32

...

преди 9 години

ne komentiram

31

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно денонощно......наздраве...

30

SILENCE

преди 9 години

Боко,укроти си аверите,изсекли вековни гори и готвещи се да досекат Пирин! Иначе Началникът ти ще продължи да ти залива феодалното владение.

29

политолог

преди 9 години

Миналата година беше на власт БСП-ДПС-Атака и можеха да правят каквото си искат , а не сега да се прави Нинова на Американски наблюдател . Всички язовири , които са рибарници се стопанисват от неуки и прости кадри на БСП или ДПС , защото нищо друго не умеят да правят . Това е истината , а за плюенето си има червени *** .

28

Жорж

преди 9 години

Мутрата-*** и оплаквач на Републиката е във властта от 2001 г. Към неговите избиратели- Нещо нормално да е казал или направил през тези МНОГО години. А хора , животни и имущество загиват, простаците и наглеците във властта живуркат. За съжаление.

27

Анонимен

преди 9 години

В место да работите много дайте парите за саниране за построяване къщи на тези съкрушени хора все пак това са български граждани и те са държавата а не политиците.

26

Michail

преди 9 години

Ако наистина работите денонощно, ще ми бъде интересно да разбера кога мислите!!!

25

ттт

преди 9 години

Бойко, ако можеше само за миг поне да осъзнаеш какви глупости, простотии и малоумщини ти ражда мозъчето...

24

Реалист

преди 9 години

Никой не може да ме убеди че Бойкович работи за благото на България!Каквото наредят господарите от Русия,САЩ,EС и Турция нашия веднага изпълнява без да мрънка.Ако не изпълнява ще има чук-чук.

23

Анонимен

преди 9 години

"Жертвите не са вследствие от тях, а от създалата се ситуация"А създалата се ситуация е следствие от наводненията, димйек жертвите са следствие на наводненията. Хубаво е от време на време човек да мисли преди да приказва. Не е задължително да е всеки път, ама по не от време на време. Ние и без това сме свикнали да служами глупости от политицте. Да се чудиш ПР-а ли им е *** или самите те.

22

Анонимен

преди 9 години

и аз съм твърд

21

55555

преди 9 години

Туй Бойко много мисли за бг народа.Мисли,мисли и само мисли:))

20

Анонимен

преди 9 години

Борисов не е и не може да бъде браво.Той си е *** от Банкя.

19

Анонимен

преди 9 години

NAI-MNOGO MISLI KOKOSKATA KRISTALINA ,NO ZA HAITI.

18

Анонимен

преди 9 години

Наводненията са правилни. Ще има и още.Първо гласуват за тази отвратително глупаватиква, а после се чудят защо. Защото всичкосе плаща - гласуваш за мутра, после си плащаш.

17

Анонимен

преди 9 години

Само така, г-н Борисо!

16

Бойко

преди 9 години

Ухааа... Колко пари ще се крадът се'а покрай тез' наводнения... Българи Сме! Трябва Да Крадем!!!

15

Българин

преди 9 години

"Денонощно работим по наводненията, твърд е Борисов4Личи си. Половината от България е под водата и вие продължавате да "работите" щото цялата да е.

14

REDvayler

преди 9 години

Защо лицето Бойко Методиев Борисов не отиде на нито едно от местата, където хората са сполетени от трагедията? Лошият Орешарски на шестия час бе във Варна-

13

Анонимен

преди 9 години

Както каза министърката, свиквайте! Не свикнахте ли с неграмотността, простотията, наглостта на агента? Не разбрахте ли, че лъжата му е заложена генетично, че ще се крепи във властта с всякакви средства, че ще ви щави с каквото може защото не му остава много да властва. Американците са преценили, че е *** за интересите им а руснаците ще му търсят сметка за откраднатите 500 милиона от Ю.Поток заедно с Пеевски и част от комунизите. И сега треска го тресе! Няма къде да се скрие.