15

Малоумието

преди 9 години

До АнонименОтговарям на въпроса ти, какво общо имат ГЕРБ с човешкото малоумие.Те самите, ГЕРБ, са самото малоумие.

14

Човещина трябва

преди 9 години

Парите от програмата за саниране на панелките с парно отопление трябва да бъдат използвани на бедстващите хора в България, жертва на бедствията!

13

Жертвите са...

преди 9 години

... на сметката на Борисов. За 3.5 години разрушиха всичко.

12

До ''Маке&

преди 9 години

Маке, нас природата може да ни показва, ама вие сте си природно наказани по рождение - хем сте българи, хем сте сърби, хем македонци :D А и албанците не ви щадят много, много напоследък, че и албански знамена кичите по Скопие гледам :D

11

Анонимен

преди 9 години

Какво общо има ГЕРБ с най голямото природно бедствие наречено Човешко малоумие

10

Анонимен

преди 9 години

Аве само ГЕРП !!!

9

пеко

преди 9 години

Много страдание бе хора!

8

Анонимен

преди 9 години

Камиони за *** в ШуменМатериалът е изпратен от varg vikernes.Варг дали не е откачил от скука.

7

fripp

преди 9 години

Природата не е виновна ве, недоум. Тия наши гори, дето *** ги изсякоха, хората са ги садили навремето с мисъл-да удържат свлачищата, да пазят завет, за да не издухват ветровете снега от нивите, да пазят от наводнения. Всяко дълбоко дере е било залесено с такъв вид дървета(една топола например изсмуква 200л.вода на 24ч.), за да не се давят хората. Обаче дойде времето на негодниците и всичко се посече. Човека не е важен, само кинтата. И гадовете си намериха оправдание - природата виновна.

6

Анонимен

преди 9 години

Служби за предупреждение и спасяване,ще доживеем ли?

5

...

преди 9 години

Шумен остана с една *** по малко.... Жалко

4

До 3

преди 9 години

Не знам на колко си години- НО ТОВА СЕ КАЗВА ПРИРОДА !!! Няма държава и сила в света която да се бори с нея. Жалко за хората.

3

Анонимен

преди 9 години

Междувременно в Перник правят карнавал на Рогатия и нехаят за бедствено положение, национален траур, жертви и наводнения.

2

лесничей

преди 9 години

Навсякъде където имаше дървета или горичка всичко си изсече и построиха сгради с ламаринени покриви и паянтови . Цяла България от най малкия дъжд вече се наводнява . Всичко , което можеше да се изсече се направи и сега олеле майко . Това е подаръка от БСП и ДПС , защото техните необразовани кадри секат гората и зарибяват язовирите . Продължавайте да строите на всяка педя земя и после пак ревете .

1

...

преди 9 години

Да разширят периметъра на търсене. Детето най вероятно и то сее удавило, но понеже е по малко и по леко, телцето му е отнесено надолу по течението. Съболезнования на близките и да почиват в мир. Каква глупост са извършили, да пресичат река на неопределено място...