18

чичи

преди 9 години

новите електронни електромери измерват с точност 1% докато старите механични с +/- 50%!да обвиняваш електромера е все идно до обвиняваш продавача на сергия! грешката е същата!

17

salmon

преди 9 години

Самият ДКЕВР е нарушение, меко казано, а право казано - престъпление.

16

Анонимен

преди 9 години

Каквито и несвързани лакърдии да плещят по медиите истината лъщи. Варненското ЕРП изпълни политическа поръчка за нагнетяване напрежение, както преди две години. На кого служи този монополист. Очевидно не в полза на гражданите.

15

Somebody

преди 9 години

Като се отнемат лицензите на ЕРПтата няма да падне цената натока!Виж,ако тяхната дейност се поеме от НЕК,това вече е друго!Но те пак щекалкулират разходи за тая дейност!Държавата в момента си умива ръцете с ЕРПта,за да премълчи истинския проблем-висока цена на киловатчас спрямо доходите на хората!ЕРПта може и да имат нарушения,но те не са толкова масови,колкото ни убеждават и колкото бяха преди2 години например! Колкото и да ги глобяват,при цена0.22лв.KW/h дневна месечните сметки няма да паднат!

14

СС

преди 9 години

До 8. Ами той Сидеров за много неща е прав, но ще разберем доста късно, както винаги междувпрочем българите се усещаме когато се обърне колата че е имало много пътища.

13

Shark

преди 9 години

Трябва незабавно да се отнемат лицензите и на трите ЕРП-та. И стига оправдания че имало договори, клаузи и т.н ала бала измишльотини. Те нарушиха толкова много неща, че отнемането на лицензите вероятно би било най-малкото. Ако се разровят нещата сериозно може и до съд да се стигне.

12

реалист

преди 9 години

Отнема се лиценза и да ходят да продават в Занзибар! Сума ти хора живечт с 200 лева на месец!!!!

11

Анонимен

преди 9 години

По време на антимонополните протести експертизата доказа, че Енерго Про ми надчислява 40% повече консумирана енергия. Компенсираха ме с "цели" три месеца по-ниски сметки. Сега пак ме цакат, но с много по-малко, две сметки не съм получил, но само да стъпят накриво ще ги вкарам в съда.

10

Анонимен

преди 9 години

Как ще вземат по няколко бона заплати,ако няма надписване и крадене ?

9

Анонимен

преди 9 години

Защо няма новина за Вчерашния обстрел на Донецк 19 души са загинали?

8

!

преди 9 години

Пада голямото ЛАПАНЕ,ей за това не им отнемат лицензите! Хранилката е голяма.Нарушения на Енерго-Про е установила ДКЕВР - > Ще ги оправдаят с морална обида към клиентите си и опааа всичко по старому.Споко българи гърбацията ще продължиииии сегаааа !

7

Анонимен

преди 9 години

Абе какви са тия некадърници,яхнали удобните си меки кресла?!Защо имаме ДАНС,Икономическо разузнаване,агентура,контраагенти и т.н. и защо им плащаме от собственият си джоб.Не се ли намери един човек в тая /уж/държава,който без да надува мускули и се перчи да застане пред хората и им каже истината ио накрая да сне махне от поста.До кога американски колежани,подкупени от ЦРУ и родни *** ще управляват страната.Наямат ли доблест тия хора,нямат ли морал.Само дрън-дрън и ала-бала.ПРЕДАТЕЛИ.08732

6

Анонимен

преди 9 години

"Нарушения на Енерго-Про е установила ДКЕВР"Спокойно, абонатите ще платят и глобата.

5

Анонимен

преди 9 години

Да им се отнемат лицензите ! Излиза че Сидеров ,е бил прав когато настояваше за това.Албанците ги изгониха и платиха само 10 тина милиона ,щото ония лъгали ,лъгали и даже не си обърсали задниците и оцапаното се виждаше .

4

ОСТАВКА !!!

преди 9 години

Всяко чудо за три дни !А, сметките ще ги платим, нали ? :)

3

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Къде ги сега онези борци за справедливост с милиционерски фуражки, които скимтят от радост, когато гръмнат някой по-буен българин ?Защо сега не търсят справедливост ?Като са големи борци за правда, нека да вземат нещата в свои ръце !Нека видим, че пладнешките обирджии от ЕРП- тата реално си плащат за престъпленията.Защото глобите, които държавата им налага са прах в очите на простолюдието. Те откраднали милиони, а държавата имитира санкции срещу тях.Боко Тиквето пък се прави на разсеян ...

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

И сега какво ?Те надписали сметки за милиони, а ДКЕВР ще ги глоби с 200 000 лева ...Пито - платено !Ние ще си платим като попове.Битият бит ... и така нататък ...

1

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да почнат да се отнемат лицензи, то се видя, че и с глоби не става у нас