14

...

преди 9 години

До vargТи к'во искаш, да залеем гърци и Турция ли? И после да ни обвинят нас и да плащаме???? Или да стигнем до конфликт с тях и да ни се разсърдят? Питай Плевналиев че е така, как може такова нещо. Нашите ще се издавят, ама със съседи няма да се караме я...............

13

Анонимен

преди 9 години

нали има към БАН институт по метеорология и още нещо/хидрология и .../, що работат тия достойни, наследствени, учени-комунисти, - зимат заплати? да? закривай! стига хранилки за ***!

12

дедо ПИЧ

преди 9 години

Аааааа,значи можело да се изпускат язовири и без потопи?!Кой е трябвало да направи това е въпроса?!

11

ген.Луков

преди 9 години

Е га ти и контролираното изпускане........

10

Анонимен

преди 9 години

При по обилни дъждове, или при топене на сняг има наводнения...И то не заради голямото количество дъжд или сняг, ами заради нестопанисвани язовири, водоеми и изсичане на гори в КОЙ знае какво количество...Да викаме да помага хидройнженера от сарая ?...

9

Анонимен

преди 9 години

Горите се секат от *** заради скъпия ток.

8

Анонимен

преди 9 години

Спешна програма за строеж на нови 100 язовира и ренационализация на всички язовири от министерство на икономиката.

7

Анонимен

преди 9 години

До zeus - защо язовирите не бяха изпуснати предварително,ако се помни още, преди Коледа от правителството дадоха срок за привеждане язовирите в безопасно състояние или следва пресушаване. Вдигна се веднага вой от заинтересованите: Как! Защо!

6

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

ЗАБАРВИХ И ОЩЕНЕЩО ВАЖНО - НЕЗАКОННА СЕЧ!

5

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

НЕПОДДЪРЖАНИ ЯЗОВИРИ, ДАДЕНИ НА *** И ПУЛЬО ДА ГИ СТОПАНИСВА БЕЗ ДА ПЛАЩА И ПОДДЪРЖА КАКВОТО И ДА Е, ГЛЕДАЙКИ САМО ДА ИЗКАРА ПЕЧАЛБА, КРАЖБИ НА ЦЕЛИ ПОМПЕНИ СТАНЦИИ, ВАЖНИ КЛАПАНИ И ЧАСТИ, КОИТО СА МНОГО СКЪПИ, НЕХАЙСТВО И МЪРЛЯВЩИНА НА ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ УПРАВЛЯВАЩИ ДЕТО СЕГА СЕ ДУЯТ, ЧЕ СА НА ВЛАСТ, ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО ЗА РЕАЛНАТА СИТУАЦИЯ!!!!

4

ЛОДО

преди 9 години

ВСИЧКИ ФИРМИ КОИТО ИЗСЯКОХА ГОРИТЕ СЕГА ДА ИЗПЛАТЯТ ЩЕТИТЕ НЕ МОЖЕ ЗА ТЯХ ТЪРГОВИЯТА А ЗА ДЪРЖАВАТА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА

3

Анонимен

преди 9 години

ДА ГИ ЛИШАТ ТЕЗ *** ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ И ДА РАЗДАДАТ НА ПОСТРАДАЛИТЕ

2

zeus

преди 9 години

Интересно ми е защо язовирите не бяха изпуснати предварително, така че да поемат водата от валежите?

1

лесничей

преди 9 години

Няма страшно другари и депесари , нали изсякохте горите сега малко ще поплувате . Ако имате проблем с язовири в България си имаме хидроинженер казва се Ахмед Доган . Срещу скромен хонорар от един милион ще ви даде акъл как да плувате в къщи . Айде чао и продължавайте да сечете горите и да се хвалите ,че се отоплявате без пари и продавате в Турция .