24

ПАРИЧКИ ПАРИЧКИ

преди 2 години

Зад еврейна Зеленски е неговия ментор еврейна олигарх Коломойски. След много руски бомби следват много пари от ЕС и САЩ за възстановяване и познайте кой ще ги прилапа ? Та кой ще се напечели от това че накара Русия да защитава своите в Донбас и Луганск ?По логиката на Станка не е ли фашист и Ердоган и всички преди него, които системно трепят с танкове и самолети кюрдите в съседните на Турция държави ?Нейното НАТО опази ли Северен Кипър от турската окупация ? Или христианска Америка предпочете да подкрепи мисюлманска Турция пред христианска Гърция ?

23

анонимен

преди 9 години

Колко много лошотия и злост има в някои от коментарите.Замълчете,поне пред смъртта замълчете и не плюйте покойника,който и да е той.

22

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Целият израз е;,,Мили хора,аз чувствам радостта ви,,принадлежи на Йордан Йовков. Станке ,намери разказа на Йовков и го прочети,за да видиш по какъв повод той е изказал този крилат израз и най важното -към кого го изказва и защо?,защо.? И ти защо.?...

21

Анонимен

преди 9 години

Сред "Милите хора " - лицемери, дето съсипаха българската държава, както казваш е пълно с адски алчни и безкрупулни персонажи. Някой ги убиха навреме, а други само отпаднаха от политика - говоря за ОНЕЗИ, които подписаха погребващия план Ран-Ът. Желю плати с живота на детето си, но алчен не стана.Лека му пръст!

20

Бакал Петко

преди 9 години

До Анонимен-28. А нашият народ,когото ти не съжаляваш и знаем защо не съжаляваш, заслужава ли такова нещастие и зла съдба, в която бе хвърлен чрез измама от тия през 1989 година?

19

до ХА-ХА-ХА

преди 9 години

Теб човек дори не може да те заплюе в лицето.Ти нямаш лице.

18

до 24 Бригадир с кас

преди 9 години

Под каскета ти няма нищо. Вакуум.

17

Тони

преди 9 години

Като чета колко злоба се излива в коментарите, ми става ясно защо сме на тоя хал!Осъзнайте се хора с омраза не се върви напред!!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Драскачи на жалки злобни "коментари"! Вие сте щастливи , защото не съзнавате колко сте жалки! Дори от монитора мръсните ви душици смърдят на духовна леш.

15

Аз

преди 9 години

Като ви чета безмозъчните коментари, разбирам, защо България изчезва.

14

Бригадир с каскет

преди 9 години

Аз пък виждам как дяволите в ада му подгряват казана с ядрен реактор за всичките злини, които е причинил на България и нейния народ.

13

2015

преди 9 години

Редакция, моля изтриите негативните коментари от толкова умраза тази страна съвсем се съсипа. Е, може ли толкова мерзавщина на едно място.

12

Анонимен

преди 9 години

Стига с тоя хейт вече, стига... Защото докато хейтвате вашата паница остава празна.

11

Анонимен

преди 9 години

Да спомням си , бях вече във Виена . Там ми казваха колко е демократично в България , хората свободно демонстрират на улиците ! Казах им - да демонстрирам на улицата , като последния ***, товар е нагласено ! А четете ли изявленията от Швейцарските Банки : Много пари изтичат от Българските Банки към Швейцарските ! Желю подписа във Виена , да няма повече политически имигранти -българи , много му бяхме благодарни ( не виждаше ли България се разграбваше - още преди да го поставят,започнаха с Банк

10

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Тая овца явно не е чела коментарите по форумите. Като я гледам - тотално изтрещяла и с промит мозък тип "Джулая морнинг" ...Станке, народът оплю баща ти, дори след смъртта му, защото е един от националните предатели на България ! Факт !Уважение и почести му отдадоха единствено неговите колеги от престъпния политически елит. Разбира се и чужденстранните му господари.

9

Един от народа

преди 9 години

Закъснели за поклонението питат св. Петър къде да го търсят.Петър им отговори- А, Желю замина за Пъклото,като влезите от входа свивате в дясно и го търсете в дъното в 9 кръг.

8

Анонимен

преди 9 години

" Милите хора " - лицемери ,съсипаха българската държава . И след като им повярвахме в " демокрацията "си Загубихме РАБОТА.Демократични и без работа - Напускахме България ...

7

Другия Иванчо

преди 9 години

Станке, много малко останали милите ти хора,че те вече на пръсти се броят! Тези ги знаем, но защо ти не споменаваш и името на онези, които баща ти в 90 година събра от караулкаята, та чак до Орлов мост,па слушахме от него лъжи,лъжи,лъжи......

6

до 5

преди 9 години

Съдейки по коментарите, много хора са предпочели нищо.

5

2020 Иванчо

преди 9 години

До Анонимен...че какво от това,?? И това е регулярна и правомерна дейност....как може бе *** да отричате всичко..!! Абе блокирате напредъка на държавата с вашия гаден негативизъм....!