12

Да ви светна

преди 9 години

Помнете ми думата земята е безценна, един ден ще разберете че който има малко земя на село е хиляди пъти по- богат от бачкатора в града. За тия в града остава само работата за жълти стотинки и храна, която ще бъде в пъти по-скъпа от заплатите. Големите хранителни вериги са собственост на западните банкери, а да не говорим че храната е тъпкана с ГМО, Е-та и всякакви химикали водещи до рак, диабет и т.н. което не е случайно. Та Зелко не премахна жителството ей така, защото просто бил комплексар.

11

Да ви светна

преди 9 години

След като са сигурни че всички са ви събрали в кошарката, т.е. градовете, и че са ви превърнали в роби на наемния труд, ще започне стригането. Големите хранителни, магазини ще вдигат цените, наемите ще се вдигат, заплати ще се свалят, а вие няма да имате алтернатива, защото сте си продали земята на село и няма да имате къде да си насадите дори морков. 10 града се контролират 1000 пъти по лесно от цялата територия. Та Зелко изпълни заръките на своите господари отвъд океана.

10

Да ви светна

преди 9 години

За спорещите долу, Зелко премахна жителството за да ускори процеса на урбанизация, като в същото време унищожиха поминака на хората в провинцията. Сега земите пустеят и някой точи зъби за тях- я турци я евреи. Набутаните овце в градовете са наемници в техните фирми и са зависими от предателите- ДСБ, РБ, ГЕРБ и т.н. Големите вериги хранителни магазини държат ниски цени докато убият кварталните магазинчета, а после вдигат цените и робите разбират че са прецакани. Та Зелко изпълни част от голям план

9

Кон

преди 9 години

Е, прекалено е с този ден на траур. За какво, за какви резултати? Бог да го прости, няма нужда от спиране на движението.

8

Бригадир с каскет

преди 9 години

Как ще го опяват това изчадие в Православен храм, бе, в патриаршеската катедрала???Дяволите в ада му подгряват казана с ядрен реактор, за всичките мъки, които това уродливо изчадие причини на Република България и на нейния народ!

7

до 7

преди 9 години

Махна жителството, защото самият той беше едно простовато комплексирано селско момченце, случайно попаднало в София. Махна го, защото всички селяни мразят софиянци. Затова софиянци избягаха в Европа и САЩ, овакантиха столицата така да се каже за нахлуващата селска напаст, която в момента господства в София. Разходете си по улиците и ще се убедите сами.

6

Анонимен

преди 9 години

Тоя като махна жителството и се напълни София със селяни.

5

Бакал Петко

преди 9 години

Нека да си спомним как изпратихме ние българите държавника Тодор Живков, да си спомним какво той остави след себе си и да се огледаме сеуга около нас и да видим този какво оставя и тогава всекиму заслуженото.

4

Алов

преди 9 години

Желю беше човек от народа или по -точно селски тарикат.Нямаше да се очудя ако като беше президент идеше с гумениците на работа и с торбъбъ.

3

Анонимен

преди 9 години

След биби тоя беше най-голямото недоразумение в политиката. Загубено време на българите и на България. Ценете времето си! Не си го губете с разни подобия на управници. Навреме ги трепете.

2

Анонимен

преди 9 години

Желка = костенурка. Желев = костенурка нинджа.

1

Алов

преди 9 години

Не му стига ,че като бе жив ни тормозеше ,а и сега като пукна жабока продължава да ни съадава проблеми. Какъв е този ден на траур ? На мен не ми е никакъв и не ми е приятно да съм опечален заради некойси .Нито ми е орал,нито ми е копал.