36

Анонимен

преди 9 години

Не живее в Бостън , другата причина е че обикаля света, та главата му се завъртя ! А сметките си ги плаща !

35

Анонимен

преди 9 години

Той ще ги вземе от нас

34

Анонимен

преди 9 години

До с.Тои не убива само ги договаря

33

Иван Сотиров

преди 9 години

До с. Найстина много информация имаш за Кери . Това между *** на подметките и седалището му ли ти го каза. А и да видим нашия велик премиер за какво ще ни накара да се одупим , след 3-те совалки стоварини в София миналата седмица.

32

Невен

преди 9 години

Ако имам 12 милиона в къща и незнайно колко в офшорки, 50 долара наистина ще ме накарат да се замисля, дали да правя това провинение. И понеже има 5 етажна къща и ++ милиони, вероятно глобата ще я плати някой от персонала, който го е домързяло да почисти снега. Пропаганда, виждаш ли всички сме равни.

31

Ами да

преди 9 години

Хората имат закони при нарушение се глобяват нарушителите независимо на какъв пост си,въпреки че е бил зад граница той има средства да поръча някой да свърши тази работа но не го е направил ,това не го оправдава и съответно си плаща.Кога български държавен служител или политик е глобяват за нередност,той ще ти убоде очите,ще излее хиляди заплахи и ще се изкара безгрешен разбирай равен на Бог.Е това е мисленето на политици съз нанието на които е промито от социалистическите порядки от 45 г. упра

30

с.

преди 9 години

И колко точно православни християни уби държавният секретар на САЩ,че нещо не мога да се сетя!?*** русофилистични!Държавния секретар е шеф на дипломацията и няма нищо общо с военните дела!Освен това няма правомощия да нарежда военни удари освен при ситуация,в която президента,вицепрезидента и говорителя на Сената са мъртви!Тогава той става върховен главнокомандващ!И разберете най-накрая едно!Няма по-голям убиец на руснаците от самите руснаци!

29

Анонимен

преди 9 години

Върховенството на закона, Кериии! Можеш да избиваш колкото си искаш православни славяни безнаказано, но снегът трябва да си изринеш! Иначе глоба!

28

From Germany

преди 9 години

...Във велика Русия такова нещо никога не може да се случи. На някой местен кмет а му мине подобна идея през главата и цял живот ще рине сняг в Сибир. Русия има нефт, газ, злато, сребро. уран, въглища, платина. Никой не може да се подиграва с великите руски политически умове

27

Райна

преди 9 години

Хахахаха :D"Без прошка..." :DDDDDБог да го прощава този, ама ако може по-скоро!

26

усмивка през сълзи

преди 9 години

Важно е това,че изискванията са всички! Няма дела,няма чуждестранни адвокати,няма оневиняване. Също като у нас- важно е че Цв.Цветанов е невинен по всички правила на независимата ни съдебна система! Ако ме спипат без билет-също ще ме глобят,но за такива "незначителни" нарушения на Цв. дали пък да не го наградят,за да има покритие на наглата му усмивка? СЪД = НА БЕЗЗАКОНИЕ

25

Иван Сотиров

преди 9 години

До с. Нямам представа . Ботушите са си ботуши . Просто си представи , че ботуша който си лапнал не е Американски , а Руски и ще си отговориш на въпроса .

24

с.до 37

преди 9 години

Русия и България си приличат по едно!Висш политик осъден или глобен е абсолютно невъзможна мисия!И затова и двете държави са корумпирани кочини!А САЩ е съвсем друга работа!Не,че и там няма проблеми,но върховенството на закона е безспорно!

23

77

преди 9 години

едно е сигурно че сам нямаше да чисти снега .....някой от наетите служители ....или казано много слаб организатор...

22

55

преди 9 години

намирисва ми на реклама....

21

с.

преди 9 години

До Иван СотировЯ сподели какво е чувството да си *** *** на руски ботуши!Интересно ми е наистина!:)

20

Иван Сотиров

преди 9 години

Без прошка: Джон Кери отнесе куршум в главата за разпалване на конфликти и убиства на невинни хора.

19

волгоградския

преди 9 години

*** блокирали са ме мьршите

18

до онбашията

преди 9 години

Ти да не си от Аксаково.Там инаше навремето един такъв поуицай.

17

Анонимен

преди 9 години

bravo!zakonite vajat za vsi4ki.tova e ko6mara za DPS,BSP,Ataka I drugite proruski slugi.