8

Анонимен

преди 9 години

До gggКой транспорт е по-евтин от железопътния?

7

ицо

преди 9 години

Нищо не трябва да възстановява БДЖ,то отдавна трябваше да бъде сведено до минимум персонал,да не кажа даже и закрито напълно.Банда хрантутници,постоянно ревящи за заплати,разхождащи се тюфлеци по гарите,плюещи семки по цял ден,а на всичкото отгоре и научи ли се да крадат и с г....а си!Кой нормален човек не може да проумее,че е нелогично да се дават милиони за нещо което не работи-пълен мъртвец е нашата железница,колкото и жестока да е тази истина.

6

:(

преди 9 години

След два часа на студа дойде ученически автобус и ни извози до Добрич. Сърдечно благодаря на Началник влака и двамата полицаи, които свалиха сина ми на ръце. Докога обаче ще плащаме безумни цени и няма да стигаме благополучно до мястото, за което си платил. Аз лично повече няма да ползвам БДЖ.

5

:(

преди 9 години

На 29.01. се наложи да пътувам с влак от София до Добрич, влакът премина през Карлово ''за по-кратко'', наложи се да платя 83 лева за спален вагон за мен и сина ми, който е на 13 г, не можели да ми направят отстъпка щото с лична карта от у-ще не важи , той бил мъж трябвало да пътува в мъжко купе ( а е опериран ) и се наложи да плащам цялото купе. В 7 ч сутринта влака спря близо до гр. В.дол - локомотивът се запалил и ни изведоха от влака.

4

И БДЖ за скрап

преди 9 години

БДЖ ще възстанови 33 влака и след два дена ще спре 66!

3

dada

преди 9 години

Aбе *** герберски кадеса другите пет влака. Te се ползуват доста от хората.

2

ggg

преди 9 години

Вместо да се намери алтернативен и по-евтин транспорт, те веднага омекнаха и пуснаха влаковете... за да се увеличава субсидията на БДЖ всяка година без видим резултата ли...Жалко

1

Анонимен

преди 9 години

ястно...ще се краде още повече нафта....жепеец или ушев в мвр да си в тази загубена държава