20

Хахахаха

преди 9 години

Че в тази статия само плюсове видях :) а жената може да се тормози от каквото си поиска, стига да го иска нали? ;)

19

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Затова едно заключение-майната им на "кучките", и си гледайте, собствения интерес.

18

Анонимен

преди 9 години

Вместо да се нападаме едни други, смятам за редно да се отдели внимание на това, колко плоска и посредствена е тази "статия" в действителност. Страшно много мразя поставянето на нещата под общ знаменател, ОСОБЕНО когато се говори за полове, националности, защо не и раси. Истината е, че никой не се интересува да ви помогне или заинтересува с подобна... "журналистика", а да ни накара да генерираме трафик (т.е. и повече $) за сайта, чрез провокации и глупави статии.

17

Анонимен

преди 9 години

Още една сексистка статия, която казва "мъжете са жестоки ***, чиято единствена цел в живота е да ви съсипят". Щото пък жените сте светици.

16

Женска

преди 9 години

16.Не дава пари на жена си, която вуни по цял ден и гледа турски сериали и не чисти и готви понеже цял ден била гледала детето, което още не може да ходи и стои само в кошарката.

15

други

преди 9 години

11.Трябва да пътуваме.Той се приготвя набързо.Излиза, пали мотора на колата, форсира, излиза пуши, нервничи, започва да натиска клаксона, а са минали само 10 мин.На нормалната жена й трябват поне 30.12.Сядаме да вечеряме. Започва пръв с най-вкусното.Постоянно му трябва нещо-я солницата, я незнам си какво.Съответно жената трябва да го обслужва.13.Никога не знае къде са му ключовете, документите.14.Намира си търсената дреха чрез бъркотия в гардероба.15.Късно вечер изяжда десертчетата на детето

14

Анонимен

преди 9 години

Понякога се случва да се откаже от мъжка сбирка заради мен, при това, без аз да съм настоявала - в състояние е да прецени кога за мен е наистина важно да ме придружи някъде.Но винаги е съгласен да извикам майстор, за да поправи нещо, което скъпият ми би могъл да свърши и сам!

13

преди 9 години

егати и плоската статия. опс - половин статия, другата част е в "цъкнете тук че да ни генерирате повече кликове"

12

Сър Пичук

преди 9 години

Добре, ама Дуковска защо не сподели, че тези черти почват да се проявяват на 5 до 7 година от брака, когато и нежната половинка е представила целия си "репертоар" от простотии и помярщини и на мъжа му е дошло до гуша да бъде мил, нежен и толерантен...

11

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да се откажем от разяснения какво е мъж, и какво мекотело. Ако мъжът не може да се определи от кои е, няма смисъл да му се казва какъв е.

10

y2j

преди 9 години

ама вие жените в кавички сте все такива,хем не знаете какво искате,хем ви влекат *** с нагло поведение или по големи финансови възможности и накрая като си изберете 1 такъв слагате всички под един знаменател пф жени в кавички просто!!!

9

Анонимен

преди 9 години

"Жените искат да живеят с мъж" То и мъжете искат да живеят с жена ама ....Едното и другото са две зависими работи, каквото се търси това се и предлага ... празно място на пазара няма. А когато говорим за очакванията мъжете не се правят на майстори защото го искат а защото се очаква да го могат и ако недай си Боже са му наврени ръцете ...то тогава е сложен в графата от тоя нищо не става..... Връзката е нещо свързано с компромиси . Принцове и принцеси отдавна има само в приказките осъзнайте го!

8

до 15

преди 9 години

Преди да отворим торбата с граченето, дай женска дефиниция за мъж и мекотело....да не ставаме жестоки без нужда ;) Щото за отсрещната ситуация можем да напишем книги и цял едни живот няма да стигне.

7

Анонимен

преди 9 години

Мъжете не заслужават да им се овръща талкова внимание, колкото смятат , че заслужават. Както се изрази една позната. По-големи п...ки от мъжете не съм виждала. Знам, че срещу това мнение ще гракнат всички мъже в xор, но за съжаление е така. Жените искат да живеят с мъж, а не с мекотело.

6

глупости

преди 9 години

След като гласуваха за комунистите, БГ жените отидоха да се оженят за първия измекярин на запад. Да не кажем че и доста от тях "работят" за тях. Сега мъжете им виновни.

5

Анонимен

преди 9 години

Който не харесва чуждото - свое да няма!

4

Веска

преди 9 години

Mъжете причиняват забременяване.

3

...

преди 9 години

А вие жените кви ги вършите... не е истина. Вода, жена и ръжда като тръгнат - спиране няма.

2

367 оставащи символа

преди 9 години

Хаха, каква простотия. Мария Дуковска, ти мъж виждала ли си изобщо? Няма да питам дали си имала нещо повече с такъв ... ахахахахахаха

1

ПорЦелан

преди 9 години

Естествен подбор какво да се прави! Мъжете които да не се стремили да си разпространяват ДНК-то и не са внимавали да не им домъкнат чужда такава с която да губят време и енергия са изчезнали - факт.