21

дф

преди 4 години

пфу!евро-американо-атланти4ески ценности!!!!

20

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 26.А ти си представи, как в Русия жена обвинява човек с власт в сексуано престъпление!

19

BOJE-BOJE

преди 9 години

Нека да видим нашите управници на къде ни водят и на какви хора искат да подражаваме на западняшките гйотферени и каква хвалебствена статия БРАВО

18

Анонимен

преди 9 години

tam kadeto sa paricite, tam sa i mrasnicite.

17

Анонимен

преди 9 години

Представям си,ако този беше руснак на име Георгий Епистинов,беше близък с Путин каква помия щеше да се излее в медиите :)))))И колко токшоута на СНН,ББС,БТВ, и т.н. щяха да анализират упадъчния морал на руския политически елит и належащата му смяна с всякакви средства-санкции,преврати,граждански войни,руска пролет и т.н.

16

ПорЦелан

преди 9 години

Ами да, джихадистките на 16г. дето ходят да се "бият" с по 20-тина от ИДИЛ сигурно играят скрабъл с тях.

15

Анонимен

преди 9 години

Въпреки че съм християнин приветствам действията на ислямските бойци. Това, което става в така наречения "цивилизован" свят е меко казано отвратително. Хомосексуализъм, лесбийство, порнография, сексуално насилие, педофилия, наркомания, лицемерие, алчност, насилствено налагане на норми на живот на суверенни държави по света, безкрайни войни по света, ХААРП и т. н. Това е само част от така наречените европейски и евроатлантически ценности. Време е за промяна и това не е нито ляво, нито дясно.

14

Анонимен

преди 9 години

Да де, тя тази жена като е станала на 31 и е родила 3 деца се е сетила че е обслужвала богаташи като малолетна. Може би е вярно, но според мен е проговорила за да изкара парички, не от морални подбуди.

13

Дякона

преди 9 години

Всички знаят че западните политици и босове са изчадия на греха , но......какво от това ?Никой не се разграничава от тях , напротив следват техните норми и светско поведение и мечтаят да имат и те парите им , нищо че са кървави пари!Къде има най-много хомосексуалисти свещеници - в САЩ !!!*** и лезбийки , садисти и мазохисти на почит и уважение на Запад , защото имали право да бъдат различни , а правото на религия се подминава и осмива ?Но... късно се усетиха -ислямистите са вече ТАМ!

12

ГОЙ

преди 9 години

Факт е че мъжете с много пари и власт произвеждат много тестостерон. да не говориме че взимат разни афродисияци така че налитат на всеко срешнато женско създание без разлика как изглежда и на колко е години. Еврейте в частност ги гони хормона яко 24 часа в денонощието. А еврейките искат непрекъснато да им е вътре. Нищо чудно богатите да си организирват такива оргии с малолетни. Те стоят над законите. Така че спокойно и така и така ни чукат ами да свикваме и да не се оплакваме.

11

Анонимен

преди 9 години

Losho, che nikoi nqma da vleze v zatvora. Shte bude xubavo obache da gi vkarat i da gi slojat sus nqkoi negri s dojivotni prisudi. Maliiiiii shte im spukat belite zadnicheta

10

Анонимен

преди 9 години

Максуел беше първи приятел на комунистите. То този фашизъм много червен.

9

Анонимен

преди 9 години

Фашизма смърди от всеки крайНе знам защо българите му се натискат толкова .... явно са слабо умни

8

Анонимен

преди 9 години

Максвел беше първи приятел на политическия елит на СИВ-лично той издаде многотомните избрани съчинения на генералните секретари ,вкл.на Т.Живков...Лични приятели с първния ни демократичен министър-предсезагел.Завода за антибиотици в Разград след демокрацията е трябвало да е негов , а около него е трябвало да се произвежда царевица -каго суровина за производството.След време случайно го "паднали " от яхта в морето...През гугъла : Роберт Максвел

7

me

преди 9 години

Четох статията в Digg, въпросният се е навъртал около малолетни момичета, правил им е неприлични предложения, и даже мисля, че е пипал едната. Когато журналистката е искала да публикува статията си, е била заплашвана, както и редакцията, докато този материал не бива изключен. Журналистката била бременна, когато родила, този *** я чакал пред болницата. Не съдете момичето завело делото без да сте запознати с подробностите. Блудството с малолетна е престъпление, дори и да и е подхвърлил пари.

6

Анонимен

преди 9 години

Джефри Епщайн хваща окото обаче.. има доста снимки в нета, а и с приятелите му.. Дори и въпросната девойка я има.

5

Дащната Маша

преди 9 години

На тоз джентълмен му правя безплатна акустика и му давам визитната си картичка ако му е харесало да ми се обади пак. А на завистливите клюкари с фотоапарати ще им дам визитката на някоя колежка която пърди докато свири на флейта.

4

знаещ

преди 9 години

Пушила е пури, плащали са и и и е било гот. Сега вече, попреминала тридесеттака, понамалели щелаещите да и дадат пури да пуши и хоп- започва да съди...познат до болка сценарий! Аман!

3

Шлосер

преди 9 години

А кога ядохме кИфтетата не рИвахме. Че и онази непълнолетната миндЯ... сетила се. Минаха годините, свършиха кинтите и белото и ... и сега ... да се пенсионираме ли ? :-) Едно е ясно. Щом чичо Джефри Епстийн е стигнал до това ниво, никак не е случайно и в никакъв случай не е ***. Лека вечер !

2

Анонимен

преди 9 години

DOBRE DA VIDITE V AMERIKA IMA SAMO VISOKO NIVO NA PRESTAPNOST