79

мдаааа

преди 9 години

ах ,душица!Света вода ненапита!Отиди в троянския манастир за причастие

78

Анонимен

преди 9 години

Добре си бяхме преди няколко години, нямаше бежанци, нямаше студена война, нямаше и атакистки проблеми, макар и пак да си имахме грижи, сега е по-зле.

77

Meri

преди 9 години

Прокурорите вече написаха ода за Цацаров, който постави оценка на себе си и на подчинените си мн.добър (4,50). Ето я творбата, пародия на един куплет от известно стихотворение на Вазов: "Като Цаци няма втори тъй могъщ , добър баща той е нашата опора той е наш'та КРАСОТА! " Динев,шефът на СГП, останал доволен и поръчал музика за текста. Ще я пеят на рождения ден на "бащицата".

76

111

преди 9 години

Tezi hora si misliat 4e proso pasem u4eizvajda6to ni pod4ertavat 4e zakoni za miloni nevajat

75

Анонимен

преди 9 години

Цецу е абсолютно невинен престъпник.

74

Герчо с тамбурата

преди 9 години

До историк-анализатор- Правилно,само от такива като теб става димукрат. Ти си усвоил правилото- всичко черно, даже направено от нас димукратите, да се хвърля върху ***. Защо сега набеждат Ц.Ц. било в това,било в онова.Ами сега му дошло времето-направилго.Утре е късно.

73

одобряващ

преди 9 години

Правилно решение ! поздравление за справедливия съд и за Г-н Цветан Цветанов

72

Анонимен

преди 9 години

До историк-анализаторСега историк ли стана бе "инженер" пенсиониран?

71

историк-анализатор

преди 9 години

В България е разрешено да крадат , да убиват , да лъжат и тормозят народа само на БКП-БСП-ДС . Техния народен съд изби над 200 000 невинни души след 9.9.1944 г. След това та до ден днешен крадат банки убиват даже и собствените си кадри-Луканов например без никой да им търси отговорност, защото си направиха съдебна система по свой облик и подобие . Такова чудо и такива долни хора няма никаде по света .

70

Анонимен

преди 9 години

До До 75"Прокурорът" страда от раздвоение на личността ! Веднъж се пише прокурор,друг път инженер,но все е пенсионер! Голям мерак има да е бил едно от двете,ама нещо му липсва и сега избива комплекси!

69

7778

преди 9 години

много чист 7 апарамента с държавна заплата и то когато беше зам. кмет.........за сега не говорим

68

Бивш член на БСП

преди 9 години

Друарю червен *** , да не забравим за др. Масларова , която открадна 11 милиона лева и още не е осъдена. Ами др. Румен Овчаров и всички висши партийни функционери на БКП-БСП-ДС . Само за протокола и как така всичките са милионери от заплата . По добре се скрийте някъде и не дразнете хората .

67

До 75

преди 9 години

Ти не си никакъв прокурор,а си една шушумига.Не съм бесепар,но не съм и гербераст като теб.Ако Станишев е сгазил лука,прокуратурата да си свърши работата.Ти кажи защо бяха взети 13 милиарда лева и кой ще ги плаща.Кажи защо с държавни пари,по-точно наши беше спасена частна банка.Как така м-р председателя още през пролетта знаеше,колко точно пари държавата трябва да налее в същата тази банка,като тогава никой още не знаеше,че тя ще фалира.Откъде ББ го знаеше?Много въпроси ,но няма да получим отгов

66

Анонимен

преди 9 години

тия от ЕС следващия път да не пратят въобще никакъв доклад за правосъдната ни система.просто тая държава да я зачеркнат.

65

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЧудя ви се на акълите!Коментарите са в стил агитки на футболен мач!Какво,като осъдят цветанов или какво като го оправдаха?Тоя пак си има апартаментите,а вие лапате мухите! И Михов е същия и Първанката и който друг посочите!Просто нямаме стойностни политици!Брюксел,Мрюксел,били ги фарът за нас!

64

Монархист

преди 9 години

Браво, браво. После се чудим що румънците са по-напред от нас.

63

Анонимен

преди 9 години

До IdealistАбе вземи да се ограмотиш малко бе !При подобна ситуация се прилага Законът,който е по-благоприятен за дееца!

62

Анонимен

преди 9 години

Още вчера прогнозирах,че Цветанов ще бъде оправдан.И как иначе,щом шефката на градския съд му е приятелка.Никога няма да се промени съдебната система в България.Защото винаги ще има шуробаджанащина и винаги ще има страхливи прокурори подлагащи се на натиск.

61

Анонимен

преди 9 години

До атакист анархистE-е, само *** ли ще са извън закона? А на прокуратурата ни още 100 години интереса ще й клати феса

60

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Другари , защо не кажете нещо за вашето недоразумение Станишев . Продаде на мафията 8 секретни доклада и каза , че не знае къде са . Открадна 2 милиона евро и ги даде на Хохегер , а той върна половината на Моника-жена му . Това всичко е доказано и документирано . Сега се правите на умрели лисици .