10

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

е като е толкова умен има ли повече $$$$$ от мен или не? Нищо за това не пишетето така всеки който завърши общинските курсофе за ограмотяване на ромското население може да се нарече велик ученЦар Киро също има тефтерче решаващо всякакви проблеми но за него статия кога ще пишете м?

9

физик

преди 9 години

Нютон е велик.Но изказаните съображания в случая нямат нищо общо с научната интерпретация.И преди 2600г. започват за говорят за атоми, но това не означава, че са описали днешвата квантова механика. Просто верни догадки, но не и наука.Нютон е велик, там където целенасочено е работил. При това повече от 100г. преди Паисиевата история.

8

любител

преди 9 години

За мен беше интересно да прочета статията, и даже не забелязах грешките, наследени (очевидно) от английския словоред, автоматичния преводач и недобре свършената редакторска работа. Въпреки всички недостойнства по отношение на буквата давам 7+ за съдържанието! За тези, които само мразят е жалко, че не могат да се докоснат до нещо истинско без да го обругаят.P.S. Люк и Йода, успяхте да ме разсмеете до сълзи!

7

Люк

преди 9 години

Нестерова...от Вашия словоред почувствах смущение в Силата...

6

Анонимен

преди 9 години

Марийче, правописът май не ти е силна страна, а?

5

до 3

преди 9 години

ТОВА Е днес. "бг"

4

до великолепната

преди 9 години

А вие дето няма те род и родина. .............

3

непукист

преди 9 години

Егати заглавието !!!!!

2

Ястреб Великолепний

преди 9 години

"Откриха неизвестна теория досега на Нютон" Ето за това трябва да е задължително изучаването на майчиния език в училищата!!

1

коректор

преди 9 години

Откриха неизвестна до сега теория на НютонТози път без пари ;)