54

Анонимен

преди 9 години

Чрез плана Маршал през втората световна война Американците инжектират долара в Европа и по този начин я правят зависима - това беше първата стъпка към хегемонията да долара и там трябва да се търсят дълбоките корени на ВСВ. Толкова ясно казано. Толкова срамно за Европа - икономическо-политически съюз от 450 000 000 души е станал марионетка на САЩ, и слугува на хора без култура,които имат една цел печалба, печалба и пак печалба. Къде е маршал дьо Гол да има закара един кораб с зелени изрисувани.

53

Идеалист

преди 9 години

И още нещо: Манипулалаци за настройване на еди народи срещу други!

52

Idealist

преди 9 години

ИД са творение на САЩ. САЩ са държавни терорист!

51

Анонимен

преди 9 години

Как бойци бе не беха ли просто терористи

50

Анонимен

преди 9 години

IAPONIA MOGESHE DA SPASI SVOITE GRAGDANI,AKO BESHE PLATILA OTKUPA ZA TIAH.200 MLN.NE SA GOLIAMA ZIFRA ZA IAPONIA.

49

ДО 70

преди 9 години

До ahaМмдам...за такива като теб всички са меки китки, само товариша Путина е най-твърдия.Когато САЩ не правят нищо, защо не правят нищо да спрат някой изперкал мюсулманин. Ако започнат да правят нещо- започвате да ревете, че само войни правили и че те са терористи.Хайде, путинистета, изяснете си накрая какво ви е мнението.

48

Анонимен

преди 9 години

На другия японец главата магически си беше удвоила размера след обезглавяването, да видим при този какъв гаф са допуснали програмистите.

47

Анонимен

преди 9 години

"След проверка на автентичността на видеото японският министър на отбраната Ген Накатани заяви, че видеото е с "с голяма степен на вероятност"."Да, този път трябва да призная, че са си поиграли с филтрите и кадрите изглеждат естествени. На предните си бяха оставили ръцете, личаха си прожекторите които осветяват жертвата и вече не си личи, че пустинята се излъчва на видеостена зад тях.

46

Анонимен

преди 9 години

Маскираният *** ще гори в Ада, Корана забранява убийството на невинни хора! Няма да види девиците

45

Европеец

преди 9 години

Аз съм Шарли!

44

Анонимен

преди 9 години

Чрез плана Маршал през втората световна война Американците инжектират долара в Европа и по този начин я правят зависима - това беше първата стъпка към хегемонията да долара и там трябва да се търсят дълбоките корени на ВСВ. Евопа имаше две алтернативи - или всчяка държава да си напечата достатъчно национална валута или да остане независима, или Федералния резерв на САЩ да и напечата долари и да я зароби. Ако Америка е помогнала, помогнала е само с печатането на хартията на банкнотите.

43

бг

преди 9 години

Япония поздрави сатанинските изверги Хилари и Обам за варварското убийство на Кадафи.

42

бг

преди 9 години

Джихадистите са сунити и са врагове на Иран.

41

бг

преди 9 години

Миналата година Япония беше против Руския Черноморски Флот в Средиземно Море.

40

Анонимен

преди 9 години

"САЩ осъждат отвратителното убийство на японския гражданин и журналист Кенджи Гото от терористичната група ИД", заяви Обама. Е ТОЯ ОБАМА Е ГОЛЕМА РАБОТА. НА КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР ГИ ОСЪДИ БЕ ОБАМА? ОЧАКВАЙ ГИ СКОРО ДЖИХАДЕТАТА И В ХАМЕРИКАТА ДА ТИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ. ЩОТО НИЕ У БУЛГАРСКО ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ. САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА НИ ПОЧНАТ ДА НИ ОТВАРЯТ НА НЯКОИ РАБОТИ. СЕГА ИМ Е СТУДЕНО ТА НЕМОГАТ ДА СЕ ОТПУСНАТ. АМА СЛЕД ЗИМАТА ЩЕ ВИДИМЕ КАКВИ ДЖИХАДЕТА СИ РАНИМЕ.

39

бг

преди 9 години

Миналата година Япония подкрепяше сатанинските *** Кери и Обам,които искаха цела Сирия да бъде джихадистка шериятска демокрация.

38

Анонимен

преди 9 години

Е ТИЯ ДЖИХАДИСТИ НАПРАВИХА ЗА СМЯХ ЦЯЛ СВЯТ. АРЕ БЕ ЖАПАНЦИТЕ КЪДЕ СА ВИ НИНЖИТЕ? ИЛИ НИНИЖИТЕ СА САМО ПО ФИЛМИТЕ НА ФАНТАЗЬОРИТЕ СЦЕНАРИСТИ. НАЙ ТЕХНИЧНАТА НАЦИЯ В СВЕТА НЕМОЖА ДА НАПРАВИ НИЩО ДА ЗАЩИТИ ХОРАТА СИ.

37

бг

преди 9 години

Япония призна ли Косово?

36

Българин

преди 9 години

ДПС=БСП= партия Юруш са представителите на ИД в България!!! ФАКТ!!!

35

бг

преди 9 години

Юдаизма е против забраната на исляма.