57

Ал

преди 9 години

За покойниците или добро , или нищо ! Нека да замълчим , Господ да го съди !

56

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Откъде накъде ще обявяват ден на национален траур за една спорна политическа фигура ?Какво толкова е направил Желю Желев в полза на България ?Напротив ! Мнозина не без основание го обвиняват, че беше един от онези, които тласнаха България в лапите на Новия световен ред и световния елит.Бил кротък човек ...Колко кротки и добри хора си отидоха без време в България именно заради тази система, която ни натрапиха такива като Желев ?Никакво уважение за такива !Никакъв респект !

55

какви 400 дка бе,53

преди 9 години

Бившия партиен секретар на Русе има над 1,000,000 дка в Добруджа!!!

54

КОМУНАСТ

преди 9 години

ПО ПРАВИЛНО Е ДА ВИ НАРЕКА ГЕЙТЪРИ, ГЕЙВРАЗИЙЦИ, КОМУНДЕРИ И Т.Н.

53

Анонимен

преди 9 години

И защо трябва да ни е тъжно за този господин?!

52

Анонимен

преди 9 години

Щом и за националните предатели почнахме да правим ден на траур, сматай. След седмица-две е редно и медал посмъртно да му се даде. Пълна трагедия е тая държавица.

51

спомен

преди 9 години

През студената луканова зима покойния Кадафи изпрати цял танкер петрол БЕЗПЛАТНО като помощ българите да не студуват,а "титана от Веселиново" го отказа,че бил "комунистически"!?Не съм комунист,и никога няма да бъда,но до вчера активен червен философ,а днес изведнаж голям демокраст ми идва в повече!Така че,за мъртвите или добро,или нищо!От мен -едно голямо нищо!

50

БГР

преди 9 години

ПРЕЗ 1990-ТА ГОДИНА СТАВА ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТАВИЕ ХЕЙТЪРИ ПРЕЗ 2015-ТА СТЕ *** НА ГОДИНАТА.ДЕРЗАЙТЕ И УСПЕХ ПО СТЪЛБИЦАТА НА ТРОЛЪ.

49

Анонимен

преди 9 години

ПО-редно би било да е ден на национален празник! Тази пребоядисана комунистическа жаба забърка толкова каши, призна Македония за самостоятелна държава, а ние да сме в траур заради него! Дано се пържи казана, заедно с останалите национални предатели!

48

Анонимен

преди 9 години

Решенията на "Кръглата маса" м/у БКП и СДС ги излъчиха за секунди в след полунощ за секунди и смениха темата.Долових само пасажа " Първоначалния капитал ще се натрупа по СПЕКУЛАТИВЕН начин,защото народа няма пари".Да сте виждали повторение на записа на мафията около масата? В същото време *** си раздаваха милионите за банки,земеделски земи,приватизации и т.н.Интересно ми е ,че повечето директори-номенклатури в момента имат по 400 декара земеделска земя в Добруджа???От кои пари???

47

Анонимен

преди 9 години

....царевица за кокошките, но и тя се оказа мухлясала. Е, сега пък е с ГМО!

46

SILENCE

преди 9 години

зад граница. Прочетох един коментар,много точно изразяващ подигравката му /заслужена!/ с папагалските умения на електоралните единици. Демокрацията и марксизмът са взаимноизключващи се. Простено им е на властопритежателите,че ще го опяват,защото Патриархът беше и в министерс- кия съвет - да помага да се закрепят още и още време.

45

Доро

преди 9 години

Да почива в мир този велик българин

44

Анонимен

преди 9 години

Какъв е тоя траур баш преди празника бе, джанъм?1

43

ген.Луков

преди 9 години

Не и за мен!Наздраве.....

42

Анонимен

преди 9 години

Когато българите умираха от глад и се редяха на километрични опашки, Желев осигури от САЩ царевица за кокошките, но и тя се оказа мухлясала.

41

#$&

преди 9 години

Направо да го канонизирт като светец, какво е това национален траур? Не ме интересува политиката, но по-жалък президент тая страна не е имала.. Докато не се появи Росито-страпонъ.. Тотална пародия:-(

40

SILENCE

преди 9 години

Стига сте се възмущавали от траура! Естествено е всичките властопритежатели да застанат "за по- чест" пред това,което им осигури: 1. Дъвката с досиетата/ избра фуражковия комунист семерджиев за вице/; 2.Изгони Блага Димитрова,защото тя не се съгласи с машинациите му; 3.ПРИЗНА ФАЛШИВИТЕ 500 000 ГЛАСА ЗА БКП НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ 1990 Г. ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНИ 4.Изгони Филип Димитров,за да се развива спокойно енергийният клон на мафията;5. Позволи "фалит" на банките = изнасяне на капиталите на България зад гр

39

Анонимен

преди 9 години

Удрите му едно хоро на гроба и кажете наздраве повече да има като него в гробищата!

38

чумата

преди 9 години

Леле, колко простотия и злоба тук!Ако всички сегашни политици поне бяха скромни като него, ами то алчност, егоизъм и т.н. А вие какво точно аплодирате-собствената ла*няна позиция!Мечтая за президент като този на УРУГВАЙ.