291

Анонимен

преди 9 години

До 378 мерси за такъв гарант- разпарчадиса суверенната Украйна, присвои си крим и е жаден за още...

290

123

преди 9 години

Учудвам се на търпението на Путин дълги години запада и САЩ му забиваха нож в гърба и той продължаваше да ги нарича партньори и приятели!?

289

да

преди 9 години

Запада трябва да уважава Русия и да няма двойни стандарти както сега! с нова Русия шега не бива Путин години наред търпеше лъжите и задколисните игри на запада!

288

Александър

преди 9 години

Правите ли разлика между руския народ,който в болшинството си живее бедно в най-богатата на ресурси страна в света и руската политика,жадна за реванш след разпадането на СССР?Май не,или както обикновено имаме къса памет.

287

Анонимен

преди 9 години

До руснаците вънТова да го беше казал, когато дойдоха да умират за освобождаването ни. Тогава бяха братушки...Сега чичо Сам раздрънква някакви лъскави дрънкулки пред блюдолизци като тебе и хоп вече сме русофоби. Купуват ви точно като индианци и няма и да усетите как ще ви сполети тяхната съдба...

286

еа

преди 9 години

Е как да се държи? Начука му го здраво в момента, в който Путин реши да води някаква *** война в съседна държава. Аз лично не мога да виня Запада за това. Путин сам си се прецака с тези тъпанарски псевдо-сепаратистки действия. Сори, но това е истината. За Крим е различно - там са си от много време все руснаци, анексацията на Крим беше ОК.

285

Анонимен

преди 9 години

Само да попитам всезнайковците - кое ви кара да твърдите, че в сащ има демокрация и второ - кой каза, че , ако изобщо я има, тя е задължителна за всички страни, в които има нефт, газ и други ценни полезни изкопаеми!Всичко останало е едно разтягане на локуми от нискочели пропагандисти, срещу един пай дневно.

284

Карастоян

преди 9 години

Коя *** глава измисли,че Русия е на Путин. Русия да не му е бащиния на тоя самозабравил се милиционер. Русия е време да си седне на *** и спре имперските си мераци,че с нищо не може да задържи хората около себе си. Русия е отчаяла и собственния си народ,който пие не само по традиция но и от отчеяние,защото какво значи да си патриот ако не си личност. Стига с тая Америка. Тях така ги учат още от пелените,за всичко е виновна Америка. Дали вече не ни втръсна,аман....

283

взгляд

преди 9 години

велико удоволствие е да ви чета писанията писачи с интелект на амеба сменят световните лидери като салфетки с вашият махленси обхват може "стратегически да си обършете сополите

282

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше Русия да ни освободи от турско робство сега щяхме да им гледаме филмите без превод...

281

Анонимен

преди 9 години

Проблемът на Западна Европа че е избрала да бъде партьор на САЩ-една нация създадена от убийци и затворници затрила стари цивилизации ,изградила богатството си от ограбване на по-слаби народи ,създавайки кконфликти във всяка точка на света чиято единствена цел е да има оборот на оръжия.Конфликтът с Русия може и трябва да се разреши единствено с европейските държави

280

Валентин

преди 9 години

"Никога не съм допускал, че българите сме толкова ***, че и елементарни неща не вдяваме"Абе ние Българите вдяваме ама соросоидната гмеж нали и тя гърла храни?

279

Анонимен

преди 9 години

василев, помоли пиндосите да ти сменят джойнта, че от този си цапаш гащите само.

278

Станински

преди 9 години

До Р Ще оправиш американците, *** ***. Как не могат някои да разберат, че САЩ воюват срещу Русия, а Украйна е само претекст. Никога не съм допускал, че българите сме толкова ***, че и елементарни неща не вдяваме. САЩ нямат работа по границите с Русия. Както и Русия не иска от САЩ да върнат заграбените територии от Мексико!А ние, българите, нямаме никакъв, ама никакъв интерес от близането на американски ***. Затова пътят ни е с Русия.

277

Анексия

преди 9 години

Русия е агресивна,щото преди 137г.нападна на мирната и кротка османска империя и зарад нея тряваше да се оправяме сами в живота

276

Volen

преди 9 години

Evropa trabva da izvadi toqgata nai-nakraq I da natupa Putin.toi 6te se kefi mai.gladah go v edin film edin 4ernokoj kak go plqska sus sopata si,a Putin golqm kef otdolu. Vika mu 'davai,davai' Ataka!

275

Ори

преди 9 години

До Р 407Ха сега ми кажи, кои са тия украинци, че не се сещам. Кога е имало Украина, че в царсата Руска армия е имало украинци. Украинците в Руската армия са Руснаци драги. Това,че в началото на века (20-ти) коминтерна и Ленин решиха да създадат такава държава не прави хората там други. А между другото сега във "велика Украина" бутат масово паметниците именно на Ленин - техния създател като държава, каква ироня и колко глупост...

274

555

преди 9 години

До ВасилевА ти какъв си?Предател и фашист педофил!Спазвай добрия тон.

273

сова

преди 9 години

В интервю президента Барак Обама каза:ние сме посредници при смяната на властта в Украйна. Русия не е искала и няма вина това което става. Ние е предизвикаме. Всички тв го показват освен БНТ БТВ И НОВА.

272

Р

преди 9 години

Рошко, за да я има България, Украйна има не по-малък принос. Много солдати в руската армия са украинци. Това че Путин направи братоубийствена войне е ГРЕШКАТА, него трябва да махнем и ще се оправи славянския свят!