61

fake fake

преди 9 години

вижте, Саня и Рут са се наговорили да спретнат скандалче, ь от шума, който се вдига от заблудените потребители те пак ще изкарат кинти.

60

Мила ми Рутано!

преди 9 години

Рут, спри да врякаш и да търсиш под вола теле! Почни да правиш музика за народа, за хората (и не, не говоря за чалга) и тогава ще те слушат, ще те канят по участия и ще ходят по концертите ти. От чисто любопитство си пуснах твои неща - ми че аз щях да се приспя. Всяка една твоя песен си прилича със следващата. Заспали, с едно и също звучене. Това драга ми Рут не се търси от масовия зрител и преди да ревнеш, че ти не искаш масовия зрител, защо тогава пишеш всички тия простотии? Не е ли за пари?

59

Анонимен

преди 9 години

Тази рут колева няма ли кой да я настани на лечение в някой диспансер. Докога ще ни занимавате с тоя вълк.

58

s2000

преди 9 години

Aко си достатъчно ГОЛЯМ и ТАЛАНТЛИВ нищо не може да те спре в развитието ти. Защо ли си мисля, че някой си търси оправдания за лични неуспехи...друг е въпроса,че у нас всичко е мафия, най-вероятно и въпросната Армутлиева е в разни долни схеми...Много велики музиканти са се сблъсквали с хора, които ги спъват, но все пак това не им е попречило да станат големи

57

gtf

преди 9 години

ефтина самореклама ми се вижда на мен, тва рут се чува от време на време предимно със скандали и разправии..що е така нервна ...сами преценете

56

m3

преди 9 години

Станиславчето със сигурност не и е много чиста играта. Рут не е първата с/у нея. Има много мистерии. Определено никой не е "прокопсал" покрай нея. Уж световни формати като Мюзик Айдъл и X-Factor обещават бляскава кариера, било то дори на Европейско ниво, а в крайна сметка излиза, че изпълнителите се използват предимно да запълват време по риалитита или събития из моловете с една от двете си песни продуцирани от заветната госпожа и нейния антураж. Да не говорим с какви договори ги обвързват...

55

Анонимен

преди 9 години

Какво ни занимава със себе си тази мома? Нали ние бяхме някакви селяни, недостойни за нейното велико изкуство?

54

Анонимен

преди 9 години

Не чалгата уби поп музиката. Поп музиката се самоуби, щото беше налазена от хора на нивото на Рутка и Саня - суета, снобизъм и огромни претенции, неподплатени с адекватни възможности. Присъединявам се към всички, които не желаят държавата да регулира излъчването на бг музика и да плащаме за това. Тия претенции велики да се оправят като са толкова кадърни.

53

Анонимен

преди 9 години

На мен ми е суер смешно, че поне 99% от "музикантите" в БГ са се обявили за десни, а в същото време реват, че трябва със закон да им се гарантира излъчване по телевизии и радиа. Смешковци, нали десните сте за пазарна икономика, в която вие "умните, красивите и талантливите" би трябвало да си извоювате място с талант, а не с държавн протекции? Ще кажете, че във Франция и много други страни било така. Да, ама тамошните не са се самообявяват за десни, а са си откровени левичари.

52

me

преди 9 години

Абе на Рут не бях слушала ЕДНА песен до преди 1 минута, когато си направих труда да я потърся в youtube, само за да разбера какво може и какво не може. Еми, хубаво, не иска да пее комерсиална музика, тогава защо се сърди че не я пускат по комерсиалните медии?! Ми аз ако чуя такава музика в колата ще сменя радиото. Не защото е лоша музиката, а защото не е моя ритъм. Да си търси нишата и да се рекламира в нея, защо само се занимава със скандали и тъпотии. Много ме интересуват те със Саня ...

51

Eстет

преди 9 години

Имам ясно обособено мнение за българската музика изобщо. Не виждам нито една причина да ми се начисляват пари за музика, която не консумирам та да се изхранват бездарници. Който се има за талантлив, да си прави концерти, да продава билети, да печели, но да отида аз до бакалията, пък там праха за пране е със стотинка по скъп, защото трябва да се избива рекламата по радиото, то пък да плаща на хора които не слушам - това просто е тъпо !

50

Анонимен

преди 9 години

Койчо, как ще заплатиш 0.10 стотинки за каквото и да било, ти раздели стотинката на десет равни части! Плам, кой е Рут, каква МУ е позицията и защо ТОЙ се срамува от българите?

49

Плам

преди 9 години

Няма човек от малко по-запознатите в бранша, който да не подкрепя позицията на Рут..Така че си затворете малките устички,тъй като абсолютно не знаете как стоят нещата. ама сте и прости,защото преди да се пише ,едно нещо се проучва.. Прочетете и сами си направете извода...

48

Анонимен

преди 9 години

Някой чувал ли й е песните и знаете ли ги?Аз съм обедена , че никой на този свят не й знае и защо , защото не ги слушат.

47

Анонимен

преди 9 години

Хвани едната ,удари другата.И двете са САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИ СЕ НЕКАДЪРНИЦИ.Жалко че ни ги пробутват , натрапват и ни втълпявят че са "световно известни звезди " А *** с промития си мозък вярва на всички глупости и лъжи които се сипят от всички медии и телевизии.Много жалка картинка..

46

чипуш

преди 9 години

ТемеРУТа е прав/а в лучая...Тая злобна леля... А я помисляте колко музикални формата имаше, колко финалисти// а ресултат???Някой да е станал известен на международната сцена?Факет, някой да е станал по производителен и по популярен и музикално грамотен в България от тия формати?Ама нали трябват рейтинги и СМСи...БЕЕЕЕМууумеееДии

45

Анонимен

преди 9 години

Ква е тая Рут, ква е тая Саня, братче? Какви са тези изобщо. Това да не са от певачките, които с една посредствена песен са станали известни в не знам си коя част на света и започват да се правят на големи разбирачки и на журита?

44

И.Иванов

преди 9 години

До Анонимен-Прав си, Отврат е !!!

43

Анонимен

преди 9 години

Иванов, съчувствам ти, аз повръщам само при вида на горния й крайник. Голи тела ще дойда много на незаслужаващият я българин!

42

И.Иванов

преди 9 години

Коя е тази ? Извинявам се, в нета само някакви голи снимки излизат, апише, че е певица...обърках се нещо.