96

Валентин

преди 9 години

"И Шефчович не вярва "Турски поток" да го бъде" - ти продължаваи да си мислиш не вервам Русия да те чека."Трябва да се върнем към по-рационален дебат..." - думата дебат ми беше достатъчна да разбера че започва ново "чесане на езици" и "нищо работа" хааа

95

www

преди 9 години

Дали ще има нова тръба до Турция? Хич не ме интересува. Всеки нормален човек го интересува на каква цена плаща за стоката а не кой му я продава. Тръба през България щеше да е голям риск на фона на това, което се случва с Украйна. Щяхме да имаме някаква финансова полза, коментираха се едни 100-200 милиона годишно в необозримото бъдеще... За тези пари не си заслужава да серискува северенитет!!!

94

до wid horse

преди 9 години

само привидно изглежда така. русия не случайно беше против правилата на ЕС. Когато всеки сам си построи тръбопровод, той сам ще решава от кой и от къде да си взима "материала". Колкото повече свързаност има между държавите в Европа, толкова повече Русия ще изпада от пазара или толкова повече цените ще падат. Експерти очакават около 2018 година да има срив в цените на газта, поради това, че много "нови" играчи ще се включат в пазара.

93

wid horse

преди 9 години

Турски поток не само,че ще го има,но ще се сбъдне предупреждението всеки сам да си строи тръби от Гърция. Европейската дипломацие се окъка. и сега замазва. Русия винаги ще си вземе своето и никога няма да прости унижението на което се опитват да я подлагат.Дръжте се....

92

Анонимен

преди 9 години

Няма кой да допусне да се направи Турски поток... Това не е концерт по желание... САЩ има последната дума!

91

Прогнозата

преди 9 години

Прогнозата за времето е по-неточна от информацията за времето. Гадаем за света, да си оправим нас първо, а времето ще покаже ще има ли поток или не.

90

Анонимен

преди 9 години

Абе *** след като *** (матушка) е Рус, какво правиш в чужда страна като България? Или пишеш от родината си Русия?

89

Ганчо

преди 9 години

Газ ще има, но през Турция. Всички се правеха на мъже и правеха мускули пред Русия. Ало, господа Вие не познавате руския манталитет, когато се каже, че някой е срещу Матушка Рус, жална му майка. Запомнете, че с Русия няма майтап. Това е държава с големи както финансови така и стопански ресурси и може да се затвори и тогава ще видите какво ще стане с европейската индустрия, която по някакъв начин е свързана с Руските ресурси.

88

Анонимен

преди 9 години

Ами кой ?Не през България : Южен поток ,Не през Турция : Турски поток .Западняци най ви е изгоден през България !!!

87

Анонимен

преди 9 години

Аз вече не вярвам България да я бъде. ДПС защитаг турски интереси, АТАКА защитава руски интереси, ГЕРБ защитава западни, а най вече собствените си интереси. А кой ще защитава Българските интереси?

86

PO TOK

преди 9 години

EVROPEISKIAT "SOIUZ" ZAPOCHNA RABOTA I PO SPIRANETO NA "TURSKI POTOK"A ISKAT "IKONOMICHESKI JIZNENI PROEKTI..."/OT STATIATA/GLEDAI IM UMA

85

до 130

преди 9 години

хахахаха Валутните резерви на Путин щели да стигнат само за още две години. Всички сте големи специалисти по валутни резерви. Ти специалисте, сигурно си същия този който преди 5 месеца предвещаваше, "ето сега, още след няколко дни" идва краха на Русия.Сега станаха две години, а след две години те искам наказан на стената с вдигнати ръце и със зачервени бузки, засрамен от несъстоятелните си твърдения! Целия елит на ЕС е в паника и това е видно.Дано ние да сме втората Гърция или Унгария...

84

Анонимен

преди 9 години

Цялата работа е че на някой му изглеждало много странно Газпром да обявяват намеренията си на пресконференция. Изглежа на някой му е трябвало да напълни статията с информация, защото аз не виждам нито един аргумент в полза на заглавието на статията.И заглавието оставя впечатлението, че "всички" не вярват Турски поток да го бъде, че даже и някой си Шевчович...Представяте ли си...Даже и той.Това прилича на глутница безпомощни кучета, временни министърчета чиновничета, които искат минута слава!

83

иа

преди 9 години

До Анонимен 130Да бе, Путин загуби тази война. Не битката, войната. И така.Но да се злорадства е тъпо. За нас, в България, е най-изгодно да ползваме руска газ. Останалото са "стани да седна".И какво би следвало след Путин? ***? Супер лош вариант - и за нас и за чичо Сам. Жириновски? Още по-зле. Неонацистите? Е, аз лично не ми харесва тая идея. И какво - една Яблоко ли остана.. Да не злорадстваме предварително.

82

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 118След 2019 година тръбите на Украйна остават неисползваеми.------------------ Абе ей, аланколу, знаеш ли, че до след 2019 г. има 4 пълни години, бе? Световните войни траят толкова. Валутните резерви на Путин са за две години. До 2020 има толкова да ти мине през главата, че ще се смееш на сегашните си глупости.

81

Bulgatani

преди 9 години

До АнонименКой е Шефчович за Русия? Кой е Шефчович за Турция? Самите тези страни ще направят бизнеса си, без Шефчович, нали?

80

Какъв Южен...

преди 9 години

... Поток!? Русия го спря!

79

Анонимен

преди 9 години

tva e basi testesa, maina. в София ще има среща на енергийните министри от страните, участващи в проекта Южен поток- koito nesastestvuva. oti ke se peniavat koga shamponao presahna. Vovata re4e i otse4e- nasto Tikva eva mutraikata na site tea ministreutki - koito se sabirali , kato u4astnici- tva nema ni plnka ni smazka- ot vsekade skrca.

78

Анонимен

преди 9 години

a ako turskia gas kiunec pusti gas- toia izmekiar shal li sa podade ostavkata ili samo gi plempoNti, da eva!

77

Анонимен

преди 9 години

До лол 123Другарю селянин, не се обаждай!Такива неграмотни *** са създадени ДА КОПАТ а не да умуват!