22

Анонимен

преди 9 години

e kak taka stana 4e izkliu4enia i nerabotest mu e pozvoleno da se disertira.По политически и идеологически причини остава без работа до 1972 г. През 1974 г. защитава дисертация и става кандидат на науките, а през 1975 г. започва работа като научен сътрудник в Института по култура. В периода 1977-1982 г. е завеждащ секция "Култура и личност" в института. Защитава докторска дисертация през 1988 г.za jabite ili stkeli ili zmii, no Jelio ste ostane v sarcata ni kato edin mnogo nestaen 4ovek koito

21

Анонимен

преди 9 години

Много ми е чудно, как д-р по философия, написал толкова книги и президент на България не можа да се научи да говори правилен български. Мякаше си в речи и интервюта по медиите, като че ли не е президент на всички българи, а на родното си Веселиново.

20

Анонимен

преди 9 години

Отворете гооглето и там го има населението на София.А за онези които с носталгия си спомнят за софийското жителство дано някога им дойде акъла.

19

Преброител

преди 9 години

До 34Триста хиляди София е била по времето на турското робство, ти оттогава ли помниш?------------------------Ти на колко ракии си?! София през 1879 (година след освобождението) е била 20 000 души.

18

Видял и препатил

преди 9 години

Моята класификация на президентите след 1990:1. Първанов - комунист, но с най-добър фасон за Президент.2. Желю - идеалист, но ***. Съсипаха го другарите му "антикомунисти".3. Стоянов - добър оратор, крайно десен, вкара ни в западните кочини НАТО и ЕС4. Плевнята - комсомолски секретар, ***, марионетка.

17

Анонимен

преди 9 години

Грях е да направиш зло на един човек , но да промениш съдбата на цял един народ и да го пратиш по пътя на емиграцията, мизерията ,моралното разложение,беззаконието следвайки съветите на най големите си врагове това как се нарича ?

16

волгоградския

преди 9 години

Нека просто кажем мир на праха му стига свашите дивотий. Това се отнася както за русофоби така и за русофили.

15

Анонимен

преди 9 години

НА ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРЯТ ЕДИН МИЛИОН И 700 000 ЧОВЕКА. ЗАЩОТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ДОЙДОХА В СОФИЯ. ПРЕДИ ТОЗИ ДА ПРЕМАХНЕ СОФИИСКОТО ЖИТЕЛСТВО В СОФИЯ ЖИВЕЕХМЕ 300 000 ЧОВЕКА. Е ВЯРНО ЧЕ ОТ ТЕЗИ 300 000 250 000 БЯХА СЕЛЯНИ НО ВСЕ ПАК ПО СПОКОЙНО СЕ ДИШАШЕ. А СЕГА НИТО СЕ ДИША НИТО МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ. ПЪЛЕН КОШМАР И МИЗЕРИЯ. ДОБРЕ ЧЕ СИ ВЗЕХ КЪЩА В ПО КРАЕН КВАРТАЛ ТА ГОРЕ ДОЛУ СЕ ЯДВА. ИНАЧЕ В ЦЕНТЪРА КЪДЕТО БЯХ ПРЕДИ НЕМОЖЕШЕ ДА СЕ ДИША. ДАДОХ ГО АПАРТАМЕНТА В ЦЕНТЪРА НА СЕЛЯНИ ДА ДИШАТ.

14

ASD

преди 9 години

Желев премахна софийското жителство и напълни София със себеподобни г..ци готови за паница леща да продадът майка си баща си и народа си. Желев е виновен за премахването на оградата по границата с Турция ,която сега възстановяваме. Желев е виновен за приемане на нова конституция и по-този начин отложи приемането на закони, които да предотвратят разграбването на държавата. Желев е издигнат от Луканов, който е подписал проф. титла по философия. Желев е виновен за съзнателното проваляне на прехода.

13

Анонимен

преди 9 години

И най вече предан на господарите си .

12

Анонимен

преди 9 години

До един българин: разкарай се Кончита антибългарска

11

Анонимен

преди 9 години

1 ва новина8000 укропо-фашисти в чувал2 ра новинаРазгеле един предател по-малко ( беше франкофон,америкофон , а не му остана време да бъде БЪЛГАРОФОН ) , дано повлече КРАК !/ и един от водещите цветната революция у нас /ХУБАВ ден още от сутринта !

10

Анонимен

преди 9 години

За това ли свали правителството на СДС(с интервюто си по ТВ на Боянски ливади) и върна комунистите на власт?

9

ген.Луков

преди 9 години

Ха така-един по един да си отиват предателите.Съжалявам,че съм на работа иначе бих пил едно по случая.ЗДРАВЕ И ЖИВОТ на всички патриоти и подобна участ за тези които предадоха и съсипаха Родината.

8

мурзилка

преди 9 години

Кво ви пречи новия световен ред? Силна централна власт. Послушно население. Народ от правоимеещи. Комунизъм на нов глас. Е столицата не е в Москва, и вместо водка ще пием малцово, ама на кого му пука. Те нашите социалисти са гъвкави в кръста.

7

Анонимен

преди 9 години

koito see vetrove - june buri... Sudbata nagrajdava predatelite, kato karmata tegne nad semejstvata im za vechni vremena. Jelio predatelu pukula shte ti e tesen!

6

chichi

преди 9 години

да почива в мир.скромен и свестен човек беше.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ами, не го чух да се изказва през последните години нито веднъж срещу следенето, подслушването, чипирането и другите извратености на Новия световен ред, които нямат нищо общо с истинската демокрация и свободата !Много са ми странни такива защитници на човешките права, които обаче приемат ограничаването им в името на някакви причини ... Много често тези причини всъщност са предизвикани именно от най-големите врагове на тези общочовешки ценности.

4

Анонимен

преди 9 години

Само да се поясни, за чия "свобода" и "демокрация".

3

АЗ

преди 9 години

МОЖЕ ДА Е БЪРКАЛ..НО Е БИЛ ПЪРВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ..НЕКА НЯКОЙ СЕ ПРОБВА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАДРОБИ И ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ Е БИЛ НАИСТИНА ДИСИДЕНТ..И СКРОМЕН ЧОВЕК..ЖИВЕЕШЕ В МЛАДОСТ ЕДНО..БЕЗ ОХРАНИ И ТН...НЕ ХОДЕШЕ НА ЛОВ В РУСС..КАТО СЕЛЮТУ ГОЦЕ..ИЛИ НА ВИП ПАРТИТА С БЕЛО КАТО ПЕТЪРЧО..ЛЕКА МУ ПРЪСТ