7

Анонимен

преди 9 години

Тука ваичко е копирано и не е авторско !Иначе от *** може да се направи само ГЕРБ !!!

6

Анонимен

преди 9 години

Всеки език е богатсто !!!В Германия като ме заобиколиха в метрото 30 руснака нощем -само руският език ми помогна !Добре че знаех Пушкин и ми направиха кордон а бях мъртво пиян ...Така че всеки език е богатсво защото не знаеш къде ще ти потрябва !!!

5

Ноа

преди 9 години

Голяма част от седящите в нета са благодарни според мен , че не са учили руски. Отвратителен език! Аз го учих защото беше задължителен но бързо успях да го забравя защото за к'ъв х*й ми е... Много идейно и красиво е всичко направено.

4

Гошу

преди 9 години

Браво. Страхотна креативност и фантазия. Жалко е само, че под такива статии коментират пенсионери, отдавна закостенели за всичко красиво и хубаво на този свят.

3

бай онзи

преди 9 години

Всичките тези невероятни убавини,а и не само- руснаците ги публикуват поне ден по рано.(Виж сайта fishki.net).Сигурно понеже голяма част от седящите в нета не са учили руски ,това е супер новина.Жалко.

2

Анонимен

преди 9 години

Аман от изсмилени творци бе братче. *** е за коша и от там за рециклиране. Мисля, че е доста по-полезно. А иначе не знам колко са хората, които ще си направят сутиен от шишета.

1

Анонимен

преди 9 години

Пълен минус, човек!