16

Ставри

преди 9 години

За съжаление не можем да избегнем неизбежното,но в наши ръце е да удължим живота си. Истината е : умереност във всичко.Злоупотребата винаги вреди.

15

444

преди 9 години

Поредната порция глупости, дай да не ядем нищо, по цял ден само ни облъчвате със щуротии

14

Анонимен

преди 9 години

всичко в моловете е изкуствено

13

анонимен

преди 9 години

откакто показаха по тв онова 20 год ирландско месо не употребявам месориба и от времена време пиле каквото и да ядем въздухът и водата плюсогромния стрес си оказват влияние върхукожата

12

льжата

преди 9 години

До 13.Истината я казваш точно.Аз сьм малко по вьзрастен от теб.От много години си пийвам и хапвам и не се гледам за манекен.Благодаря Богу,икосата ми е по буйна от младите, а и брьчките са нормални.Зв това казвам.На който му е дадено нека си вземе.Сьн спомени няма.Живейте тук,аза другия живот има кой да мисли

11

бай янко

преди 9 години

Коментар 17 е написан от гейче със злобна, но нежна ръчица, евала баце гуем "играч" си.

10

Ееееех

преди 9 години

Пиле младо и зелено, мъжете свалят с портфейла си, не с перфектна фигура. Я виж манекенките с какви чичковци излизат и не им пука колко са дебелички стига да имат пачки.

9

Анонимен

преди 9 години

Храни и напитки едва ли, но шампоани и сапуни бутат коса, смазват кожа и т.н. Виното подобрява сърдечната дейност, умерено, българино. Бирата подобрява храносмилателната дейност, а консумацията в по-големи количество прави обратен ефект - "бирено коремче", водката изхвърля разни токсини. Храната е полезна, умерено. Е, захарта я изключваме. Значи трябва да избягваме храни със захар, понеже черния дроб не я преработва и превръща в мазнини?

8

Д-р

преди 9 години

Да се живее е вредно. Да се живее добре е още по-вредно! Това разрбах от тази умна статия за похапвания и попийвания

7

До 12

преди 9 години

Ами Буда е казал, че верният път е този по средата. Или по нашенски - прегрешавай, но с мярка. Не съм фен на хора, които се хвърлят в едната или другата крайност.

6

Анонимен

преди 9 години

Мда, според някои коментари, да пушиш и да се наливаш с евтин алкохол се смята за много "пълноценно" изживян живот и върховно удоволствие в Бг. Няма лошо, все пак всеки живее с разбиранията си.

5

Анонимен

преди 9 години

евтините от нашия пазар! не, че и скъпите са засвет!

4

Тръба

преди 9 години

Google - Хира Ратан Манек.

3

ss

преди 9 години

на 39 съм, всичко написано се отнася за начина ми на живот+ цигари и изглеждам по добре от 20 годишно дете :) и всичко това,че се разведох млад и няма кой да ме трови :)

2

До 2

преди 9 години

Осъзнаваш ли, че си душевно замърсен

1

Анонимен

преди 9 години

Ограничавайки се само ще забавиш неизбежното, а то е че ще остарееш и ще ти личи без значение пазил ли си се или не, и един ден ще осъзнаеш, че си пропуснал да се насладиш на удоволствията от живота.