248

A dali

преди 9 години

Министъра лъже като за световно. Лично аз получих повиквателна. При връчването ми беше казано, че ако има нещо да се ява еди къде в еди колко си часа от къде ще бъда извозен до съответното място заедно с другите. Това за проверка дали не съм умрял ли е или дали не съм си сменил пола случайно.

247

Бъдещ руски войн

преди 9 години

Да, ако стане война между Русия и НАТО със сигурност ще се мобилизираме, но като част от Руската Черноморска Армия и ще трепем турци и янки. Не вярвам нормален българин да се бие срещу славянските руски братя, с които заедно трепахме башибозука на Шипка, при Плевен и Стара Загора преди има няма стотина години.

246

aa

преди 9 години

mobiliziraite ni de,takmo 6te uveli4im ruskata armiq kakvo se pravite na ludi mnogo dobre znaete 4e nqma da se biem s na6ite bratq,a za vas tova 6te e kraq taka 4e deistvaite nie 4akame

245

Анонимен

преди 9 години

Обама замина спешно за Германия при Меркел !Да се намесят по-така в Украйна !Колко повече , не се знае !Само да свирнат на Ненчев и ще бъде съгласен на каквото са решили !Обаче много *** Европейци ! Еврото спада спрямо долара . Някой каза , че ще е като бумеранг !!!

244

Анонимен

преди 9 години

Снимката ме шашва. Офицел, генерал ли е или полковник сигурно и с военни академии набива крак и чест на трудовак.В българия умните взеха за прости, а простите за министри.

243

Мунчо

преди 9 години

Няма спор ,че *** води хибридна война среу нас.Лудото джуджв си позволи да ни заплашва с нова окупация и се наложи Кери и НАТО да намекнат на окръжението му ,че е време да го ''пенсионират'...Въпросът е защо ДАНС не арестува руските агенти у нас и не ги размени за газ/ядрено гориво ?

242

Анонимен

преди 9 години

До vesko02"Мигар са останали от онези смешни картончета с надпис "повиквателна"и заплахи какво те чака ако не се явиш на сборния пункт"Ni6to, za6toto nikoj nqma da se qvi. Eto tozi na snimkata go 4aka ne6to i vsi4ki koito iskat pravoslaven da ubiva pravoslaven!

241

Stamat

преди 9 години

Vie vdignete bulgari sre6tu rusi i 6te vidite kon bob qde li!

240

wild horse

преди 9 години

Махнете тази гнида продажна,на която целият род е ял от шепата на американците и са го отглеждали за точния момент на суматоха,като сегашния. А роднините му служат в американската армия и то като пилоти и сипят бомби върху невинни хора по целия свят. Как допуснахме до власт всички предатели,блюдолизци и ги нарекохме "незаменими експерти"

239

gtf

преди 9 години

м да бе, то всичко лошо все от русия иде, пък като ни заробиха тихомълком западняци от там мед и масло иде та се къпем в лукс и разкош.... продажници безгръбначни

238

Анонимен

преди 9 години

Има бе Ненчев !!Готвят ни за война американците ??И вие сте съгласни , преди ние да знаем ! Тайно Борисов и Плевнелиев ни продават !

237

vesko02

преди 9 години

Мигар са останали от онези смешни картончета с надпис "повиквателна"и заплахи какво те чака ако не се явиш на сборния пункт

236

американски самолети

преди 9 години

В момента три малки частни самолети и няколко групи американци минават терминала на летището. Посоката е директно САЩ. Единия е посланика. Май става напечено. Почва голяма война и 100% ще има случайни американски ракети над София.

235

две статии

преди 9 години

Днвс бг с две статии.В първата,споко няма война.Във втората,войната започна.Бре,бре... Май боко скоро ще бъде свален от Путин.

234

войната почна

преди 9 години

И ТОВА ЛИ Е ЛЪЖА?ТОКУ ЩО НОВА СТАТИЯ В ДНЕС БГ. ХАЙДЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА. СПРАВКИ ЛИ ПРАВИТЕ ИЛИ ЩЕ ОБЯВЯВАМЕ ВОЙНА НА РУСИЯ.Владимир Путин поднови своята война срещу Украйна, а САЩ и Европа не знаят как да отвърнат. Докато Европа явно е решила, че не е нужно да засилва икономическите санкции, някои във Вашингтон призовават за доставки на смъртоносни оръжия за Украйна

233

Анонимен

преди 9 години

де този късмет да въоръжат хората ,ще има много загинали от приятелски огън да му мислят управляващите първи ще са на мушка

232

Шоп

преди 9 години

Турция е по-силна от Русия, затова не ги е страх.

231

Анонимен

преди 9 години

Не идва от Русия !Народа ви вижда какво правите от миналата година . Турция не разрешава да излитат самолети от базите на НАТО от нейна територия , Плевнелиев ги вика да го пазели ???

230

Анонимен

преди 9 години

25 години никакви проверки не са ни правени бе ***.*** та в селската земеделска кратуна!

229

Влад Путинов

преди 9 години

Тръгнат ли нашите танкове на запад, ще спрат чак при, Берлин и Брюксел!