128

Анонимен

преди 9 години

Поради преждевременното оправдаване на гражданинът Цветан Цветанов, Уведомяваме гражданството и селячеството, че днес, 30 януари 2015 година, се обявява за неучебен и неработен ден. Там където има обявена грипна ваканция, се преименува в тържествена ваканция. Грипът се отменя. Веселин Маринов пее на плошада, в зала 1 на НДК, в зала Арена Армеец, в родното си село и в родното село на гражданинът Цветанов. Там, където няма образ, ще се излъчва по Канал 1, втора програма /сега битиви/, Нова, Скат и по каналите, по които се излъчва Малката булка. Там където няма звук, няма нужда от екстри, всичк

127

Анонимен

преди 9 години

Да живее българският съд-най-хуманният и справедлив съд на света.Няколко мафиотски кръга се боричкат по върховете,Съдебната система е по-корумпирана от тази на Латинска Америка и Африка.Хората с пари са недосегаеми.Работещите българи,тези които хранят цялата държава,политиците,военните и депутатите,не гласуват.Гласуват *** и бедните безработни,лентяи по селата.И с минимум купени гласове се оформя правителство и нас ни занимават в Путин и Лукашенко с какво ли не,а те си развяват байряка.

126

ruse

преди 9 години

като гледам какво правят русенските милиционери не се чудя на нищо

125

1

преди 9 години

тая това лице с излъчване на пълен *** е олицетворение на цялата ни политическа действителност,sad but thrue драги ми сънародници,бая има да им ядем още лай ната на тия ***,за съжаление не виждам какво е лекарството срещу групата крадливи *** и *** наречени бг политици

124

Анонимен

преди 9 години

Такива *** физиономии като тази на снимката имат само профани изтървани от Карлуково.

123

възмутен

преди 9 години

Като си спомня какви протести имаше "кой назначи Д.Пеевски" сега се чудя защо гиняма тия протестиращи да попитат "Кой оправда Цветанов" и да протестират докато го осъдят."

122

непукист

преди 9 години

Това ,че обвинението е паднало едва ли е изненада за някой по-скоро ако се беше случило да бъде осъден щеше да е чудо невиждано у нас.

121

Анонимен

преди 9 години

Е как няма да падне нали после, тези които произнесат справедлива присъда срещу гербераст, до живо т ще останат без поминък пък и техните фамилии също....

120

Анонимен

преди 9 години

MNOOOOOOGO MAZNA OTVRAT

119

Анонимен

преди 9 години

До всички знаят...Не е точно така колега! Ако към момента до произнасяне на окончателната присъда,настъпят промени в Закона,по който се съди едно лице,се прилага този с по-благоприятни последици за дееца!Не че този от снимката заслужава нещо повече от затвор!Но така е,едно време имаше чл.-ви,сега има закон за Цецо - най честния,умен и незаменим политик на света!

118

Star

преди 9 години

И тази новина излиза малко след като Европа ни предупреди за корупцията на високо ниво и в съдебната система. На това му се казва наглост и безочливост.

117

всички знаят...

преди 9 години

До АнонименВсички знаят, че едно дело се разглежда по закона, който е действал по време на деянието. Само че некадърната прокуратура не може едно ПОРЪЧКОВО дело да скалъпи и сега се оправдава с промени, настъпили след деянието.

116

морски

преди 9 години

Започнала е военна мобилизация у нас на мъже над 20 г.в по-големите градове,САЩ ще пращат българи да воюват за американски интереси в Украйна,срещу Русия.И това ли доживяхме!!!

115

Анонимен

преди 9 години

Промените не са ли направени по време на делото му?Специално за него?Трябва да го съдят за престъпление по закона, който е действал когато е подслушвал!

114

Анонимен

преди 9 години

Да разбираме,че Цветанов е виновен,но заради него е изменен закона.Вече и прокуратурата е независима.Чакаше се само да излезе доклада на ЕС,за да не се пише и за този резил на правосъдието ни.

113

Анонимен

преди 9 години

Всеки нормален човек знае, че послушницата Фандъкова беше сложена на кметския столи от деспот Мутра с единствената цел да замете следите на колосалните кражби от строежа на Метрото, които достигат до 1.5 - 1.8 млрд лв.Следващата кражба, която се подготвя е да се откраднат 1 млрд пари на данъкоплатците с прославутото саниране, за което няма нито ясни правила, нито ясни критерии.

112

123

преди 9 години

БИВАЛО И ДА НЕ ПАДНЕ обвинението срещу Цветанов за подслушването!!!!!!

111

Анонимен

преди 9 години

Няма такава държава!

110

bibi

преди 9 години

има си хас да не го опрадаят, какво толкова е направил, пълен позор е това правосъдие, защо въобще започнаха това дело като се знаеше какъв ще е краят, кучетата си лаят-керванът си върви...., дано Радан се позапъне още малко, но май е сам...

109

в-к Септемврийче

преди 9 години

Другари и другарки,и да ривети и да ни ривети,на Цецо мой му ядети само мъдети