68

ЕКСКУРЗИИ !

преди 9 години

Трябва да има екскурзии до Границите ни и околностите. , за да се уверим какво става в действителност ??Защото като гледаме какво е населението около центални хали , невярваме !А и като гледаме снимката на граничната " стена " съвсем.Какви са тия българи в управлението ?? ?

67

евроатлаантическоУАУ

преди 9 години

1000000лв. на км.Ами това прави по 1000 на метър...!!!

66

краен атакист

преди 9 години

никаква ограда няма да помогне на 50 м воиник с калашников на 500м тежка картечница

65

Анонимен

преди 9 години

хах ..ми то яко турция реши да ни пороби..пък само някаква оградка ще и спре армията..стига сте говорели глупости...ако ще ни робят ще е лека полека като внедряват повече и повече *** както правят с останлите страни.

64

Анонимен

преди 9 години

затова останалите 6 000 годишно, вече минават от Турция в Гърция и после Свиленград

63

Анонимен

преди 9 години

България и Турция са две отделни суверенни държави за това такова сравнение е най-малкото неуместно.Друг е въпросът че някои господа от Турция или пък от ДПС все още вярват че Османската Империя има шанс отново да ни пороби и да развява ятаган над главите ни.Да ама не!За това нека да я има тази стена,аз съм за!

62

пешо

преди 9 години

мини

61

до 73

преди 9 години

царство България!Искаш да кажеш *** България.Царска била аууууу смях

60

азъ

преди 9 години

Освен здрава ограда трябва и термокамери камери за нощно виждане прожектори за осветление и високо говорители за предупреждение. Не е лошо и миниране със светещи предупредителни мини.

59

ИВАН ШИШМАН

преди 9 години

Който не помни миналото повтаря грешките на предците си! Пиле не трябва да може да прехвърчи през югоизточната граница на царство България!

58

бивш граничар

преди 9 години

абе какви телени оградки, минираш жсичко, и слагаш табели за минно поле. Тогава никои няма да посмее даже и да се пробва!

57

123

преди 9 години

Още римляните са строили по границите на империята огради срещу варварски нашествия, ТА НИЕ ЛИ НЯМА ДА СТРОИМ ? Границата между България и Турция БИ СЛЕДВАЛО ДА Е НАЙ-МИЛИТАРИЗИРАНАТА ЗОНА В СВЕТА!!!

56

ще е като Берлинскат

преди 9 години

Аи стигя Вие?!

55

Анонимен

преди 9 години

До Реалист как така ***? А ,с каква любов се грижи за тях ,,демокатична Европа ,,.Та после да ни бият през пръстите.

54

Анонимен

преди 9 години

Най-добре е да се върне старата охрана на границата, с полоса и мини!След като се взривът няколко "емегранта",другите ще спрат! Стига са тази демагогия- тези хора никога няма да се адаптират към България и Европа!

53

Анонимен

преди 9 години

До БългаринКаква е твоята алтернатива ? Какво предлагаш ? да продължаваме да си ги посрещаме и развъждаме ?

52

Анонимен

преди 9 години

Берлинската стена беше от железобетон...

51

Анонимен

преди 9 години

Да , прилича на Берлинската стена ?То не прилича на ограда - тия ми казват да вярвам че е СТЕНА !Успех в борбата с ислямистите !

50

fr

преди 9 години

Dokolkoto vijdam nqkoi si e prisvoil parite ot starata ograda!Koi vze reshenieto za takava smotana ograda, a i tq struvashe ne malko milioni. I pak shte popitam zashto mahnahte ogradata na Bai Tosho?Kolko struvashe tova na bulgarskata durjava 40 000 bejanci vleznaha v bulgaria! Novata stena trqbvashe da q napravite kato v Gurciq ili kato v iztochna evropa.

49

Валентин

преди 9 години

Щеше да е добре ако беше истина. За съжаление тази "новина" обикаля от вчера вестниците в един и същи формат, еднакво заглавие и подзаглавие. Кой ли я поръчва?