29

Потресен

преди 9 години

Дългът на този човек към Ива и дъщеря й го държат все още там. Все пак е повече години с детето, отколкото собствения му баща (за съжаление).И да се е осъзнал, трябвало е да бяга оттам бързо, още повече, че прилича на бременна.Той изглежда отговорен и май това му е проблема.

28

ОЛД БЕН

преди 9 години

Е как не знаете коя е тази и с какво е известна?! Това е професор, доктор, кандидат на техническите науки, нобелов лауреат, инженер Ива Еееекимова! :))))))))

27

Анонимен

преди 9 години

До ТаняЯвно и ти си от тея и имаш такива надежди.

26

непозната жена

преди 9 години

Абе, каквото и да плюете, Ива си е дама. За разлика от повечето жени с този външен вид (а тя е красива, въпреки 1-2та недостатъка), тя не се хвана с мутра, добре облечен бизнесмен и прочее пасмина. Вярно е, че е интелигентна. Напоследък, за жалост позагуби от блясъка си, но вероятно изпитва някакви сериозни проблеми (най-малкото смъртта на мъжа й, а може би и плюс финансови). Но дано всичко да е ок, с нея. Аз лично й го пожелавам.

25

Анонимен

преди 9 години

да й имам проблема на тая пикла

24

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До Гошу-Наричат ги "чаровни грозотии", някои от тях са истински "мъжемелачки".В ротивовес на някои, "избарани красавици", които обаче имат излъчване, интелект и култура на някоѝ отдавна замръзнал глетчер!

23

Таня

преди 9 години

До ГошуНарича се чар, излъчване. Колкото и красива да е външно една жена, това няма ли го, забрави.Да са живи и здрави! Хубава двойка са, дано са щастливи!

22

Гошу

преди 9 години

Не мога да разбера как такива готини пичове като Дими и тоя от снимката се зарибяват по такава откровено грозна жена??? Всъщност навремето познавах подобен аналог. *** беше средна хубост, нищо особено, обаче някак си все успяваше да накара най-готините пичове, с най-яките пачки така да се зарибят по нея, ама така лудо да се влюбят, че после чак ревяха, като ги сменяше. За мен това беше най-невероятния парадокс, ама ей на, има явно някакви такива жени.

21

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, тоя Petrozar Filipov голям цървуланко бе. Имам приятел, дето има магазин за алкохол. Не е хич богат, нормални доходи и пак като предлагаше на жена му и купи по-голям пръстен, с по-голям диамант :)

20

цц

преди 9 години

За всеки влак си има пътници!!Хич не ги интересува нашето мнение.Малко била в траур?!Че те и преди това си хойкаха с Дими,само тя го хващаше

19

da

преди 9 години

grosna e , no bila umna kakzvat

18

Пичка

преди 9 години

До ПичПич,да ти кажа честно Дими, лека му пръст беше леко пухкав за моя вкус. Докато този мъж е перфектен. Жалко, че Екимова не заслужава да бъде с нито един от двамата, ама късмет, кво да го правиш!

17

Потресена

преди 9 години

От сутринта се чудя защо се събудих с такова хубаво свежо чувство, а то защо било...Екимова си имала годежен пръстен!Това смешно създание, което е известно с това, че неизвестно защо е известно...Боже, помогни! Моля ви, спестявайте ни такива "новини", да си се кефят двамата и да не ни занимават съсс себе си!

16

възмутена

преди 9 години

Язък за хубавия мъж! Тази Екимова доста фриволно се държа във Вип Брадър, даже открито не криеше апетитите си към пухчото Иво Аръков, ама щом Петрозар е преглътнал това, коя съм аз да ги съдя хорицата?!

15

Анонимен

преди 9 години

Той е по-хубава от нея...

14

Анонимен

преди 9 години

Тая в същност ми прилича на мъж и винаги съм я възприемал като травис.Транссексуален тип от трети вид!

13

аууу

преди 9 години

Ауу колко е хубавка с тоновете грим,а я видяхме как прилича на Граф Дракула без грим....ц ц ц

12

Пичка

преди 9 години

До ПичПич, великолепен екземпляр е Петрозар, вярвай ми! Жените знаят защо!

11

Веско

преди 9 години

Ох, прегледах коментарите и се успокоих. Не беше честно само мен да дразни.

10

ко?не?

преди 9 години

кажете ми, как е възможно този великолепен екземпляр от мъжки пол да си падне по тази скумрия???