3

Анонимен

преди 9 години

Продължение на 3: С една дума тия некадърници за да наберат точки, а те бяха 50ч. само на нова линия ходеха със сини каски и дебнеха да не се из пикаеш на криво и въпреки това инцидентите не бяха рядкост. Съдете сами: обувки които не ставаха за строителството, но те не знаеха какви трябва да бъдат, дълъг ръкав, нищо че е 30 градуса, каска, със съответния цвят, очила. По обекта имаше разхвърляни какви ли не строителни отпадъци но на кого му пука, важното е да си с очила.

2

Анонимен

преди 9 години

Да Девня цимент... Истината - италианска компания е собственик на завода. Решава да строи нова линия по метода сух способ. Главен изпълнител е китайска компания. На площадката имаше 10-15 италианеца като супервайзери, 800 китаеца като ръководство и монтаж, 50-100 български работника и стотина *** като общи работници. Имаше отдел безопасност и здраве които колеха и бесеха и още ги има... на времето един казваше че който не става за нищо го правят инвеститор, а тия за уволнение ТБТ.

1

еа

преди 9 години

"Политиците са платформата, бизнесът е този, който развива страната"С втората част съм съгласен. С първата - каква платформа точно са политиците? Демек нещо в стил - нещо (рамо/гръб), на което да стъпиш? Голяма глупост. Реално прогрес в България има въпреки всичките политици. И на самия Плевнелиев не му отива много да е политик. Би направил много повече за България като бизнесмен.