31

Анонимен

преди 9 години

Оставка !Уволнение !Контролирано е на баба ти течението !ВЪН ВАШТА МАЙКА !!!

30

Скапан народ!

преди 9 години

С едната ръка пише в интернет с другата хвърля дърво в печката...и вика защо се наводняваме...ами за да Ви е топло. Изсякохме горите за да се отоплявате....Пълна забрана на отоплението на дърва- само въглища или ток и газ.

29

www

преди 9 години

Два сантиметра???Ами ако някой хвърли камък и направи вълнички какво става, прелива ли :)

28

до язък

преди 9 години

Не си прав! За когото трябва санирането си и е много смислено. Визирам едни наши момчета с фирми...И да го бяха дали, пак щеше да потъне със силно съмнителен краен резултат. Защото всичко каквото беше изградено по време на Соц-а: напоително-отводнителни канали и помпени станции, предпазни диги и андигирани участъци се заряза и не се поддържа или се окраде и разграби. А всичките тези съоръжения бяха изграждани с една цел - да работят и отвеждат високите речни води и да предпазват от наводнения.

27

язък

преди 9 години

tozi милиард вместо да се дава за безсмислено саниране , да бяха го дали да оправят рискови язовори , речни корита

26

vesko02

преди 9 години

Просто госпожата направи неконтролирано изпускане пред зрителите на БТВ.

25

Анонимен

преди 9 години

Кога ли тези *** ще свършат по въжета на уличните лампи на площадите във всеки един български град и село?

24

Анонимен

преди 9 години

Безсилни ли сте веее! Нещастници. Хващайте 10 багера и да започват да копаят канал, който да отвежда приливните води! За 5/7 дни сте го изкопали. Не ви трябва да го цементирате, просто да отвежда водите на сигурно място.Изчистете коритата на реките и деретата, прокопайте нови дерета и отводняващи канали. Не е необходимо да ги цементирате или да има тръби, просто един КАНАЛ и го подържайте, като го доизкопавате и почиствате. Простичко е! Не е скъпо! Ама в простите ви тикви нищо не вирее!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Институциите г-жо министър не работят само когато е слънчево .То пък тогава ще вземе да се появи някой пожар и пак ще са безсилни .Като вали сняг се образуват преспи и пак са безсилни .Ами закрийте си институциите -за какво ходят на работа като не могат да работят

22

Патриот

преди 9 години

Институциите са безсилни : 1. Когато вали дъжд 2. Когато вали сняг 3. Когато грее слънце 4. Когато ограбват къщи и хора 5.Когато се изсичат горите 6. Когато се застроява морето 7. И т. н. Институциите са СИЛНИ : 1. Когато дигат колата с паяк на някой ОБИКНОВЕН човечец 2. Когато някой е защитил дома си от ограбване 3. Когато не ти стигат парите по ипотеката...Това са факти, ако иска някой да коментира !

21

до 16

преди 9 години

В такъв случай моля да бъда извинен - и без това не ми беше работа :)

20

Шаранчо

преди 9 години

Почти всички язовири се стопанисва от мутра със свински нрав!Така че рибите са по-важни от хората в Булгаристанис.

19

sante_dog

преди 9 години

Язовирите се изпускат ПРЕДИ дъжд! За да може да поемат повишените нива на реките. Ако се изпускат по време на наводнения само вдигат нивата на реките. Язовирите не са само за нашите хора да развъждат риба. Те имат и функция да пазят от наводнения. Ама най-лесно да се каже - ми няма пари, ми климата се промени, държавата е безсилна. А на пролет?

18

Анонимен

преди 9 години

Горите,Лиляно,горите! Изсякаха ги мутрите и от ДПС,и от БСП и от Герб!Имаш претенции за "експертиза"!? Само схеми са ти в празната кратуна - от пътища,от саниране.

17

Гецата

преди 9 години

Речните корита са обрасли с върби и храсти. Язовирите са пълни с наноси от реките, обемът им за вода е наполовина.Гори се изсичат, като на състезание...Някой от управляващите преди и сега да прави нещо по тези проблеми ????? Освен далаверата...ОТВРАТ !!!

16

Made in BeGeto

преди 9 години

Добре де в Япония всеки месец ги удря цунами и пак се оправят хората!В българия като завали дъжд 5-6 часа и на всяка крачка плуват лай..на.

15

до 1

преди 9 години

Колега, под пет грешки, вече не им ги броя. То понеже няма спелчекъри, да си помага.....

14

Чикън

преди 9 години

Провинциалните тарикатчета зарибяват всяка локва, а когато положението стане критично на 99,9% ударно започват да изпускат язовирите без да ги интересува колко жертви и щети ще последват. Но печалбата трябва да е с минимални загуби!

13

лесничей

преди 9 години

Няма страшно другари и депесари , нали изсякохте горите сега малко ще поплувате . Ако имате проблем с язовири в България си имаме хидроинженер казва се Ахмед Доган . Срещу скромен хонорар от един милион ще ви даде акъл как да плувате в къщи . Айде чао и продължавайте да сечете горите и да се хвалите ,че се отоплявате без пари и продавате в Турция .

12

:(

преди 9 години

"При дъжд институциите са безсилни, заяви Лиляна Павлова"Работата на институциите е ПРЕДИ ДЪЖДА, бе Лиляно !!!!! Некадърни, пребоядисани комунисти и калинки !!!