12

аз

преди 9 години

В момента съм в смолян и не видях някакъв проблем освен че вали суграшица и по улиците тече кална вода.

11

Dolno Ezerovo

преди 9 години

Сега вече Долно Езерово си отговаря на името. :D :D :D

10

Варна

преди 9 години

Дано не прелее яз. Цонево, който е най-голям в Североизточна България, тогава бетствието ще е огромно.А ние...ние, както винаги не сме готови .

9

Емел етем

преди 9 години

С изхраждането на Водното огледало до Смолян климатолози предупреждаваха ХИЛЯДОКРАТНО това заедно с поголовното изсичане на гори практикувано от 25г в Смолян ще доведе до бедствия затопляне в климата бури и целогодишно липса и на снежинка сняг.Горите са белите дробове на Родопите и бяха унищожени Вече нищо не ще спре водата ,вятъра и бурите от това да променят климата не само Смолян.Да се върнат лесничейските стопанства с масово залесяване и да се спре сеченето на гори

8

25г. Сеч и крадене

преди 9 години

Крадливите родопски Биснесмен *** изсякоха милиарди тонове Борови гори които поддържаха песъчливо ронливите родопски почви като предотвратяваха именно ерозията и такива бедствия свлачища и водни бедствия Сега *** Бзнесмените от Смолян реват ,но Бог ги наказва за безпределно кладливата *** с управници в Смолян -областни ,кметове и общински крадци която унищожиха родопите ,позлатиха челядтта си докараха бедствия на хората с НЕЛЕГАЛНИЯТ износ на дървесина

7

Анонимен

преди 9 години

Как да ги изкара армията като няма нафта? +

6

Анонимен

преди 9 години

Горките хора ! Само че 8 не са виновни само "другарите" или "демократите", при първоначалното натрупване на капитали ,та и след това първо се съсипва природата. Даже и в прехвалената Англия и континентална Западна Европа и Америка.

5

еколог

преди 9 години

Това е другари вашето разбиране за демокрация . Да си правите каквото си искате . Е изсякохте горите сега всяка година ще има наводнения . Никога в България това чудо не е било . Необразованите и прости кадри на ДПС понеже няма какво да правят сечат дървета и гледат риба в язовирите . Това е , ако искате продължавайте и ще се страдате .

4

ГС ГРУ ФСБ РФ!

преди 9 години

Армията да изкара 20 БТР-60 и 150 ЗиЛ 131 и да евакуира жителите!

3

реалист

преди 9 години

Изсякоха огромни хектари гори последните няколко години, тепърва ще чуваме такива новини и въобще за бедствия

2

do 4

преди 9 години

Kvo vika6 ?

1

клолпшч

преди 9 години

Къде е армията ? Защо пожарната трябва да разчиства ? Или "военните" гледат да не си изцапат кубинките,дадени им при постъпване, нужни им при пенсиониране ?????