70

Анонимен

преди 9 години

Дано да е заразно и другите двама от снимката да ги споходи същата съдба! Първанката да е жив и здрав!

69

Анонимен

преди 9 години

избран демократично след свободни избори.Това не е вярно, избира го парламента, не е имало избори за президент !!!

68

Анонимен

преди 9 години

Добър човек!Да почива в мир!

67

Анонимен

преди 9 години

Toзи е един от виновниците за сегашното положение в България ,който може би до последно не е разбрал до какво доведе народа си.

66

адово изчадие

преди 9 години

ЖЕЛЕВ И ПЛАН РАН-ЪТ, ЖЕЛЕВ СЪБОРИ ОГРАДАТА НА ГРАНИЦАТА, УНИЩОЖИ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ЖЕЛЕВ СЪЗДАДЕ И ПОДКРЕПИ ДПС ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, ЖЕЛЕВ ОТМЕНИ БДС. ЖЕЛЕВ РАЗРУШИ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ. ЗА МЕН Е БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ ДОНЕСЪЛ МНОГО ЗЛИНИ НА БЪЛГАРИТЕ. ДА ГОРИ В АДА. АМИН!

65

Спонги

преди 9 години

Бог да го прости. Почивай в мир господин Президент Желев.

64

Васко

преди 9 години

*** който продаде държавата и съсипа спорта ,няма какво да му благодаря на този ***

63

Веско

преди 9 години

Доктор Желев,доктор Доган все станали доктори на науките по време на социализма,а уж дисиденти.Ама нали са ги мачкали тези дисиденти,не са им давали да се развиват?Май всичко е лъжа.

62

Анонимен

преди 9 години

Ех като гледам тая тройна снимка съжалявам, че братята Куаши са били в Париж тази година, а не в София на мястото на фотографа. Нищо, един по-малко, чакаме другите двама.

61

Анонимен

преди 9 години

До Умря подлогата ЖельоВсички бивши соц. държави са по-добре от нас, поради една съвършено прота причина: хората са други. Българите все някой им е виновен, а в същото време са ***, страхливи, подли, завистливи. И неуважителни към малкото, които са дръзнали да се извисят над стадото. И многото безхаберни и злобни коментари за един достоен човек го доказват безапелационно.

60

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Таязи сутрин почина идеолога на българската димукрация. Веднага след това се представи на св. Петър и оня без да разгръща тефтерите му каза;Ти в дясно и направо заминавай за ДЕВЕТИЯ КРЪГ НА АДА.

59

Анонимен

преди 9 години

НОИ пак е на аванта.Дано напълни бюджета - отпада една много висока пенсия.

58

Сократис

преди 9 години

Желю Желев не блестеше с представителност и обноски и дори често той и покойната му съпруга ставаха обект на присмех от "изтънчените" откъм маниери и фалшиви усмивки държавници,но той беше нещо което те не бяха или поне отдавна са забравили- той беше Човек и именно простотата на общуването и неговата непретенциозност го правеха симпатичен на хората.Много му се събра и на него-първо загуби дъщеря си а после и съпругата...Сега ще е отново заедно с любимите си хора и душата му ще намери спокойствие

57

Николай

преди 9 години

Мир на праха му!

56

поклон

преди 9 години

Бог да го прости.Сложи началото на нещо ново различно цветно и свободно.За съжаление предатели и комунисти опорочиха отново всичко. Така че плювачите - сърдете се на продажният Луканов е вся *** от червената банда.

55

Умря подлогата Жельо

преди 9 години

Всички бивши соц държави са добре икономически, защото започнаха незабавни реформи в законите си и предодвратиха преминаването на икономическата власт в ръцете на комунистите. Желю Желев е човека който съвсем съзнателно с това което прави НАРОЧНО насочи народната енергия в промяна на конституцията, като по този начин осигури необходимото време за разграбване на държавата от комунистите. Желю Желев беше избран не от народа чрез преки избори, а от парламента в който преобладаваха комунистите.

54

Анонимен

преди 9 години

Истински дисидент беше д-р Петър Дертлиев

53

граф дьо Сиким

преди 9 години

На този требе ходжа да го опее!

52

Анонимен

преди 9 години

Вечен позор за предателите на България!

51

Анонимен

преди 9 години

Назначен за дисидент от БКП.