15

цц

преди 9 години

Хризантема7 е права -има опасност от корупция,нищо няма да правим,за да не се краде.Итака нашите деца няма да плащат.Правилно!!

14

Ala_Bala

преди 9 години

Tova sanirane shte se *** v uswoqwane na edni pari

13

Анонимен

преди 9 години

А пък 10 е ***!

12

Анонимен

преди 9 години

Хубавото на санирането е, че при наводнение ще има отлепени плоскости.Качваш се на сала и отплаваш за един по енергийно-ефективен свят

11

до 10

преди 9 години

Къде ти е асфалта бе? Я *** в по малките градове да видиш освен кал, дупки и водни цикли друго има ли? Същото ще бъде и санирането.

10

до 10

преди 9 години

Алоооооооууууууу санирането няма да е за всички колкото до винетките и до дупките първо си задай въпроса колко са дупките и продънените кърпежи в страната след което се замисли защо няма винетки от по 3 или 6 месеца и наи на края си задай въпроса къде отиват средствата от глоби актове и технически прегледи и данъци след като даже за пътни знаци не остават от тях

9

Анонимен

преди 9 години

Преди плачехте-дупки,ями,чупим си колите,плащаме винетки и т. н. Бойко направи асфалт.После започнаха "ние не ядем асфалт" .Тока скъп.Започва топлоизолиране ."ние не ядем стиропор".Да ви е***а майката мрънкалници-не сте съгласни и за безплатно саниране.Тогава се бръкнете в джоба и си санирайте копторитр сами.За довиждане да ви ...майката червени кратунковци.

8

Нане Вуте

преди 9 години

Миналия Му мандат ни храни с асфалт, този ще е със стиропор.Ми как ще го мием-то няма да потъва?

7

Хризантема

преди 9 години

Винаги има опасност от корупция. Дайте нищо да не правим. Изобщо в България може ли нещо да се прави без да се оплюе. *** работа.

6

vesko02

преди 9 години

Предния мандат мина под знака на асфалта,този ще свикваме със стиропора.

5

Анонимен

преди 9 години

Във времето от 3 до 8 г. полистирена започва да засилва стареенето си с деполимеризация ,като отделя ВОДА,и към 20 химични съединения много, от които с концентрация в околната среда над ПДК/пределно допустима концентрация/.Заради това в Русия например има постъпки към нормативната уредба да бъде забранена вътрешната топлоизолация с полистирен.

4

Анонимен

преди 9 години

да бе да и как ще стане хем качествено хем да има и да се краде

3

Анонимен

преди 9 години

Стиропорът се разлага за 10-15 години, както и останалите изкуствени екструдирани изолационни материали. Минералната вата е вечна. Друг въпрос е защо ще пестим ел.енергия, следа като имаме излишък на енергийни мощности?Все едно в Мизия да не се мият и да събират вода в легени.Пълна идиотщина!

2

vesko02

преди 9 години

Опасност от корупция у нас?Пълни асинуации

1

Валентин

преди 9 години

Кво качество с тоя СТЕРИОПОР бе. Ако не е камена вата забрави за КАЧЕСТВО.