23

Тихомир Томов

преди 9 години

До Анонимен 18 Чаках да ме извикаш за ответен удар , но ти подкрепяш тези , които са там и не се намесват заради " благородната " кауза да премахнат Асад . Колкото до намека - Ти къде беше когато отидохме в Камбоджа през май 1992 г да отстраним червените кхмери ??!!!

22

До 23

преди 9 години

В коментар 22 не се говори за цял град, а за "онези, които проповядват в полза на ИДИЛ", също и за майките на онези няколко на брой деца, които са научени да имитират рязане на глави.

21

ODGOVARAM

преди 9 години

До Питам!- 22-NE NASAZDAI RASOVA DISKRIMINACIA I NE OMASKARAVAI CIAL GRAD BALGARSKI ZASTOTO TAM ZIVEAT 35 XILADI -NEMOZE ZARADI 10 4OVEKA DA MI NAMESVASH VSI4KI OSTANALI PARVO; VTORO- ZAESHLI 4E V TOZI KVARTAL ZIVEEM POVE4E XRISTIANI I NEODOBRIVAME RADIKALEN ISAM -DARZAVATA I ZAKONITE N AREPBLIKA BALGARIA SHTE KAZAT KOI KAKAV E I ZAKADE E AZ LI4NO NIAMAM KOMPLESI ...

20

Питам!

преди 9 години

Каква сума от парите на българските данъкоплатци ежемесечно се дава за социални помощи на онези пазарджиклии, които проповядват в полза на ИДИЛ и възхваляват делата им?По-рано питах, но никъде по медиите не срещнах отговор: Какъв е общият сбор от сумите, изплатени за отглеждането на онези дечица от същия град, които имитират рязане на глави? А по колко пари е излапала майката на всяко едно от тези деца под формата на майчински и други помощи, полагащи се на самотна майка от малцинство?!

19

Луди на свобода?!

преди 9 години

Значи Йордания досега само е задържала, но не е убила терористи, виновни за смъртта на голям брой невинни, мирни жители.В отговор на това, ИД настоява въпросните виновни терористи не само да не бъдат убити, а просто да бъдат пуснати - с други думи, отнемането на живот на техните жертви да се счита за нещо незначително.И щом като този нагъл каприз на ИД не е изпълнен, те убиват пилот по зверски, мъчителен начин, какъвто е бил прилаган през средните векове!Е, пита се, ИД нормални ли са?!

18

Анонимен

преди 9 години

Достатъчно е Обамата да намигне на Израел и за ИД ще се говори в минало време.Ама не иска, а защо сетете се сами.

17

Анонимен

преди 9 години

До до 5Тя тая работа с бомбадировки нали виждаш колко става.Туй бомбардировките са за отбиване на номера.Чики рики дето му викат.

16

Анонимен

преди 9 години

До Тихомир,ИДИЛ, избива масово Християни, Шиити и язиди, стотици, църкви са унищожени, джамии на по 500 години, избиват жените и взимат децата и жените за Роби, това е ИДИЛ. Къде беше ти когато избиваха и прогониха последните християни от Мосул, какво направи?Йордания поне се притече на помощ, заедно с Кюрдите.

15

Тихомир Томов

преди 9 години

А този пилот да не би да е хвърлял храни и лекарства от изтребителя !!?? И тия и ония са едни и същи . " Демократичното " правителство на Йордания не е осъдено за екзекуциите от ООН ?!

14

Румбо

преди 9 години

Изгарянето жив не е традиционно мюсулманско наказание!Кой ли PR в САЩ или Израел го е измислил?ИДИЛ следва план на поведение,който явно е създаден от професионалисти по сценариите,а и имиджът който се създава също не е аматьорска работа!

13

Анонимен

преди 9 години

До ...13 Нагли били...И аз ще съм нагъл ако ме въоръжава и стои зад гърба ми най-големия джандарин в света! Единия толерира сепаратисти, другия идилци -всичките миротворци и миролюбци! А бизнеса си вървиии! Да му мислят нашите *** дето им пригласят.

12

Анонимен

преди 9 години

С техните камъни по техните глави. На варварите трябва да се отговаря по такъв начин, че да го разберат.

11

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

до 12 КВИ ГЛУПОСТИ ПЛЕЩИЩ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ. СТАВАШ СМЕШЕН ЗА ПРОСТОТИИТЕ СИ КОИТО БЪЛВАШ.

10

...

преди 9 години

Браво на Йордания. Така се прави. Навсякъде по света трябва да се залавят живи тези от ИД. И когато искат освобождаването им, да става с цел размяна. От ИД убиват и техните да бъдат убивани. Както направи Йордания. Ето така. С техните камъни по тяхната глава. Те се уляха те от ИД, много нагли бе...

9

Анонимен

преди 9 години

Всички терористи пряко или косвено са свързани с Русия!Терора е измислен в Русия.

8

Izbegal

преди 9 години

Лондон сити не е Англия от там се управлява света там са наследниците на старите колонизатори и парите им

7

до 7

преди 9 години

Това не е война на Русия. Ислямските терористи са обучавани и въоръжавани от САЩ. И те трябва да се заемат със свойте рожби.

6

Izbegal

преди 9 години

Има по света организации които печелят от търговия с оръжие те именно организират войните и вкарват правителствата в тях като работят съвместно с банки , националният резерв на САЩ и политицицентърът им е там където едва ли подозирате Лондон сити

5

читател

преди 9 години

Крайно време е Израел да се заеме с проблема.Един женски батальон мотор. пехота и няма никаква ислямска държава, и то за дълго, за много дълго.

4

до 5

преди 9 години

Твоят Лавров и ***..само на думи се борят с тероризма....Не съм чул досега да бомбардират ИД...или на най-мощната армия не и стига горивото до Сирия?