13

Вносен Белжкин

преди 9 години

При записване на студентите се получават държавните субсидии на глава. Ако се гледа в чужбина, трябва да се установи кой основно внася субсидии във висшето образование: частният сектор или държавата. От там идва разликата и би следвало всеки да се сети... кога се внасят парите. Все около парите с въртят нещата. Ако се плащаше за завършен професионалист, тогава друго щеше да е... (нали са изместили плащанията предварително заради кризата). Всъщност студентите нищо не виждат от тези пари.

12

mgs

преди 9 години

То студенти има, погледни в чалготеките на Студентски град, акъл няма.

11

Анонимен

преди 9 години

Е открихме топлата вода, защо не погледнете какво става по света, дори и изпит няма, приемат те на база резултатите от средното ти образование, но всички са наясно, че ученето е жестоко и няма смисъл да се записваш просто ей така за идеята, докато в Бг, фунията е обърната, напъни се да влезеш и после, дреми и резултатите са факт.

10

Чичко Паричко

преди 9 години

Общият бюджет за образователната система: 417 млн. лв. От тях за средното образование: 222 млн. лв. Висше образование: 43 млн. лв. Предучилищно образование: 67 млн. лв. Стотина милиона се губят насам-нататък за листи на министъра да си пише реформите... остри моливи, ала-бала... За хората остава насладата да го слушат, сладкодумния...

9

Некой

преди 9 години

"Според него средните тестове са най-лошото нещо, защото в тях само тези, които са зубрачи, минават."Не, само тези, които са положили съвсем малко труд...... Матурите ,в сегашния си вид, са пълна подигравка, а те искат да ги олесняват?!

8

Анонимен

преди 9 години

Продължаваме напред!

7

кали

преди 9 години

Против съм !!! Ние сме преди всичко българи !!!

6

ceci_

преди 9 години

Даже тази мерка е закъсняла. Много по-правилно е да се премахнат матурите и вузовете направо да продават "тапии" по този начин хем ще може да се "оптимизира" ненужният преподавателски състав, хем БГ ще е най-учената нация. От друга страна всеки ще има право да купува по една диплома годишно и ще има по много "висши" та ще е универсален боец за каквито и да е професии!Ура другари!! и нали знаити туй Лумуносуф нйе е учен, министара е учен!

5

Анонимен

преди 9 години

Теста се продава за пари и се печели добре.

4

Анонимен

преди 9 години

Надрусан е,личи му.

3

Анонимен

преди 9 години

Браво на министъра!Но ще срещне огромна съпротива! Майките на зубрачите ще изпищят на умряло, а те са МНОООООГОООО!

2

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ИЗПЪЛЗИТЕ ОТ ЧЕРУПКАТА СИ. СТИГА С ТИЯ ОТЖИВЕЛИЦИ МАТУРИ.

1

rokoboko

преди 9 години

Погледнете изражението на човека на снимката! Според вас дали ще оправи образованието?