215

За Беларус

преди 9 години

Създават се агроселища , силно развито селско стопанство , безплатно здравеопазване и образование, ето един линк да видите едно малко село от Беларус и сега го сравнете с едно наше абе много неща има за писане ама разровете се сами !!! Аз живея в Австрия , обаче вече искам да отида в Беларус , не случайно никога не съм виждал емигранти от Беларус на Запад !

214

работник в БДЖ

преди 9 години

Браво ето така трябва няма да работим , но ще искаме големи заплати . Само не знам кой ще ни ги дава иначе съм съгласен . Ура другари, долу чорбаджиите изедници няма да им работим .

213

Анонимен

преди 9 години

Еееех, направо да му се прииска на човек в Беларус да е, ама ко да правим отишли сме в Хамериката ,тамше седим.

212

анонимен

преди 9 години

Не гледай байно какво пише за тях ами имай очи да видиш какви са ги свършили до сега.Историята ще ти го покаже.Отнели са на истинското духовенство учението и са го изкривили по тяхно усмотрение.Духовниците са навряни в *** *** а папата играе с тях.Тези хора пишат историята на света и унищожават това ,което ги засяга ИСТИНАТА!! Тези неграмотници ти определят съдбата и пускат друти неграмотници да повтарят техните лъжи.Една лъжа повторена 100 пъти става истина

211

Somebody

преди 9 години

Как ли е кръвното на баба Меркел...

210

За БЕЛАРУС

преди 9 години

Гено , мерси относно Беларус !!! Не случайно нищо не се чува за тази държава . Оказва се , че Беларус е запазил и модернизирал всички свой предприятия и заводи от соца ! Прозвеждат модерни трактори (и при нас може да ги видите на нивите) , бяла техника , лаптопи , електроника , абе всичко ! Безработица почти нулева , престъпност почти нулева , *я няма , всички градове са чисти като аптека , средна заплата 550$ , лит. бензин 1.1 лв,цигари 50 ст. , билет за градския транспорт 27 ст.

209

Анонимен

преди 9 години

Многоооо ни припари, ето днес имам само пушена сьомга и шунка. Няма готвено братче.

208

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОдисейчо, нито съм дал, нито нещо съм получил и никога няма да дам.За мен БГ е затворена книга.

207

Шоп

преди 9 години

Просветеният човек е умен, знае си мястото, бачка усърдно и си подрежда живота. Глупакът само гледа в чуждото канче и прави сметка на чужди пари. И накрая става жертва на СОЦИАЛИСТИТЕ.

206

Велика Гърция

преди 9 години

Разбрахте ли мой сънародници защо Европа ДЪЛБОКО УВАЖАВА И ПОЧИТА ГЪРЦИЯ?......РАЗВЯВАХА ГРЪЦКИ ЗНАМЕНА !!!НАЦИОНАЛЕН ВОЕННОИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ: Световни битки, военни походиДаниел Иванов: Храбрите 300. Битката при Термопилите през 480 г. пр. н. е.Стрелите ни ще засенчат Слънцето. Толкова по-добре. Ще се бием на сянка! "Персите преминали Термопилите. Там обаче свободолюбивият дух на гърците и любовта им към родината написали най-величавата епопея на Гърция."

205

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАми няма как да ми пука за "родината" , защото то е много силно казано родина, по-скоро мащеха...

204

Анонимен

преди 9 години

Квалифицирани-дръжки Как един бензинджия в някоя германска провнция взема поне 8,5 евро на час , а минават 10-20 коли за цял ден Същия но в София обслужва днес примерно 100 или 200 коли - 10 пъти повече ....ама му хвърлят 500-600 лева..Еи за това баи германец живее добре , а цялата периферия не толкова

203

до илюминат

преди 9 години

Следващия път значи просветен.Илюминати има от време оно ,а човечеството затъва все повече в несигурност ,мизерия,несправедливост ,необазованост и т.н.Ако бяхте просветени никога нямаше да достигне Земята до това положение в каквото се намира сега.Просветения човек вижда с години напред и знае,че при такива и такива условия ще се случат такива и такива неща и предупреждава хората за това ,защото когато си просветен ти си най-чистия и за това си стигнал до някакви божествинни познания

202

Пич

преди 9 години

Спуквам се от работа и изкарвам повече от достатъчно и то тук. Защо аз да мога а други не? Ами защото по-лесно е да отидеш на работа към 11, да се върнеш в 3 следобед, да си сипеш 300 гр. плодова и да псуваш правителството, ЕС, и космоса, че си беден. Радвам се, че сме в ЕС - никога искащите и можещите не са имали толкова много възможности за каквото и да е.

201

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1На никой не му пука бе чоляк, който беше по-тарикат се изнесе,вие квото искате правете там сиризи, миризи,бкп-та :)Мързелива ***.

200

Анонимен

преди 9 години

Такава дума илюминат няма,това е няква измислица на Комсомолская газета която се върти като развален грамофон. Забавлявайте се момчета,малко остана до края.

199

Анонимен

преди 9 години

При соца нямах ама сега имам, много им се иска на ушанките пак да сме "равни" :)

198

до илюминат

преди 9 години

Думата илюминат означава ,че пред хората прави илюзии,лъжи.Човек без принципи без познания за философията на живота,без познания за душата на човека.Един ***,който чрез фокуси и измами се е облагодетелствал.Когато се види заплашен илюмината е готов на вичко даже и да убива.Непросветени хора без божествена светлина и сила.За него силата е в измамата

197

Анонимен

преди 9 години

Никой пет пари не дава за гърците,те са най-големите смоци в ЕС, само вземат...

196

Анонимен

преди 9 години

Само да ви кажа , че за да имате покупателната способност от 1985 г напримерсега са ви нужни 2000 лвНа хората им писна всичко да е скъпо .само труда да е евтин ! Това е !