271

доанонимен379

преди 9 години

Уважаеми виж кои е на писал статията тази платена и долна не журналистка *** владова пише само лъжи не я не е интересува истината важно е е да излее е злобата си срещу руснаците пожелавам и колко е права в коментари те си толкова и да живее бог бави но не забравя човек трябва да има мярка в лъжите си и истината.

270

До Уркараинец

преди 9 години

Тези 5000 са и жени, деца и старци. Ти си жалък негодник!За това пък вашите трупове не лежат, те се изпаряват в подвижните крематориуми.....

269

Анонимен

преди 9 години

АБЕ, ***, АКО ИМАШЕ 9000 РУСКИ ВОЕННИ В УКРАЙНА, ТО КИЕВ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА МАХА БЯЛОТО ЗНАМЕ, ЕГАТИ ГЛУПОСТИТЕ

268

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е само защо не ползвате и руски източници, когато пишете статии. Не ви ли учат да си проверявате информацията? От няколко кладенеца вода да носите? Не можете ли безпристрастно да отразявате новите? От всяка дума прозира антируските ви настроеност. Това не е обективно.

267

gentatco

преди 9 години

Поведение на държавник с опит, и с ум. А не " вади тури " пълни NATO бази с чукундури. Гъззз, глъвъ затрива г-н другарю

266

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Путин----------------Такива като теб-вече над 5 хиляди лежат в незнайни гробове в Украина и Русия-заповядай.За теб ще се погрижи Десен сектор.Това му е работата.

265

p

преди 9 години

prosto ne moje da glada kak mu izbivat horata!!!stava jasno ot kude vsushtnost se e podkrepjal fashizma!

264

за пример

преди 9 години

известен убиец обемно овладян от същите нашественици е ПОЛ ПОТ

263

Страшно

преди 9 години

Тестове з а обсебване на лидери имат всички държави .Иначе обемно обсебени наркоманизирани и пренаркоманизирани депутати в Киев се виждат с просто око плаващи в общо обемно стабилизирано поле на нашественици

262

Европа

преди 9 години

Путин да знае че медиините манипулатори които ползват ПИАР негодници нарочно наркоманизирани да пишат слова на западни лидери имат в предвид под Русия "Киевска Рус"със столица Киев откъдето обсебени от извънземни нашественици като Порошенко Яценок и други издават нагли заповеди за мобилизации и убииства.

261

Анонимен

преди 9 години

До УКРАко имаше 9000 руски войници в Украйна, до сега войната отдавна да беше свършила!ми няма щото много бързо мре руската *** и не смогват да я изнасят с белите камази към Ростов! Вчера са вкарали 7 мобилни крематориума, за да се справят с положението.Най-добрия руснак е мъртвият!

260

Анонимен

преди 9 години

Давам най-много две седмици преди украинците, а след това и ЕС да признаят поражението ...

259

bobo

преди 9 години

Tozi neshtastnik shte si nameri maistora nai-posle!

258

стар комунист

преди 9 години

Слава на русия и нейният лидер Путин! Слава!Слава !Слава!

257

ukrainec

преди 9 години

До ХОХОЛЬв западна Украина нма българско малцинство-те са 1000 километра от там.

256

пена

преди 9 години

УКРАИНЕЦпреди 1 часГ***з, Да ти отговоря както Маяковски за поляците!- Украина, каква ти тук географска новост???До Ядосан-----------Русофилието и путинидството е тежка болест,която отдавна мори БГПрочети още на: dnes.bg/redakcia/2015/01/30/pritisnat-v-ygyla-putin-priema-voinstveno-povedenie.252942

255

ХОХОЛЬ

преди 9 години

Проблемът на Запада в Украйна и на Порошенко е друг- само за два месеца над 4 милиона украинци емигрираха в Русия. Нещо повече- масово ,мобилизирани украински младежи ,с бронемашините минават на страната на опълченците и обръщат дулата срещу ,,своите. И това добива масовост.Преди два дена мобилизирани българи от западна Украйна убиват офицера украинец и минават на страната на опълчението.

254

УКР

преди 9 години

Ако имаше 9000 руски войници в Украйна, до сега войната отдавна да беше свършила!Самият началник на ген. щаба на Украйна вчера, пред високопоставени натовски чиновници каза, че руски войски в донецката и луганската самопровъзгласили се републики няма!Това обаче не се публикува в българската, нито в западната преса.Но лъжите на Ройтерс са много подходящи за информационната война срещу Русия

253

Анонимен

преди 9 години

TAKAVA TEMA GULAG NE SASHTESTVUVA,NE ESASHTESTVUVALA I NIAMA DA SASHTESTVUVA TOVA E IZMISLIZA NA VRAGESKATA PROPAGANDA.

252

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен-----------------ХВАНАХМЕ ТЕ В ЛЪЖА-ХРАНАТА В РУСИЯ Е ПО СКЪПА ОТ БЪЛГАРИЯ !