33

от Цонево

преди 9 години

Тия *** си правят на гърба на държавно богатство- (рибното богатство в язовира) хилядарки чрез плечкосване на рибата с МРЕЖИ. Аз съм отишъл с един смешен телескоп и ме гонят защото съм нямал билет. Те това какво е ми кажете? Държава ли е?

32

от Цонево

преди 9 години

Отраснал съм на тоя язовир. От 2-3 години не допускат да ловиш с въдица, ако нямаш риболовен билет. И един път от страната на Сава дойдоха с моторна лодка и ни искаха 2-*** ловни билетите. Казахме че нямаме, а тия искаха да ни взимат въдиците, обаче бяхме 4 човека и само им казахме ела ни ги вземете. Но педерастите си ловят с мрежи и си правят бизнеса с риба. Е кажете ми как да не му кажеш това на ловния. Обаче тръгнаха да се обаждат по мобилнитъе си телефони и си тръгнахме.

31

акуд

преди 9 години

дпс да коментират цанков камък. наводнените хиляди къщи и тяхния прословут хидролог мехмет доган с милионнияси хонорар. за това ли похарчиха милиарди да наводняват къщите на хората????

30

стар комунист

преди 9 години

До АТАКИСТ Язовирите преди 89г се строяха за да поливат нивите ,да се произвежда ток, а не да се ползват за рибарници и да се продава скъпа вода и парите да влизат в джобовете на разни крадци и мошеници.

29

АТАКИСТ

преди 9 години

до Местен , как да се напълни като водата от язовира се консумираше по предназначение- от заводите на Девня и за поливане на царевицата и овощните градини край язовира, при бай Тошо. 87-*** ходих за риба последно на този язовир- беше дълбок при стената 3 -4 метра. Имаше даже диги навътре от стената... беше на санитарният минимум. А сега дълбочината му е сигурно 35 метра. Стената самата е висока 39 метра, а преливника е някъде 4 метра под върхът й.

28

Местен

преди 9 години

При бай Тошо аз този язовир не помня някога да се е напълвал, че чак и да прелива. И водата беше стотинки, а сега е 2 лева кубика и ще ни издави.

27

Анонимен

преди 9 години

Кой е виновен, че не източиха Язовир Цонево цяло лято и цяла есен поне до половината питам аз, а? Кой е виновен, че го чакаха да се напълни??? Кой бе? пак няма виновни ли, герберастки ***?

26

Анонимен

преди 9 години

28-ми, шарани няма, защото през преливника само дребни рибки не могат да устоят на течението, а от кулите не източват вода защото ще настане наистина зловещо бедствие при Величково - там се съединяват двете реки Луда и Голяма Камчия. Луда Камчия е преградена навремето и са направили язовира и сега продължава от шлюзовете на кулите но в малък дебит. Ако ги отпуснат напълно- Величково цялото и Гроздьово ще са под вода. Сега само от преливника идва водата от язовир Цонево.

25

стар комунист

преди 9 години

Такова чудо преди 89г не е бивало!Да заливат язовирите селата и нивите да се евакуират хората от къщите им! За мен това е пълна профанщина и некадърност на управляващите.Кой ще възстанови щетите на хората от материален и морален характер-като гледам никой от тези безхаберни некадърници?Това, ако беше когато аз бях отговорен за язовири и корита на реките щях да съм в затвора! А сега се умува ле умува и се прехвърля вината от болната на здравата глава.

24

Анонимен

преди 9 години

Някой тук иска оставки.Абе вие луди ли сте,кой в България сам си е подал оставката???

23

Анонимен

преди 9 години

тая се показва само след дъжд , като червей

22

Шаран

преди 9 години

Понеже няма безплатен обяд , при това безплатно наводнение ,да не забравят да поискат от хората да декларират по колко шарана в дворовете са хванали , за да ги заплатят.

21

Do 13

преди 9 години

Лесничейче гербаво,кой изсече горите?Това не беше ли бившия ви съпартиец от Етрополе,който после ви напусна и се опита да прави партия.Не беше ли същия обвинен,че е шеф на енергиината мафия?

20

Анонимен

преди 9 години

Да бе, да. Само си прехвърляте топката едни на други, но уви - само на думи. А в края на краищата ни един от вас, неуважаемите политици, както и подопечните чиновници, не върши работа за 5 стотинки, но пък имат невероятни претенции...

19

Анонимен

преди 9 години

Нормално е да искаме само едно от ГЕРВ - оставка!

18

Анонимен

преди 9 години

Този язовир Цонево е страхотно красив. Бяхме си взели една моторна лодка под наем от хижарското местенце Дебелец и тръгнахме нагоре по язовира към завоя...след завоя сякаш се намирах в някакво райско място...отвсякъде гора, тиха зелена вода и птичките пеят...и все едно си на друга планета. Лудост!

17

Анонимен

преди 9 години

То е ясно, че тая гербаджийка е накадърна, ама поне да беше убава.

16

Анонимен

преди 9 години

Герберунгели, вие само язовирните стени на 10-тте най-големи язовира у нас и тунелите на Хемус не можете да построите цял живот бре.

15

681

преди 9 години

Какво искате от проскубани кокошки като тая, бе?Тя мъжа си не може да управлява те я сложили държава да оправя, то министерстването не е като оная работа! Ей ,аман от *** в България!

14

Kit Chelin

преди 9 години

Браво. Държавата била при хората. След дъжд качулка. Къде бяхте като ви предупреждаваха, че ще има наводнения? Защо не източихте язовирите? Постоянно търсите други виновни за вашата некадърност. С какво сте по различни от другите управляващи. Надробихте ги същите а искате да ви вярваме. Сега чакам Индира Павлова, Д. Добрев Т. Дончев и сие да грабнат лопатите и да отидат в наводнените райони да ринат тинята. Не само предизборно и с ПР акции. Не им се цапат ръцете. Сега са управляващи. Наглеци.