18

99-44

преди 9 години

Който не играе по свирката на богатите европейци нарушавал правилата. Хай сиктир бе. И аз спазвам законите на страната си но в моята къща ние си решаваме какво да правим за да живеем по добре.

17

ей

преди 9 години

Ей колко пари се изсипаха при "бедните елини" , ама то при тия дебели кореми колана колкото и да се притяга все остават резервни дупки -само не мога да разбера защо все на тях , а ние нали сме ЕС , за нас трохите , а за тях -баницата?

16

Анонимен

преди 9 години

С различните лидери е различно. С гърците е възможно, защото са пичове, а с нас не е възможно. Нали се сещате защо?

15

Стоян

преди 9 години

Дайте да си починем малко че икономиката да може да тръгне нагоре.Стига икономии,развържете портмонетата и я ударете на живот.

14

Анонимен

преди 9 години

Мързеливите гърци пак ще искат пари на кредит.

13

sofeto

преди 9 години

То и жабарите са на една крачка от банкрота, та затова каква солидарност само!

12

сиртакис

преди 9 години

колко рамена да им се дават на тия. 300 милярда са малко да сложим и още някоя нула зад това число.не е луд който ги харчи а този който ги дава

11

иху-у

преди 9 години

"Европа е съсипана от икономии, заяви Ципрас"Хайде! Да сложим край на икономиите и на скучните скъперници. Да започнем нов живот. В Гърция иху-у, сиртаки и таверни безкрай. В България иху-у, чалга, кючеци и дискотеки безкрай. Стига работа! Бойко, давай на всеки един социални. Германия шъ плаща.

10

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

ЕВРОПА ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ ПОДКРЕПЯ СВОЯТА ИЛЮЗИЯ ГЪРЦИЯ, ЗАЩОТО НА ТАЗИ ИЛЮЗИЯ СЕ КРЕПИ ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ, а за нас БЪЛГАРИТЕ, на нея не и пука и при първа възможност ще ни зачеркне от картата.

9

да ама не

преди 9 години

И западняците нахитряха. Сега ще обещават на Ципрас как ще му помогнат, но в същото време ще изчакат да дойде време за плащане на пенсии, заплати, на 21.3 млрд. евро годишен дълг, а правителството ги няма тези пари и само ще допълзи до шефовете на Европа да просят за пари и ще забрявят за всякакви претенции. Следват нови избори.

8

волгоградския

преди 9 години

Всьщност вий какво очаквате от Боко тиквата той си е просто една *** и мутра нищо повече. А за Роската даже и не знам него как да го определя може би най-правилното определение за него е карикатура или анимационен дьржавен глава не знам. Срам

7

ритник отзад

преди 9 години

Тарикатският план на Ципурас няма да проработи и скоро ще има нови избори в Гърция. Той обещаваше фантасмагории, които е невъзможно да изпълни. Разочарованите гърци ще го изритат като мръсно коте.

6

факт

преди 9 години

Гърците били умни - ако бяха умни нямаше да се набутат в това блато: 30% безработица, двойно намалели доходи, 320 млрд. евро заеми, тотално обедняване и т.н. Гърците просто са алчни тарикати!

5

волгоградския

преди 9 години

До 1и 2 Ами за сьжаление сте много прави ние сме си роби и такива ще си останем докато сме с западните *** на които им е през дедовия за нас

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Гърка е само хитър.Умен и хитроумен е евреина!

3

Bit

преди 9 години

Дано плана на Ципрас проработи. Ние след това може само да попиваме и да се учим.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

За всички е ясно, че ЕС ще отстъпи. Може да не опростят всичките дългове, но ще опростят съществена част от тях.Гърците пак направиха правилният избор - избраха СИРИЗА, за да притиснат Брюксел.Хитри са гърците ! Умен и буден народ.Не са роби като нас !Затова ще живеят по-добре от нас.

1

реалист

преди 9 години

Ще им опростят дълговете! Не е ли ясно?! Ние, обаче не сме глезеното дете на Европа, за нас чатала на врата и имат други планове...