици, много са зрели и национално отговорни!

32

Честно казано

преди 9 години

Българските упрвници са *** и заслужават да ги подчинят безусловно. България вече е една политическа и военна *** на запада.

31

Анонимен

преди 9 години

наяма вече политици като цар Борис или бай Тодор, да се поучат от тях, да изчакат да отмине бурята, да се разболеят, да направят референдум, поне комисия .......... докато НАТО се разпадне

30

Честито

преди 9 години

Честито ви ново турско робство.

29

Анонимен

преди 9 години

Е нема такава продажна държава

28

Анонимен

преди 9 години

... Щото базата им в Косово е малка, нъл тъй? И нашите мекотели ще разтворят бузи пак...

27

uauu

преди 9 години

НАТО решава кои са, те за да решават какво да има в България, и още няколко предателски *** държави