12

анонимен

преди 9 години

Тези градски лекари са толкова нахчални, че нямам думи как да ги опиша.

11

Ванката

преди 9 години

Лекарите са на трудов договор към лечебните заведения. А да видим журналистите ще искат ли да нямат заплати, докато НАП им прави ревизия на вестника, ...с месеци!

10

Радост

преди 9 години

Да, моята зъболекарка всеки път ми дава касова бележка.

9

Дай-дай

преди 9 години

Да сте видяли доктор или зъболекар да дава касов бон? Как ще искат да ги проверяват!

8

АНОНИМНА

преди 9 години

КАКВО ЗНАЧИ"НЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРОВЕРЯВАТ?!" ПРОВЕРКИТЕ , КОИТО СЕ ПРАВЯТ НЕЗАВИСИМО ЗА КАКВО СА С ЦЕЛ ИЗНЕНАДА ,А НЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРЕДУПРЕДЕНИ ЗА ПРОВЕРКА , КАКТО СТАВА В ЧАСТНИТЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ.ПОНЕ ДА ИМ НАПИШАТ И ЛЮБОВНИ ПИСМА И С БЛАГОДАРНОСТТИ.

7

123

преди 9 години

Неграмотнаааа Камелиооооо, от кой Прованс и ти се домъкна?

6

Българка

преди 9 години

"не искат да ги проверя"...дЕка ти е мозъкО, КамелиЙО?Шопската селяния се е изср*ла и тук. Не стига, че из софийското село и "околията" е радост за ухото да чуе човешка реч, но и "журналисти" да се изразяват така в медиите, е вече прекалено противно.

5

УУУ

преди 9 години

Ми то никой не иска да го проверява НАП. Хубава работа. На всеки пречат тези проверки. Ако можеше да се проверяват и болничните, които издават докторите......... Ехеййй. Половината са или платени или по приятелска линия и останалите плащат ли плащат с вноските си и парите все не достигат и не достигааааат. Мърлява работа от всякъде.

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен с брадватаза брадвата чети "Престъпление и наказание" от Достоевски

3

Ама че заглавие

преди 9 години

Абе хора, какво е това заглавие? "... не искат да ги проверя". Ама вие къде сте учили бъларски? Какво е това "проверя". Казва се проверява. Моля, върнете се на поправка във втори клас!

2

Кирил Софийски

преди 9 години

Що така се получава?!? Докторите и адвокатите не щели да го проверява НАП ! Че то пък кои ли иска ?!?! Само че що те да не плащат а само да вземат ?!?! И те тарикати като *** ще излязат !

1

aaaaaaaa

преди 9 години

ами и аз не искам да плащам по 190 лева на месец здравна осигуровка и после да ме третирате като осигурените за 16.80 лв на месец ,ама кой го интересува