28

Анонимен

преди 9 години

В Япония преди няколко години министъра на транспорта си подаде оставка защото за ЕДНА година влаковете в метрото общо са закъснели с 1.4 минути. Прочете си оставката на пресконференция с наведена глава и малко му оставаше да се направи сапуко. В България една банка е окрадена, но въпроса е че контролните органи не са си свършили работата и смеят да заявят че според отчетите всичко е законно. И дори да е така има морална отговорност. А забравих че сме в България.

27

в4в

преди 9 години

Още един нахален и корумпиран чиновник, който вместо да подаде Оставка, препоръчва кой да му е Заместник!На всичките патаклами и неразбории в Банковия сектор, чийто контрол е подопечен на същата личност, той има нахалитета да се прави на изряден... Я да разпоредят проверка за Офщорни сметки на името на жена му или родителите му, да видим какво ще изскочи и КОЯ банка е основното име в трансферите там!Банковата ни система е гнила, заради алчността на висшите чиновници на държавата и политиците

26

Rumen

преди 9 години

фАРС

25

бореца

преди 9 години

До кога ще се предлагат едни същи мекерета за високите държавни постове не може ли да се намерят хора които да не са познати а ни се предлагат едни и същи некадърници!И какво е това правосъдие където един Цветанов не може да обвини за некадърност!И как ще го обвини като миналото правителство така променило тихомълком закона че за неправилно послушване НИКОЙ ДА НЕ Е ВИНОВЕН!То какво излиза те всички са си плюли в устите - ГЕРБ,БСП,РБ,ДПС и както се казва ай-сиктир бе мекерета такива!

24

Анонимен

преди 9 години

Някои отговорни хора и партии май преди време искаха оставката на Искров, сега той предлага зам. шеф на БНБ.Български парадокси които имат почва само тук. Май има още банки за источване , а след това народеца да им плаща сметките.

23

ядосан вложител

преди 9 години

ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ?Защо не съм се родил в Гърция, където народът е поне ЕДИНЕН.

22

нов Владимир Костов

преди 9 години

България обаче престъпният свят е стъпил вече и с двата си крака във висшите етажи на Изпълнителната, Съдебната и Законодателната власт. Овладяла управлението на цялата държава, Мафията има нужда и от съответните финансови оръдия за източване и ограбване на публичните средства. Необходимото приспиване на обществената реакция и ограбването и на следващите няколко поколения българи се осъществява с дива пропаганда, чрез овладените с подобни безлимитни финанси медийни корпорации през последните 8 години. Държавните институции на Мафията-държава вместо да обследват престъпните схеми и да спасят

21

Анонимен

преди 9 години

*** не търпи умен. Това е причината ганчовците да мразят Искров.

20

Анонимен

преди 9 години

Веднага след изслушването пред комисията, този леко уплашен човечец вече ближеше *** на Горанов. На самото изслушване нищо конкретно не се каза. Тия от БНБ бяха крайно нагли, но виновни са ГЕРБ в крайна сметка. Такава огромна кражба не е имало от години. Следващият ход вероятно е да бутнат борда или нещо още по брутално като да ни вкарат във война. Сигурен съм че все пак който е трябвало си е взел парите от КТБ. Изкуствено създадена банка, която рано или късно щеше да рухне...

19

анонимен

преди 9 години

Как смееш да даваш изявления бе Искров?Толкова нагъл лъжец и крадец си!Веднага си подай оставката!Толкова месеци се спотайваш като мишка след като си крал милиарди заедно с другите от КТБ!Каде ти е достойнството???Правителството незабавно да го уволни!Ясно е че той сам няма да го направи!Безочлив крадец!!!В никоя друга държава не биха допуснали да стои на пост такъв измамник!!!

18

Анонимен

преди 9 години

Искров - веднага в пандиза доживот! Слуга на КОЙ и роб на фесовете, еничарин

17

Анонимен

преди 9 години

Браво на Искров. Честните българи сме с него. Против него са само ВЕИ-мафията на Тиквата и Саниращата мафия на Плевнията. Защото им знае номрецата от селски вечеринки и ако си отвори устата - влизат направо в панделата.

16

психолог

преди 9 години

Другарю червен *** и какво като Борисов е предложил Искров да не би да седи цял ден до него . Ти също си си избрал жената , но сега си разведен защото не я харесваш вече. Такива тъпни пишете , че човек го е срам да вече да ги чете .

15

Анонимен

преди 9 години

Бойку пеевски е велик! Дано ни управлява 100 години!Ако не на друго поне е случил на лакейски медии и *** материал!

14

Анонимен

преди 9 години

КОЙ предложи Искров, КОЙ, КОЙ, КОЙ ?Или вече забравихте.Ами ще ви подсетя, същият дето предложи и Цацата, какато каза Кокинов в един писоарен разговор в Банкя.

13

Анонимен

преди 9 години

То наглеца, лъжеца и крадеца Цветанов още не е в затвора, вие сте се хванали с този.

12

Язе

преди 9 години

Тоя на снимката не ни ли уверяваше в стабилността на КТБ по едно време... Ако не е знел е некомпетентен, ако е знаел, значи е лъжец. Оти още има право да се изказва публично?

11

прелат

преди 9 години

"показателно" политическата мафия ще комплектова екипът крадци с екип хиперкрадци дори и на 100 м от банка да минете пак ще ви вземат нещо губите дори и да помислите за банка

10

222

преди 9 години

Този е много нагъл. Като не подава оставка, да го уволнят. Аман от хитреци и крадци

9

Анонимен

преди 9 години

Искро защо не е в затвора?!