34

Анонимен

преди 9 години

Двамата от снимката са най големите престъпници в държавааа. Държанките на Пеевски.

33

Анонимен

преди 9 години

Имаше и още как. Тогава заповедите се издаваха от сараите а цацата *** порции от там. ОСТАВКА!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Ами така е..като престъпността си има държава , парламент....Прави си закони, удобни за нея....Язък ,за "споминалите се" свидели и експерти, по делото!

31

Анонимен

преди 9 години

Възможно ли е промени приети през 2013 г. да имат действие със задна дата и да касаят като оневиняват събития, които са предхождали тези промени в законовата уредба ?! За големи балъци ни имат скъпи сънародници !

30

баи Ганю

преди 9 години

Пак казвам.За всички тези бъркотии,злоупотреби на власт имащите и другите золуми които стават в държавата ни вече 25г са виновни българските граждани защото самите те позволяват да бъдат правени на маимуни и неандерталци във всички сфери на управлението,вместо да се хванем и изметем тази корумпирана паплъч в затворите.

29

?!?

преди 9 години

Гн. Цацаров вие лично го обявявахте това дело разказвахте заедно със заместника ви как с отверката са трили записи, как са могли да подслушват с тази техника и още други престъпления. Та питам говориш преди да мислиш или ти плащат, а може да си обикновен ......! Което от трите да си трябва да си поемеш отговорността.

28

?!?

преди 9 години

Това дело по което обвинението срещу Цветанов беше написано от прокурор фантаст по измислен сигнал, обявено от прокуратурата като незаконно подслушване се трансформира в не създаване на регламент. Завърши с недвусмислено изявление на съдията, че обвинението не струва. Цацаров сега като защитава прокурора и делото, доказва евтината цена на прокуратурата!

27

Анонимен

преди 9 години

Много избързахте с делото. Трябваше да го оставите да отлежава още няколко години, да се приемат нови изменения в закона и Цецо да осъди вас, самите пишман прокурори. Какъв разгул на беззаконието цари в държавата.

26

кк

преди 9 години

Цацаров, *** такъв!!!! Вече е ясно кой те избра за Главен Прокурор!!!!Започна добре, обещаващо, но бързо се *** и сега ужасно миришеш....

25

Казанджиева

преди 9 години

Явно живеем в псевдодържава. Жалко за децата ни, жалко и за нашия пропилян живот!

24

Никой

преди 9 години

Ели, възхищавам се на твоята гениалност :D.

23

conservator

преди 9 години

И как съдебната власт възпира законодателната в случая.

22

Никой

преди 9 години

Тоя Цапцарапаров ми е много забавен не знам защо :D.

21

Marto

преди 9 години

Абе замислих се - делата срещу Цветанов са мега публични и Цацара ги обсъжда свободно в медиите. Какво става с Христо Бисеров примерно и що не казва Цацара?

20

Коко

преди 9 години

Тия мискини за Ванко 1 промениха закона та за Цв.Цв ли няма да го направят.Цирк голям са.

19

До 17

преди 9 години

Бъркаш. Проектозаконът за МВР (в 34 на който е въпросното изменение на НК) е внесен в Народното събрание на 11/11/2013 г. от Министерския съвет (кабинетът Орешарски) и е окончателно приет (след прегласуване поради вето от т.нар. президент) на 19/06/2014 г. Така че, следва странен извод - Цв. Цв. на практика го оправдаха БСП, ДПС и Атака, с чиито гласове беше приет закона (нямам ясен спомен, но ГЕРБ или не бяха в залата или гласуваха против).

18

!

преди 9 години

До ИСТ 4Дано, дано, *** на дали!

17

?

преди 9 години

А докога същата тази прокуратура ще повдига обвинения при явно липсващи уличаващи доказателства и докога ще ни съди ЕСПЧ и ще й плащаме бъкиите?А?Или тя има за цел да изкара по едни големи обезщетения за причинени неимуществени щети на определи, харесвани и желани от нея хора?

16

писар

преди 9 години

хаиде сега пак ни лансират партенки как мафията ще осъди мафията законите са си техни за тях неважят страх ги е само от народен съд и куршуму

15

Анонимен

преди 9 години

Единствената възможност за вас беше да се надупите, което и направихте....ех магистрати, т.е. магистралки!