35

да живее ЕС

преди 9 години

Страшно ме кефи, че сме в ЕС и НАТО!!!

34

до 37

преди 9 години

"Излезем ли от ЕС,на момента ще разберем къде акат гладните!"Че то нищо не се е променило за нас вече 8 години, откакто сме влезли в ЕС. Кого плашиш, гаргите ли?

33

Аврамов

преди 9 години

Наш ред е, ред е на АТАКА!

32

135

преди 9 години

Дано, този вятър на промяната да помете БГ тиквите, които се положиха услужливо на новите господари.Америка е велика нация и държава и няма нужда от дупедавци.Тя уважава хората с позиция и собствено мнение. Китай да не би да не отстоява собствени позиции, но се радва на уважение. И като станахме *** какво спечелихме.Едно нищо.И докога Е. Поптодорова- посланник в САЩ-бившата лична преводачка на Бай Тощо и пияницата Младенов ще дезинформира за реалните американски интереси и намерения към БГ

31

до 34

преди 9 години

Бриск без лихви сигурно ги дават заемите,а?Ама тогава не си ли върнат заемите може да останат без Крит примерно!Ще ги накацат и тях вежливите зелени човечета!А по-лошо ако дойдат ония с дръпнатите очи!

30

оракул 666

преди 9 години

Жужето сее ветрове в ЕС, но ще жъне бури в Бензиностанцията си !

29

ало ушанките

преди 9 години

Не ви харесва Европа? Ами марш в Москва, ама там кажеш ли каквото мислиш, ще има еднопосочно билетче до Сибир.

28

Анонимен

преди 9 години

Гърците повлякоxа крак. А, ДАНО!

27

Анонимен

преди 9 години

Дните на Четвъртия Райх на баба Меркел са преброени.

26

Анонимен

преди 9 години

Итересуваме, защо комудентата в БГ се имат за социалисти?Ако стане Сталин, ще видите как днешните бългаски социалисти(бивши комунисти) ще бъдат избити до крак.

25

Анонимен

преди 9 години

Излезем ли от ЕС,на момента ще разберем къде акат гладните!Като ни тръснат митата и ще се хванем за палците!Левите само лъжат народа!Никъде не може да стане без да работиш да плюскаш на корем!Дори и при Путин.И ако другарите си мислят че ще ни замъкнат при Русия и Армения тогава ще трябва да се хващаме и за пушките!Който бачка и е кадърен е добре дори и тука!Реват некадърните къде не отбират от нищо а пък са с голямата кошница!Няма как да стане!

24

Анти

преди 9 години

До Анонимен 7Много вярно. Само се чудя как нашите *** още ни управляват?Но и това си има логика. Българинът работи за мизерна заплата, за да финансира разгулният живот на мръсните *** и ДС-ари, които прибраха парите на народа и станаха 'бизнесмени', които нищо не разбират от бизнес, а само от крадене.

23

до 32

преди 9 години

Никой не се готви да върне комунизма, просто на хората им писна да са колония и искат Европа изградена от независими държави, а не всички държави да са зависими от Брюксел.

22

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Няма вече...будали хора.Всеки иска да живее като...бял човек,в нормална държава.Гърците са първи в Европата;ха дано имат лека ръка и да ги последват още десетина европейски държави,за да се префасонира...дивият капитализъм.Световното...информационно поле,ще преобърне света.Планетата до 50-сет години ще стане...тясна за модерният човек;време е за...глобални промени.

21

Анонимен

преди 9 години

Джумериканските фенове са в траур, мечтата им за подчинена европейска колония се изпарява.

20

Анонимен

преди 9 години

Наздраве!

19

Анонимен

преди 9 години

ЧАКАМ МОМЕНТА И ТУКА ДА ДОЙДЕ,ДА ТРЕПЯ БОГАТАШИ НА ВОЛЯ,КЕФ,ЧАКАМ,ЧАКАМ

18

Анонимен

преди 9 години

Айде сега всичките дупедавци на Запада и САЩ тиxичко се измитайте и дим да ви няма. Отивайте си при краварите и кравешката им демокрация.

17

до 19

преди 9 години

Преди скапания евросъюз Европа не беше Куба, беше си същата, така че не ми разправяй врели-некипели какъв апокалипсис щял да настъпи.

16

bbb

преди 9 години

До АнонименТо от пожарникари в България, няма как да е сух барута.