9

Анонимен

преди 9 години

Крадците изгладняха доста за тази една година извън властта и сега трябва да си наваксат.Саниране, нови цени на тока - ала-бала.Ама поне са случили на *** народ.

8

Крадци

преди 9 години

Всеки нормален човек разбира ,че цялата работа е за да ни вземат парите. Пенсионните фондове имали ниска доходност, а не казват, че НОИ и Сребърния фонд нямат никаква доходност. Отделно аз се осигурявам за макс. размер за пенсия, ако парите ми отидат в НОИ..няма да ми дават две пенсии. Т.е. просто искат да ми вземат парите досега в пенсионните фондове. Защо никой не казва за това, за хората които са свободни професии, осигуряват се сами на макс. размер и ни задължават в пенсионни фондове,защо?

7

Наблюдател

преди 9 години

Който и да е на неговото място няма да се притиснява

6

рая

преди 9 години

Но аз се пртитеснявам, за моите пари в пенсионния фонд! Кой ще ни върне намалените вноски с 5%. говорим само - от тук нататък ! А за тези 12 години, какво правим! И като смъкнем 5% и като добавим отрицателната доходност - категорично, какво остава! Само Сребърния фонд - поне да има пари за пенсии за нашите родители, а не за крадци! Никой не каза доходността на всеки фонд по отделно за този период! Само противоречия!

5

Анонимен

преди 9 години

Герберюга и пари на снимка да види - пак ще ги открадне.

4

Анонимен

преди 9 години

Няма повод за притеснение наистина - герберастите и тях ще ги откраднат, така както национализираха парите от Здравната каса и Сребърния фонд преди 3 години - точно 12 млрд лв общо.И нито един журналист не попита, КЪДЕ за тези пари ?

3

Анонимен

преди 9 години

TOZI E GOLIAM NEKADARNIK

2

Анонимен

преди 9 години

Дааам . не се притеснява че ще откраднат парите от пенсионните фондове ...

1

анонимен

преди 9 години

какви фондове какви пет лева всичко е в офшорките отдавна