17

Анонимен

преди 9 години

Ми нормално е, клошар е новата средна класа в БГ..

16

dzivko

преди 9 години

До До 20Ти тва не ми го обяснявай,при нас изчезна позицията търговски директор,маркетинг директор...,не че не нямаме отдели...,логистиката беше *** пример ,обикновено това което става при нас се случва след 2 години в другите компании

15

Анонимен

преди 9 години

Роботика,нанотехнологии коренно ще променят начина на живот.Ключа на 21 век нанотехнологиите са бъдещата професия към която младите трябва да се насочат.Роботизацията ще направи изчезването на заводите и всякакви производственни предприятия.Ще има мобилни производственни модули които чрез интернет ще се задействат от различни точки на земята и продукцията директно ще стига до пазара.Т.е IT-специалностите ще стават още по търсени.Човечеството ще премине на 400-Hz вместо сегашните 50-60 Hz.

14

Анонимен

преди 9 години

До тогава ще останат само шефове.... и индианци! Нормалните ще сме си били камшика към страна където има хора, а не инвентара сниман по-горе!

13

Стършел

преди 9 години

Каналджиите и боклукчиите са от "най-висшите ръководни длъжности", сигурно затова и ще изчезнат. ....по-големи глупости не можахте ли да напишете?

12

dzivko

преди 9 години

В големите компании вече се случва ,в компанията която работя мама фирма е вкарала милиони в системи и софтуер и бая народ от логистиката изчезна ,маркетинга мина към офиса от съседна държава ,тук само се рапортува ,става дума за компания основен играч на пазара

11

vesko02

преди 9 години

Да ама *** е налице.

10

Иво

преди 9 години

Не само изследването е глупаво а и "журналистчето" писало статията. Нещо му убягват времената. Говори за 2028 като че ли е настояща, по-надолу в статията ги пооправя нещата, но като цяло стила му е около 7-8 клас. Преди време беше писал, че Пиронкова се била разправила (разбирай победила) една друга тенисистка. Извода е, че Сашето няма да е от застрашените, защото никога няма да бъде шеф.

9

gtf

преди 9 години

абе и тва не е съвсем така, машини - ок, ама тези машини не струват лев-два и да пренастроиш производство си е също е инвестиция. Икономиката ни разчита на неквалифицирани и слабо платени работници. За да разшириш производството и да търсиш нови пазари изисква също ресурси. Единици са българските бизнесмени, които разбират това. Мнозинството бивши ком. нямат акъл и са алчни а редица фирми са почти, като през соц-а с разликата, че вместо пишещи машини са с комп. и принтери.

8

И.

преди 9 години

Едно обаче е сигурно - машините ще заместят хората, поне що се отнася до дейностите, които могат да бъдат автоматизирани. Човешкият фактор ще оказва все по-малко влияние, а броят на безработните ще се увеличи неколкократно. А едновременно с това пенсионната възраст ще скочи до 85 години и ще бъде въведен 10 часов работен ден, за да не скучаят малкото хората, които не са загубили работата си.

7

Да да ама не

преди 9 години

В пощите колкото по-нови технологии толкова повече началници!

6

--

преди 9 години

Интересно е шефовете как ще накарат *** да работят - защото през 2025 г. ще бъдат мнозинство по тези географски ширини.

5

Стоян

преди 9 години

Новите технологии ще доведът до нови съкращения и още нови безработни.Дрън дрън че пляс.

4

Щирлиц

преди 9 години

Работлив народ сме...Шеф до шефа,мързеливец до некадърник.

3

СС

преди 9 години

Кви 2019 2028 2138 в най скоро време очаквайте новите Руски ракети Воевода не само Шефове ами и кой да работи няма да има най много микроорганизмите ще бъдат господари

2

ops

преди 9 години

Дано да са по-малко шефовете а не работниците.........

1

Анонимен

преди 9 години

Учи мама, да не блъскаш цял живот!