5

Анонимен

преди 9 години

До Гошо...*** Гошо, през седмица ходя до Крагуевац - 90% от колите са Застава още от времето на Югославия... хич не са цъфнали и вързали сърбите.

4

Георги

преди 9 години

А какво стана с Гриша Ганчев :). Нали щяха да го съдят? Или по-скоро го сплашиха, че да изръси някой лев за партията.Да му се не види скапана мафиотска държава. Раздадоха пари на *** и пульо 90те години, после цял живот ще ги доят. Как да прави бизнес човек в тая държава?! Малко повече пари да завъртиш и гледат как да ти ги вземат. Това комунистите го направиха *** им мръсно. Ще направим демокрация, ама пак ние да управляваме. Халал да са ви парите, децата ви станаха наркомани и лентяй.

3

Сър Пичук

преди 9 години

Пич, Инфинити няма нищо общо с Китай. Това е луксозен бранд на Нисан, до скоро предназначен предимно за САЩ, който от десетина години /ако не се лъжа/ се предлага и в Европа. Други такива са Акура /Хонда/ и Лексъс /Тойота/...

2

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е как ще се развие автопазарът в близките години. Китай започна да навлиза на европейския пазар. Инфинити вече се движат по немските улици.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Сърбите поне...имат пари да карат хубави коли,ако не японски,то поне...китайски с български заводски...номера.