79

Анонимен

преди 9 години

"От Русия с любов"

78

Анонимен

преди 9 години

Избери си медиата за да ти хареса истината. Нали така?

77

Атанасов

преди 9 години

Само руснаците ли убиват бившите си шпиони, ... Бонд какво е правил?! :)Г-жо Василева, бихте ли написали и една статия по книгата на Джон Пъркинс "Изповедта на един икономически килър"?

76

Анонимен

преди 9 години

Демократичната свободна преса ми изтри коментара за Тянанмън, явно не им се ходи там.

75

Варна

преди 9 години

Путин дори е виновен и за рака по картофите в Родопите !!!!Хахахахахаха ....тази статия е писана в стил 70-те години

74

Анонимен

преди 9 години

Литвиненко беше писал че офицер от кгб които става президент е отговарял за таджикистанската връзка, нарко канала от Афганистан през Петербург за западна европа

73

Анонимен

преди 9 години

Отново простотии и вдигане на имидж. Агата Кристи не беше ли от там някъде? В спалнята на английската кралица няма ли радиация? А между краката на Камела или снаха и? Я по добре напишете някое криминале...

72

1

преди 9 години

Angli4anskite Intrigite krai niamat

71

Анонимен

преди 9 години

"Литвиненко е бил отстранен от работата си в Москва през 2000 г. и е получил убежище във Великобритания, чийто гражданин е станал през 2006 г. Поискал е убежище в САЩ, но се оказал нежелан, вероятно заради ненадеждността си като източник на секретна информация. " Явно че е станал неудобен и на англичаните както по- късно стана неудобен и Березовски които го самоубиха. Плутонии може да се добие в точно определени държави , защо не се направи независимо разследване щеше да се види откъде е .

70

Анонимен

преди 9 години

Колко много платени соросоидчета. От рано гледат да си заработят платата. Работете щото токото вижте Америка за България ще спре да ви плаща.

69

Анонимен

преди 9 години

Тази *** на *** е по долна и гадна от предците си от КГБ!

68

волгоградския

преди 9 години

Долна пропаганда. *** пак се е развихрила. Ама защо чак сега не мога да разбера вече колко години човека как си е отишьл вий чак сега. Скоро и Сталин да очаква призовка от Хага( Хаха )

67

БУЛТРАС

преди 9 години

Пишете на Гугъла ,,хрониките на еврейските мъдреци'' и вижте какво ще ви излезе.

66

до 130

преди 9 години

Ти ми помни думата - за престъпника Путин има 2 изхода:1. доживотна в Хага2. линчуване от собствения му народ в канализационната тръба като брата му КадафиПък площад Тянанмън няма нищо общо - той стана вътрешен площад за САЩ вече, толкова се срастнаха двете икономики - за ужас на завистливи аутсайдери като Русия, хаха.

65

криминале

преди 9 години

На тов ли трябва да вярвам? :)По - скоро вярвам в причинно -зледствените връзки!Причина : урките подкрепяни от запада ядат бой, следствието го виждаме ...

64

Анонимен

преди 9 години

Така им се пада на англичаните като прибират всякакъв ***. От отявлени крадци на руския народ като Березовски до самоотвержени предатели като Литвиненко. А за чеченските терористи ще си плащат отделно.

63

Анонимен

преди 9 години

Путин в Хага вече му се събират 2-3 доживотни присъди!И кой знае още колко злини на човечеството ще причини проклетото джудже, докато му щракнат белезниците...

62

Дядо Петър

преди 9 години

Абе, "Днес", вие да не сте руски сайт?Всичките ви водещи новини са свързани с Русия!Нищо за България или ЕС.Хайде, време е да изоставите рублата и да минете на левови или еврови позиции.

61

бг

преди 9 години

Истина ви казвам: Преди един час чух как еврейските сатанински животни изопачават нещата и изкарват иранците отговорни за отвличането на двамата японци.

60

бг

преди 9 години

Коментари за третата сграда са забранени.