68

Анонимен

преди 9 години

Путин е диктатор, също като Садам и Кадафи и го очаква СЪЩИЯТ КРАЙ!

67

Аз

преди 9 години

За празните глави Информационното общество е станало клюкарско общество! Много тъжно...

66

кирил

преди 9 години

мафиотска държава,мафиотски управляващи

65

33273

преди 9 години

До анонимен 78. Ти със сигурност, на негово място ще се хапеш по накой части на тялото!

64

ТОЙ

преди 9 години

До Анонимен 80. Ати що се криеш, мафиот ли си?

63

Анонимен

преди 9 години

братя галеви и брендо също ползват чужда самоличност

62

Анонимен

преди 9 години

само мафиотите и семействата им се крият под чужда самоличност

61

69 до 71

преди 9 години

"цели колони руска техника воюва в Украйна"Факт!Ти иначе как си представяш напредъка срещу украинската армия на шепа бунтовници с откраднати пистолетчета от местния полицейски участък?Агресията на Русия в Украйна е доказана и Русия ще плати за това скъпо!

60

Анонимен

преди 9 години

напрегнат изглежда,запек ли е ,дярия ли,що ли

59

Анонимен

преди 9 години

И жертвите не бива да са големи, защото следващата мишена ще им е Китай и все таки ще са им нужни бойци от подчовеците, които да мрът в името на избраните!

58

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно илюминатите и хабадците ще се разберат и прегърнат братски, а от САЩ и Русия по- близки няма да има. Дано докато това стане, жертвите от славяните да не са милиони. Спрете войната ей!

57

Анонимен

преди 9 години

Повечето илюминати управляващи САЩ са полски юдей, те властват и в Украйна днес. Воюват срещу руските юдеи заради пари. Иначе и едните и друтите са хазари.

56

Анонимен

преди 9 години

В Газпром бачкат само хабадци и правят яко пачки. За руснаците- евтина водчица и толкоз. Сегашната война е между илюминатите на ротшилд и хабадците на Шаломов и Мендел, кой да обира каймака от природните богатства на Русия. Могат да се разберат на секундата и да спре войната. На Бойко му казвам, да седи на страни от този конфликт и да си гледа рахата!

55

до 70

преди 9 години

Фактите са факти,когато има доказателства--черно на бяло.....То "доказваха" че имало руски войски в Донбас--ама сега стана друго....То Псаки "доказваше" че цели колони руска техника воюва в Украйна--а сега стана друго.За Боинга да ти напомня ли...."доказателства" много--а сега мълчат......

54

истината излезе

преди 9 години

Украински генерал офицялно призна че няма руски войски в Украйна.....

53

67 до 68

преди 9 години

И да вярваш и да не вярваш - фактите са си факти.

52

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПУТИН. У НАС КОЛКО МНОГО ПУТИНОВЦИ ИМА КОИТО ДЪЛБОКО ВИ БЪРКАТ В ДЖОБА. ЗАЩО НЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТЯХ И МАЛКО ДА ГИ ПОРАЗПЪНЕТЕ НА КРЪСТ, ТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ ДА ПОРАЗГЛЕДАТЕ. КАК ЖИВЕЯТ, КАКВО РАБОТЯТ, КЪДЕ УЧАТ, КАКВИ КОЛИ КАРАТ, С КАКВИ ПАРИ РАЗПОЛАГАТ. ПА ТОГАВА ЗА ДРУГИТЕ ПИШЕТЕ.

51

до 65

преди 9 години

Светът нищо не се "стреми" да открива - схемите на Путин са ясни, като на всеки такъв диктатор - в Африка в момента има поне 8 такива диктатора, които крадат по същата схема - нищо ново под слънцето.А като свършат парите, почват да разправят същите смешки: 1. лошият Западът им скроил номер2. народът бил виновен, трябвало до се "модернизира" и да станел "независим"хахаха, плюли са си в устата всичките!

50

до 66

преди 9 години

До до 67--ми, АЗ пък акзвам че сестрати е ку..ва---няма значение дали имаш сестра..............

49

до 63 и 65

преди 9 години

Браво бе--как само разкри парите на Путин..хааххаахха--цял свят се стреми да ги открие--а ти знаеш къде са......ти си уникален "умник" бе.......хааххаахххааааааааааа