24

Гай Баньо

преди 9 години

Вие отдавна вървите по този път.

23

Социодемократ

преди 9 години

Найденов, Найденов, едни и същи сте баткооо, едни и същи мазни, преяли муцуни с кредит на доверие кота минус 50 ! Властта не е самоцел, разкарайте се от нея. Станишев направо закопа и малкото останала партия, а вие вместо да го анатемосате си дружите още. Сложихте джибрата Миков, а Янаки къде е, в 10-та глуха. И на малките деца е ясно, че Миков не може да отиде до тоалетна сам. Стара, закостеняла, сърдита и злобна структура сте вие, затова няма резултати, няма и да има.

22

Българин

преди 9 години

По-голямата част от България е в Руската Федерация. Башкирия е богата на нефт. В Татарстан възстановиха името на древен Болгар. Велика България е в процес на възраждане.

21

пампорово

преди 9 години

БСП не е про-българска партия. Тя първо трябва да се научи да обича България с главна буква. Аз не гласувам за предатели.

20

ВЕСО

преди 9 години

ЗА ДА СЕ ВЪРНЕТЕ В ИГРАТА ,ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО СТЪПКИ : 1. ОРГАНИЗИРАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ С ПЛАКАТИ : " БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО " , " НЕ НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ " , " НЕ НА ПОДГОТОВКАТА ЗА ВЪВЛИЧАНЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА В УКРАЙНА " , " НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ -НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 99 БР." !ХОРАТА СА ГОТОВИ ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ , НО ТРЯБВА МЪЖЕСТВО !

19

социолог

преди 9 години

Другари искате или не БСП вече е провалена партия . Лошото е , че успя да провали и България с неразумните си да не кажа *** решения . Добре , че народа показа мъдрост и гласува за ГЕРБ иначе България загиваше с тези не български и продажни партии БСП-ДПС-Атака .

18

тук някой

преди 9 години

обвинява Орешарски ЗА слабостта на БСП.Напротив,точно той и гражданската квота дадоха 200 000 гласа на изборите.Лошото беше,че Станишев поиска да става премиер вместо него.И на следващите избори/последните/онези гласове ги нямаше.Имаше и глобални разминавания.

17

Вервайте ми

преди 9 години

Ще отрием 250 000 работни места! Обещахме, нали!? Знаете, че го "изпълнихме", гласувайте за нас!

16

Анонимен

преди 9 години

Това ми звучи, като: "Другари, дайте пак да излъжем *** и Пульо, че милионите ни взеха да превършват" ...

15

Shark

преди 9 години

За БСП е сигурно че ще се провали на изборите. Само че и ГЕРБ няма да има добри резултати, особено ако мисля да залагат на досегашни кмеове. Пример - Пловдив!!

14

Анонимен

преди 9 години

Радикална промяна? Стойте си така по-добре. Вашата управленска тактика е ясна. Като спечелите веднага тичате при ДПС да се коалирате.Когато спечелихте 2013г. какво направихте? ДПС почна да ви командори от първия ден и от 5 ден почнаха едни протести заради каквото се сети човек. Били дирижирани? ,.. ми то като човек си вкарва само автоголове не е трудно да го подкарат към качване на черешата... Истината е че нищо не предлагате и няма как да ви изберат повече.

13

BG

преди 9 години

А бе, 5 - къде е другаря Станшев бе ?!?! Обажда ли се, обажда ли се от Брюксел :))))))Тия тръгнали да се реформират :)))) То е цяло чудо че все още съществуват, благодарение на бабички с промити мозъци дето не помнят какво са яли сутринта :))))

12

Анонимен

преди 9 години

Найденов е един от главните виновници БСП да върви надолу. Партията е лява, а водеше дясна политика с бившия десен Орешарски, да не говорим че точно Найденов се кланяше на НАТО като улав. Ако БСП не се ориентира само към левите идеи и не започне да защитава на дела по-бедните слоеве от населението, до 5 години може и да я няма в партийното пространство.

11

уево

преди 9 години

Радикална промяна за БСП означава, например, ако някой е съсипал партията, да го накажат със заточение в Брюксел, на негово място да се сложи прогресивен хардлайнер и да се промени радикално менюто на ежегодния събор на Бузлуджа от кебапчета на кюфтета.

10

Анонимен

преди 9 години

Дай боже да се провалите!Това ще е добре за България!

9

Русия

преди 9 години

Про-Руска партия и победа на изборите БСП не го искаме това е партия на едрият капитал , бедните хора не гласуват за БСП , а в България 80% от населението мизерства , направете си изводите ......

8

анонимен

преди 9 години

докато се въртите едни и същи муцуни 25 год вече бсп няма да спечели и един селски кметкакво прави пирински на 66 год в брюксел и ил йотова втори мандат г божинов за какво се върна ами каква беше тази гражданска квота в предишния парламент скадри на сдс

7

?!?

преди 9 години

Станишев ви зкопа и надгробна плоча ви сложи, при това всички вие си го заслужихте! За Пеевски, За Орешарски, за Стойнев, за Манолова Костинбродска, за целувките с Местан и много друго!

6

Бивш член на БСП

преди 9 години

БСП вече е провалена партия и никой няма да гласува повече за нея . Има останали няколко хиляди заблудени и доволни номенклатурни кадри от миналото и това е .

5

Анонимен

преди 9 години

Десните ще ги попилее Атака на тези избори. А БСП и АБВ и Дончевица Ванко едното (Вече има и Цуцо двето :-)) трябва да ги попилее новата левица, която като Сириза да защитава националните ни интереси. 13 милиарда кредити за половин година е престъпление към България. И нямали 40 милиона за БДЖ. За какви ни имат тия наши едни и същи управниц. Справка Куневица и нейния политечески път. Или Костов, и тн