44

Анонимен

преди 9 години

Тук не говорим за Рут,Любо,Пенка или Герганка.Става въпрос за монопол и измамно поведение.Дали наистина има толкова доволни хора,които обичат диктаторството,независимо в коя сфера и зад какъв персонаж?!Нима българина пропадна толкова , че да защитава постоянно лъжците и монополистите!?Хора, говорим за права.Не съм в музикалния бизнес,но от опит казвам,че мафия и монопол има във всяка сфера в България.В този спор заставам на страната на правото на човека да се развива и живее нормално .

43

Анонимен

преди 9 години

Не познавам Армутлиева но периодично дават по тв-те за Рут Колева. За мен една психически неуравновесена жена със съмнителни певчески качества. Определено някой здраво я бута но дали си заслужава?

42

Саняловер

преди 9 години

Саня е велика, ще се прежаля заради тази кака ! : ) тази *** : )

41

Калина Ст.

преди 9 години

Страхотна Рут!С теб сме ,музикален бизнес няма отдавна в Бг.Всичко е въпрос на интереси.Наистина октопода е гооооолллляяямм и опасен.Защо алчни душици като Санчето не искат да има успели творци и да се гордеят с България,за мен си остава загадка.Но едно със сигурност знам,ако не става въпрос за пари,значи става въпрос за мноооого пари

40

Анонимен

преди 9 години

Една кифла в конфликт с друга кифла... Че Армутлиева е неприятна персона - така е, но Колева е не по-малко противна. Сеир по български с две думи.

39

momchil.gavrilov

преди 9 години

Коя беше Руд - Рут Колева. "Певица" известна с името си не с песните си. И "Храни" успял човек. Но Българите сме си такива.

38

Анонимен

преди 9 години

Добре,че има млади хора,като Рут с изявена гражданска позиция.Останалите нямат смелост да кажат нищо и само мишкуват.Ако повече хора има,като нея може пък България да дръпне напред.

37

война?без мен!

преди 9 години

САЩ заплаши Русия и Китай с военни действия - септември,2014Китайско-съветски конфликт - септември,1969 В 12:50 руската артилерия нанася удар по фронт дължина с 10 км и дълбочина 6-7 км. Изстреляни са около 2000 снаряда и ракети. Очевидци сравняват бойното поле с крематориум. Тежките поражения, които нанася реактивната артилерия на китайските части са в основата на легендата за "лазерното оръжие" използвано от руснаците.

36

Анонимен

преди 9 години

тая рут колева освен с скандали , май с друго не е известна , хората не оценявали "таланта " , че направи концерт в Армеец или на стадион Васил Левски и ще видиш колко те ценят хората , но по-добре си пей в кварталните кръчми и отбелязвай , че са минали с голям интерес от напилите се клиенти

35

Анонимен

преди 9 години

Саня е изключително интелигентна, голям проесионалист и много готина жена. Харесвам я . А тази червенокоса персона никак не ми е приятна.

34

Анонимен

преди 9 години

Абе тази рижавата да вземе да направи една свястна песен, пък после да обикаля да обяснява кой какъв и защо. Освен скандали друго не знам да е направила.

33

Мммдааа

преди 9 години

Дааа,ето видеото в youtube на въпросната певачка с изпълнението си в X Factor декември 2014. Като гледам няма нищо против Саня там, а и Саня против нея!https://youtube/watch?v=giK2GozWn44

32

yyy

преди 9 години

Тази 35 годишна къносана лелка от анадолата що не се скрие някъде.

31

давай, рут!

преди 9 години

млада, красива и талантлива певица си, дерзай! време е дъртите чанти да спрат да пречат с бездарието си.

30

Анонимен

преди 9 години

Щом те краде, отивай в Пайнер, ама той инж. Митко Пайнера си има два автобуса с по-млади и по-красиви и нито една не се срамува.

29

Анонимен

преди 9 години

" Рут Колева нападна Саня Армутлиева: Краде ни! ".Ами направете най-правилната стъпка и оперирайте тумора! Но за това се иска смелост, желание и ЕДИННИ напред! Някой може да не харесва Рут Колева и не е задължително всички да я харесват. Но две неща не могат да й се отрекат: има топки да казва нещата такива, каквито са, и пее много хубаво! Не имитира никого, просто нейната музика не е за всеки. Парчетата й са музикантски и ги изпълнява страхотно. Дали ще е Рут или някой друг няма значение: просто никой не обича истината. Особено, казана така смело и безпардонно от Рут!

28

-10

преди 9 години

Не рабзрнахме по какъв начин ги оюетява и краде?

27

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

тимиРУТ Колева пак се изказа неподготвена! Баси плашимирата е честно. хахахаха!

26

Анонимен

преди 9 години

Тая е тъпия *л! Като й видя грозната физиономия и ми се драйфа.

25

SmaZanGuLub

преди 9 години

пЕчаги Рут я познавам и както и да го въртите тя е права. Аз Ви потвърждавам от личен опит, че също съм се сблъсквал с тази действителност. Нещата не опират дали я харесвате или не, тя просто е права в този случай. България е държава на монополни структури и те са във всички сфери и ще е добре да дадете нужната подкрепа в момента, защото иначе ВИЕ и вашите ДЕЦА ще им се налага да живеят по начин, които не адекватен за времето ни.