18

Шивачка

преди 9 години

При половината от моделите има изменения в кройката,а при няколко дори и в материалите.Така,че не за всяка снимка са виновни килограмите.

17

sante_dog

преди 9 години

Алоо, от Китай можеш да си поръчаш рокля, не липосукция! Ако някое кюфте очаква, че това са от вълшебните рокли и ще му стоят като на манекенка на Митьо Пищова (до 39 кг), си е негов проблем...

16

*

преди 9 години

Мечка в рокля си оставя мечка. Това за тиквата и пепеляшка е вятър работа.

15

Анонимен

преди 9 години

Нестерова, днес чупите *** с писанията си.

14

чичо митко

преди 9 години

На някои от снимките са уникални КРАВИ!Какви рокли искат тези жени, да се забулват с бурки да не им се се виждат сланините, хахаха

13

разноглед

преди 9 години

Не знам за роклите, на мен ми се зави свят от реклами, които изскачат върху снимките от галерията на всяка нова снимка. То не за звезди, не е чудо на всяко кликване.

12

Не е проблема в

преди 9 години

РОКЛИТЕ, а във фигурите , които се опитват да влязат в тях т.е. ако не си 175 см и с мерки близки до идеалните ВЪОБЩЕ НЕ СИ ДАВАЙ ПАРИТЕ !! Разбира се , може да си и 164 см, но пак трябва да си с мерки като на тези манекени , за да ти стои хубаво !!! А ако не си ?!! Ми тогава един добър шивач и да ти ушие нещо по теб,като за теб !!!

11

ники

преди 9 години

Не знам само мечката от снимка пет, какво недоволства?! Те, ако и пратят това, което е на манекенката, няма да и стане и на единия крак.

10

Анонимен

преди 9 години

Не съм адвокат на китайците но проблема не е в роклите а в свинете който искат да изглаждат като манекенки ама е трябвало първо да погледнат кантара. Ако има какво да покаже и с престилката от кухнята да отиде на сватбата пак ще изглежда добре.

9

Валентин

преди 9 години

Не че съм специалист ама на мен ми се струват точно като поръчаните.

8

Галя

преди 9 години

Аз лично съм поръчвала няколко пъти от Китай и единственно мога да кажа, че роклите които получих отговаряха абсолютно на модела от страницата, както по изработка така и размерите бяха перфектни. Много съм доволна от тях. Съвета ми към тези които искат да поръчват е да избират внимателно модела и да избирате максимално подходящ за фигурата ви. Също така да изпратите вашите точни размери. Четете коментарите за модела който избирате защото могат да ви насочат правилно! Успех на всички!

7

Клоуз инаф

преди 9 години

alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1422989689m.jpeg

6

Клоуз инаф

преди 9 години

alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1422989689m.jpeg

5

rumen

преди 9 години

Е това ако е журналистика..........

4

Петя

преди 9 години

Аз като цяло не знам колко трябва да си смотана да си поръчаш СВАТБЕНА рокля от интернет и да се надяваш да пристигне същата, че и да ти седи по начина, по който седи на моделите..

3

Ken

преди 9 години

Напълно реална си е статията.Само който не е пазарувал от китайски онлайн магазин не знае, какви разлики има понякога между това, което си поръчал и това, което получаваш.Да не забравяме, че и доста български сайтове продават китайски облекла, но ги е срам да си го признаят.

2

Мия

преди 9 години

Много измислена статия. Според мен изобщо не става дума за китайски онлайн магазини а просто некви смешни кройки на шивачи аджамий по дадените модели. Най-малкото на седмата снимка има сайт - dress.co.uk !Проверявайте си хубаво източниците преди да публикувате смешки.

1

Манолски

преди 9 години

много яко им се е получило на китайците :D