165

Анонимен

преди 6 години

Ами пишете фишове, бе.

164

Йлчу

преди 6 години

Ей софета смот.ни, никой не му дреме за наглите шопи дет 400 000 сте администрациика и сте за уволнение и пречите на бизнеса и изнудване за Боко тиквоко със стотиците ви безмислени агенции за контрол, обирахте България десетки години за да изграждане на София и пак ви е малко... Ама ше се смени властта и ще останат само 20 000 администрация колкото са нужни ... И тогава България ще тръгне напред ...

163

Аз

преди 9 години

Изобщо не съм съгласен с мнението на статията. В чужбина глобите са хем по високи хем няма и обяснение за дупчене или притежание на билет. Човек като ходи в чужбина трябва да се поинтересува как стоят нещатата в страната която посещава ако щете и за билетчето за грацкия транспорт. Някой хора много обичат да казват "ама това само в България го има", ами не само в България не само ! Айде не се правете на нещо дето не сте.

162

патил

преди 9 години

До морски-----------------------Въпроса ще се реши много лесно---както се реши в Пазарджик-две три пребити и *** контролиорки и като се разчуе-другите ще са много любезни.До там е стигнала нашта Родина.

161

морски

преди 9 години

За чужденците-с техните камъни по тяхната глава,да видят и те какво е двоен стандарт дето ни го налагат от години.Заплатите им десеторно по-високи от нашите,но ни налагат техните правила.Щом видиш чужденец -,,с брадвата и през кръста".

160

nzim

преди 9 години

Градският транспорт в София има толкова много проблеми, че не знам от къде да започна.Гледали ли сте филма Chernobyl Diaries? Ако сте, със сигурност сте забелязали, че автопаркът на изоставения Припят се състоеше от същия модел автобуси, които в момента се движат по линия 413. Направете сметката с годините.Единствено си заслужава да си плащаш за метрото, и то не съвсем. Първо, че и там има много стари мотриси и второ - това недоразумение Сердика. Не знам кой инжИнер го е мислил.

159

out

преди 9 години

oste po-nezabravim horor za chujdestrannite turisti sa ogromnite dupki po sofiiskite ulitsi, razbitite trotoari v centralnata sofia i smradlivata mrasotia navred iz bulgarskata stolitsa, tajnoto nestastno tarpelivo izrajenie po litsata na mestnite hora po ulitsite i publichnia transport i strannite luks ostrovcheta tuk i tam iz mega mrasotiata na sofia.

158

Николай

преди 9 години

Имах преди време подобен случай, във Франция бях паркирал на едно място, което в последствие се оказа че било грешно, и нямам предвид на средата на улицата и на място за инвалид, ставам сутринта, колата я няма, мислите ли че служителката от наказателния паркинг е питала дали знам или не, глоба в стотици евро, паяк, престой на паркинга, отделно че говореше само френски, та се разбирахме , на езика на глухите, защото колата беше под наем, а тя искаше документ за собственост, който се сещате не е..

157

Николай

преди 9 години

Айде бе *** драмата, едва ли не се опитванте да нападате хората, че са си свършили работата, която ако не вършат пак са виновни, хубавото е че поне са издали билет за нередовен пътник, което можеха и да си спестят, както също се случва. Освен това пък аз не съм и съгласен че трябва да се подминава незнанието, което е типично за България, "*** аз не знаех", ами да знаеш, то не може за всяко нещо това да е извинение, историята с немците доказва точно това, не са знаели, има някакви последствия

156

Васил

преди 9 години

Помиари контрольорски, поздрав на майките Ви и пожелание синовете, дъщерите, майките и бащите Ви да ги "дупчат" яко изодзадзе в чужбина в градския транспорт за щяло и нещяло и после да дойдат да Ви се оплакват. *** неземна, Господ забавя, но не забравя, *** ниедни...

155

...

преди 9 години

ИМАЙКИ В ПРЕДВИД ПОСТ 103! РУСИЯ ИМА 6 м ДА ПРЕВЗЕМЕ 3 ТЕРИТОРИИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТБРАБЯВА УСПЕШНО ! ЕВРОПА ИЛИ ЧАСТ ОТ НЕЯ, ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ, ДА ИЗЛЕЗАТ ОТ ЕС И НАТО! ВОЙНА ЩЕ ИМА И ХОРАТА В ЕВРОПА ЩЕ УМРАТ, КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ВОЙНАТА В УКРАИНА, САМО ПРЕДТЕКСТ !НЕЗАБАВНО СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ ЕДНОСТРАННО ДА НАПУСНАТ ЕС И НАТО !

154

мен

преди 9 години

Живея в Испания от 20 години и е почти невъзможно да се водиш гратис. Влиза се само от предната врата и ако нямаш карта си купуваш билет от шофьора

153

Анонимен

преди 9 години

Е ТА КОНТРОЛЕТАТА АКО НЕ СИ ПОКАЖАТ СЕЛЯНИЯТА КОИ ДРУГИ ДА СИ Я ПОКАЖАТ?

152

Анонимен

преди 9 години

"Ставали ли сте свидетели на случай на българи без билет, които не биват глобявани например защото са скандалджии, по-яки момчета и да не изреждам още възможности, които толерантно се подминават, освен ако няма полиция при проверките? Не знам как на чужденците не им идва наум да се разправят или поне демонстративно да слязат от автобуса."Ша ги научим бе, Йорданова. Ако не могат да изглеждат по-яки момчета, поне скандалджии могат, нали? Ромовете са такъв хубав образец! Всички като тях!

151

ей, смърф

преди 9 години

До Кирил Софийскиточно за дойланд не разказвай = гледал селчо някаква картичка и браштолеви. смърф. в дойчланд взимат колкото трябва, а не по настроение, както е в смехоландия. бегай да си лягаш и не прави спам по форумите, ***.

150

преди 9 години

До Pimp Cв Лозана преди 10 год съм и се качвам на рейс ,като преди това дълго разглеждах една машинария (колкото автомат за кафе) на спирката ,качвам се аз и давам една шепа монети на шофьора,рейса е пълен,човека ми обяснява нещо ,*** аз бъкел не разбирам и какво направи шофьора -на следващата спирка изброи от ръката ми няколко монети ,слезе от рейса и ми купи билет от автомат (друга ,,кафемашина,).в Гърция една жена ми купи билет за междуселски рейс (20 евро) без да ми иска пари.само тук е

149

Анонимен

преди 9 години

живея в дружба и често ползвам 84 -е няма такъв рекет вЕрно и такава излагация .веднъж една жена се застъпи за едно момче чужденец,което също ИМАШЕ билет ,но не го беше дупчил, и до последната спирка ,на орлов мост , молеше контрольорите да го оставят.84 е дойна крава и златна кокошка за собствениците (това е частна линия) НОООО много скоро ще им се спре кранчето защото ще пуснат ,,метро,,-то до летището и тогава... хахахаха

148

ДЕСИ

преди 9 години

С чужденцит е по-лесно да вземеш пари. Аз друго питам в 111, 108 и 83 защо никой не смее да поиска билет...въпроса е риторичен.

147

С привилегии е

преди 9 години

До Кирил СофийскиТова, че е тарамбука е солта на казуса. Ако не беше, нямаше да вдигнат такъв шум.

146

Анонимен

преди 9 години

Същото е около Централна гара. Контрольорите дебнат за хора от провинцията които са свикнали да си купуват билет от кондуктор в превозното средство и ги мародерстват.