29

Анонимен

преди 9 години

Чакат да видят колко ще се бръкнат да им платят и продължаваме в същия дух-без промяна и само цените нагоре

28

до 28

преди 9 години

А ти защо реши, че всички в ЧЕЗ са с висше образование. Повечето не са. Няма и такова изискване нито за техник, нито за авариец. Откъде го измисли. Заплатите в ЧЕЗ за работници повтарям варират между 620 и 780 лв.Началниците не са на щат, при тях заплатата се формира по друг начин и обикновено е над 1000 лв, но не повече 1250.Такива заплати от няколко десетки хиляди евро взимат само чешките мениджъри, но те са общо трима.

27

до 27

преди 9 години

За да взимаш такава заплата в ЧЕЗ или си стажант или си без виШИ. Аз работя в ЕСО и 1450 може би след 20 години работа........ Имам роднини в ЕВН 1200 заплата а е техник, за инженерите не знам. НО друг е проблема.Не те взимат много а ние с теб МАЛКО. А чуждите компании ни ограбват.

26

Анонимен

преди 9 години

Всеки трябва да разбере, че без енергетика сме кръгла нула. *** искат да сринат НЕК заради частни интереси ама никой не казва какви са последствията. Народа забрави как живя на режим на тока, градовете бяха като дискотеки. С ВЕИ крадците всичко ще потъне в мрак.

25

до до 24

преди 9 години

А шефовете ти знаеш ли какви космически цифри вземат дето и за по-богатите страни са замайващи. Това, че се съгласявате на ниски заплати си е ваш проблем. Всеки може да отиде и да договаря заплатата си или синдикатите да се борят за нея. Не гледай в чуждото канче. например Хампарцумян взема заплата 200 000 лв., но колко българи могат да се похвалят с такава. Искайте да ви актуализират заплатите.

24

Анонимен

преди 9 години

ДКЕВР са ненужни.

23

до 24

преди 9 години

Работя в ЧЕЗ - заплатата ми е 620 лв. Най-високите заплати за работници са до 780 лв. Съседът ми работи в НЕК - редови администратор, получава 1450 лв.

22

до 14

преди 9 години

Де да отиваха в държавните структури (ЕСО, НЕК, БЕХ). За жалост отиват да хранят австрийските и чешките интереси. АКо отиваха наистина в тотално закъсалите държавни структури, парите щяха да остават в държавата. Нямаше в ЕСО да има заплати по 700 лева а в ЕВН И ЧЕЗ по 1700. Ако може не се изказвайте неподготвени.

21

непукист

преди 9 години

Хаха "Имало пропуски в закона за енергетика" поредното смешно твърдение та нали в създаването на този закон са работили "експерти". Това не са пропуски енергийното лоби е изработило УДОБЕН закон който естествено обслужва когото трябва.

20

junks

преди 9 години

Лиценза няма да им отнемат защото държавата няма сметка.Например ЕРП ми надписва сметка 50 рева отгоре,аз надавам вой и писък, от държавата казват да има кражба и ги глобяват 50 лева ЕРП мърмори но плаща глобата.Добре но тези 50 лева къде отиват- в държавнага хазна,а аз ошетеният пия една студена вода т.е държавата краде мен със съдействието на ЕРП ,те са блокери, посредници за кражба.Затова да не ги глобяват с пари а да ги принудят например един месец да дават на потребителите ток безплатно

19

Свободен

преди 9 години

Едва ли някой е очаквал Роско да не се втурне през глава да изпълни волята на Бойко и Делян!?

18

Анонимен

преди 9 години

Сламеното човече от Гоце Делчев пак се ...... Не случихме И НА президенти...

17

Анонимен

преди 9 години

Бай *** си мисли че като изгони омразните чужди ЕРП-та и на тяхно място цъфне едно наше си мутренско ЕРП, тогава токът ще му е без пари.

16

до 15

преди 9 години

Ами като толкова се кефиш на шиптарите - бегом в Тирана да стоиш на свещи. Може да си сложжиш и фес, доброволно.

15

Клетниците БГ

преди 9 години

Кво само пищите??? Взимайте, оръжие и квото стане!!!

14

Механик-Водач

преди 9 години

Знаете ли, как с едно Т-72Б как ги отпушва улиците??? Свят ще ви се завиее.. Жалко, че тия душмани ги нарязаха на скрап....

13

Анонимен

преди 9 години

Що не питате Албания как става отнемането на лиценза, тарикати крадливи!?

12

Анонимен

преди 9 години

КОЙ увеличи тока от 1 октомври с 10% ?КОЙ увеличи за 3.5 години (2009 - зимата на 2013) 4 пъти тока с общо 68% ?КОЙ закриля ВЕИ-мафията ?КЪДЕ отиват тези пари, дали в ЕРП-тата или в ЕСО, БЕХ и НЕК ... и КОЛКО ?КОЙ, КОЛКО, КЪДЕ ???

11

Анонимен

преди 9 години

Ах, каква изненада :D

10

Анонимен

преди 9 години

То си беше ясно, че всичко това е пълен фарс. Самите ЕРП-та посъветваха Бойко да спретне тоя фарс, за да се каже, че нещо прави. Естествено, че му се киха яко. Важното е стадото да си мисли, че нещо се прави по въпроса и да си блее кротко. Цената на тока продължава да се вдига...